Glemt adgangskode?
Opret konto

Lenovo Ideapad U330p

Her finder du den smarte Lenovo Ideapad U330p bærbar. Med innovativ teknologi, lang batterilevetid, slanke design, samt en vægt på cirka 1.5 kg, er denne bærbar i absolut topklasse. Hos Føniks Computer kan vi stærkt anbefale Lenovo IdeaPad U330p og er du til nytænkende computere i flot design, så er Lenovo Ideapad U330p et godt bud på din næste bærbar. Den lave pris gør samtidig at denne model er oplagt til eksempelvis studerende og folk uden de helt store krav til ydeevne. Nedenunder kan du få mere specifik information om hver Lenovo Ideapad U330p bærbar. Rigtig god fornøjelse og god jagt!

Resultater: 1
Visning:

Lenovo U330p bærbar - Høj ydelse til en lav pris

I årtier har det kinesiske multinationale selskab, Lenovo, været med til at udvikle nutidens innovative designløsninger og kraftfulde hardware. Derfor fører vi selvfølgelig også et bredt udvalg af deres bedste produkter, herunder Ideapad U330p bærbare.

Med Ideapad U330p fra Lenovo får du en slank og ydefuld bærbar i stilsikkert design, der giver høj ydelse til en lav pris. Med HD skærm, Intel Core processor og 4-cellet batteri med op til hele 9 timers levetid, er U330p en praktisk kilde til underholdning og hverdagsopgaver på dine rejser og i hjemmet. Lenovo IdeaPad U330p er ydermere spækket med fantastiske funktioner, som for eksempel Lenovo Motion Control, der gør det muligt at bruge Webcam som inputenhed. Derudover fås denne Ideapad med HDMI indgang, integreret USB 3.0, baggrundsbelyst tastatur og HD webcam. Fra Hyper-Threading teknologi, til integreret hukommelsescontroller og Intel Turbo Boost Technology 2.0. Lenovos Ideapad U330p er fuld af moderne teknologi og smarte features, til trods for en overraskende lav pris. Med en lav pris, en lav vægt og funktionelle designvalg, er denne bærbar oplagt til både studiet, underholdning i hjemmet og på farten, samt til mindre arbejdsopgaver.

Vi er selvfølgelig altid glade for at kunne bidrage til at vores kunder får nøjagtig den bærbar, der møder deres krav. Skulle du have spørgsmål i forhold til vores udvalg, eller vedrørende valg af produkt, er du derfor mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Undgå at gå på kompromis med dit udstyr og tag et kig på de populære Ideapads i U330p serien, her hos Føniks Computer.