Er du gamer og kunne du tænke dig at være i stand til at gamer uanset hvor du befinder dig så bør du tage et kig på udvalget nedenfor. Her finder du vores udvalg af Lenovo Ideapad gamer bærbare i høj kvalitet og til skarpe priser. Med en gamer bærbar fra Lenovos Ideapad serie har du mulighed for at spille de nyeste spil i en elegant og stilsikker indpakning. Du kan finde adskillige modeller af Ideapad gamer bærbare her hos Føniks Computer og har derfor god mulighed for at finde en der passer til dine krav. Se hele udvalget herunder og gør et godt køb.

Resultater: 29
Visning:

Lenovo Ideapad gamer bærbar til dig der vil have det bedste

I takt med at teknologien bliver mere og mere tilgængelig og hardwaren mere og mere kraftfuld, er gamer bærbaren blevet et levedygtigt alternativ til en stationær computer. I stedet for blot at blive brugt som arbejdscomputere som de primært blev i starten af deres udbredelse, kan bærbare nu trække selv de mest krævende spiltitler. Store computerproducenter som Lenovo, er i stand til at udstyre deres små og smarte bærbare computere med stærkere og stærkere hardware.

Med en gamer Ideapad fra Lenovo får man muligheden for at kunne få grafik i topklasse, uden at gå på kompromis med mobilitet. Vi kan tilbyde adskillige modeller fra Lenovos serie af Ideapad gamer bærbare og hardwaren afhænger selvfølgelig af pris. Du kan blandt andet få 6. generations Intel Core i7 processor, NVIDIA GTX 960 grafikkort med hele 4 GB RAM, fuld HD skærm, baggrundsbelyst tastatur, og 16 GB DDR4 RAM. Derudover fås udvalgte modeller også med JBL højtalere med Dolby® Home Theater™ certificering, samt subwoofer for en fuldendt lydoplevelse. Vil du sikres hurtige loade tider og opstart så kan du også få M.2 SSD på 512 GB. Dette er blot nogle af Lenovo gamer bærbares kvaliteter og har du særlige krav i tankerne, kan du benytte dig af vores søgefunktion i venstre halvdel af siden. Her kan du blandt andet vælge model, harddisk størrelse, processor type og meget mere. Vil du være i stand til at kunne køre fremtidige spiltitler med flot grafik uanset om du er derhjemme, i toget eller på caféen så er en Lenovo Ideapad gamer bærbar et oplagt valg.