Glemt adgangskode?
Opret konto

Her finder du vores udvalg af Lenovo Ideapad Miix 300 tablets med tastaturdock. Kunne du tænke dig en tablet, uden at skulle opgive de bedste kvaliteter ved en bærbar så er netop denne serie et rigtig godt sted at starte. Lenovos Ideapad Miix 300 byder på hardware og tidløst design i absolut verdensklasse og du vil sikkert også kunne få tilfredsstillet dine dagligdagsbehov med denne serie. Med disse tablets er der ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet. Se nærmere på vores udvalg af Lenovo Ideapad MIIX 300 tablets lige her på siden og find din næste tablet til en lav pris.

Resultater: 6
Visning:

Klar hverdagsopgaverne med Lenovo Ideapad Miix 300

Lenovo Ideapad Miix 300 er en funktionel og alsidig Windows tablet med bærbar tilstand, der klarer alle hverdagsopgaver og fornøjelser nemt og hurtigt. Med Lenovo Ideapad Miix 300 seriens konkurrencedygtige priser og strømlinede indvendige og udvendige design, behøver du ikke betale en mindre formue for en fuldendt bærbar. Lenovo Ideapad Miix 300 opfylder alle de traditionelle krav man som moderne menneske stiller til sit hardware og du får en tablet / bærbar hybrid, der er praktisk at anvende uanset hvor du befinder dig.

Serien kombinerer tablettens enkelthed med den bærbare computers bekendte funktioner og tilmed til en lav pris. Den lave pris betyder dog ikke at du behøver gå på kompromis med hardware. Ideapad Miix 300 fra Lenovo kan blandt andet fås med Windows 10 Pro styresystemet, Intel HD Graphics, 2-cellet batteri med op til 9 timers levetid, funktionel tastaturdock og meget mere. Derudover får du selvfølgelig også 5-punkts multi-touch skærm, 64 GB SSD og Quad Core teknologi, med mere. Med den lave pris, det lette og elegante design og det smarte tastatur gør Lenovos Ideapad Miix 300 til et perfekt match for eksempelvis studerende og til underholdning på farten.

Vi opdaterer jævnligt vores udvalg med de seneste Miix 300 Ideapads fra Lenovo så du har adgang til deres bedste bærbar / tablet to-i-én løsninger, når du handler med os. Vi er derudover selvfølgelig altid glade for at kunne hjælpe vores kunder med at foretage det helt rette køb. Kontakt derfor gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål angående valg af produkt.