Glemt adgangskode?
Opret konto

Hvis du ønsker en elegant, hurtig og praktisk bærbar computer, kan det stærkt anbefales at du tager et kig på vores udvalg af Ultrabooks fra Lenovo. Disse bærbare byder på en lang række innovative designløsninger og brugbare funktioner og du vil sikkert også kunne finde en der passer til dine behov. Ultrabooks er kendte for deres lange batterilevetid, smukke designs og kraftfulde hardware, samt deres lave priser. Deres lette vægt og tynde look gør dem derudover utrolig lette at transportere. Ultrabooks ydeevne kan derfor godt komme som en overraskelse. Med en Ultrabook fra Lenovo er du sikret en førsteklasses bærbar computer så tag et kig på udvalget nedenfor og find en passende model.

Resultater: 85
Visning:

Undgå at gå på kompromis med batterilevetid - Køb en Lenovo Ideapad Ultrabook

Ultrabooks så dagens lys i forbindelse med at man ønskede at skabe en high-end notebook serie, udformet i et slankere design og med lavere vægt, uden at gå på kompromis med batterilevetid. I den forbindelse har Lenovo stået bag en lang række populære Ultrabooks til aldeles skarpe priser og vi fører selvfølgelig et bredt udvalg af disse, her hos Føniks Computer. Lenovo Ultrabooks fås naturligvis i forskellige prisklasser så både studerende og professionelle kan få glæde af de kraftfulde bærbare.

I den avancerede ende kan du blandt andet finde Lenovo Ultrabooks med exceptionelt hardware og innovative designløsninger. Herunder med kraftfulde Intel Core processorer, 256 GB SSD, LED touch skærme i QHD+, Bluetooth 4.0 teknologi og 4-cellet batteri med op til 7 timers levetid. Derudover fås Lenovo Ultrabooks med en imponerende lav vægt på et godt stykke under halvandet kilogram. Du kan også få multi-mode Ultrabooks fra Lenovo, der kan foldes tilbage 360 grader, hvilket giver en utrolig fleksibilitet. Dette tillader også flere forskellige tilstande, såsom telt-tilstand, tablet tilstand og traditionel bærbar tilstand.

Har du specifikke funktioner eller hardware i tankerne så kan du med fordel benytte dig af vores praktiske søgefunktion til venstre på siden. Her har du mulighed for at indsnævre valgmulighederne og derved hurtigt finde frem til den Lenovo Ultrabook der møder dine krav. Du kan for eksempel vælge din foretrukne processor type, GPU, farve, opløsning, RAM, harddisk type og meget mere. Vil du have en praktisk bærbar der kan håndtere selv de meget krævende opgaver, eller en simpel og billig bærbar der er let at transportere så kan du finde den lige her.