Glemt adgangskode?
Opret konto

Nedenfor ser du vores udvalg af smarte Ideapads fra Lenovo, nærmere bestemt deres Ideapad studiebærbare. Med en studiebærbar fra Lenovos Ideapad serie får du et fleksibelt og alsidigt produkt, der nemt kan håndtere dine krav. Disse bærbare er slanke og elegante i deres design, og deres lave vægt gør dem nemme at transportere og derfor oplagte at klare opgaver på, på farten. Vi fører selvfølgelig mange forskellige modeller af studiebærbare fra Lenovo og du vil derfor sikkert også kunne finde en, der passer til dine specifikke ønsker og behov. Tag derfor et kig på udvalget nedenfor og gør et godt køb allerede i dag.

Resultater: 31
Visning:

Lenovo Ideapad studiebærbar - På forkant med tidens tendenser

Lenovo bestræber sig på at være på forkant med tidens tendenser og den nyeste teknologi og i den forbindelse er deres Ideapad studiebærbare bestemt ingen undtagelse. Lenovo har altid været fremme i skoene når det gælder bærbare computere til studiet, da de konstant fornyer og udvikler deres Ideapads. Deres lave vægt og tynde designs gør dem behagelige at bære rundt på og derfor også overskuelige at bruge, uanset hvor du befinder dig. Til trods for deres slanke og elegante ydre, bliver der alligevel ikke gået på kompromis med hardwaren. Specifikationerne varierer selvfølgelig fra bærbar til bærbar og afhænger selvsagt af prisklassen. Fælles for dem alle er dog de innovative designløsninger og den imponerende funktionalitet der kendetegner alle Lenovos Ideapads.

Uanset om du befinder dig i en dyre eller billige ende af prisskalaen, kan du sikkert finde en studiebærbar fra Lenovo, der matcher dine behov. I den avancerede ende har du blandt andet mulighed for at få kraftfulde Intel Core processorer, 256 GB SDD, QHD+ touch skærm, DDR3L hukommelse, 4-cellet batteri med op til 7 timers levetid, m.m. Derudover kan Lenovos high-end studiebærbare også fås med et revolutionerende hængseldesign, der muliggøre flere forskellige modes, herunder både bærbar, stående, telt og tablet.

Med vores søgefunktion til venstre på siden kan du selv vælge dine foretrukne specifikationer, såsom harddisk størrelse og type, processor type, GPU, opløsning, samt selvfølgelig model. Ønsker du ikke at gå på kompromis med hardware, design, vægt og features så find din næste studiebærbar iblandt Lenovos Ideapad serie.