Apple MacBook - 8GB Core m7 12″ 1866MHz Sølv

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Apple
Produkt nr.: MLHA2DK/A_Z0SN_01_DK_CTO

Apples mål med MacBook var at gøre det umulige: at presse en fuldstørrelses-oplevelse ind i den letteste og mest kompakte bærbare Mac nogensinde. Det betød, at Apple måtte gentænke hvert enkelt element for ikke alene at gøre den lettere og tyndere, men også bedre. Resultatet er mere end bare en ny bærbar. Det er fremtiden for bærbare computere. Og nu, med sjettegenerations Intel-processorer, forbedret grafisk ydeevne, hurtigere flash-lagring og op til 10 timers batteritid, kan din MacBook endnu mere.
Med det samme du åbner din MacBook, er den smukke 12" Retina-skærm med glas fra kant til kant klar til at vise alt helt tydeligt. Hvert eneste billede springer i øjnene med fyldige og levende detaljer. Over 3 mio. pixels gengiver hvert bogstav krystalklart. Og det hele sker på den hidtil tyndeste og mest energieffektive Retina-skærm på en Mac. Skærmen er omhyggeligt udviklet til at levere en opsigtsvækkende visuel oplevelse i et helt utroligt enkelt design.
Et behageligt tastatur i fuld størrelse er afgørende for en god oplevelse af en bærbar. Men for at få plads til sådan ét i den tynde og elegante MacBook var Apple nødt til helt at gentænke, hvordan sådan et tastatur skal designes og konstrueres. Apple redesignede samtlige taster og mekanismerne bag, så tastaturet er tyndere - og skriveoplevelsen mere behagelig, præcis og med en hurtig respons, der føles helt rigtig.
Med MacBook følger en helt ny måde at opleve et pegefelt på. Force Touch-pegefeltet er udviklet til at give et ensartet klik med hurtig respons, ligegyldigt hvor på overfladen du trykker, og under det registrerer sensorer, hvor hårdt du trykker. Derfor kan du interagere med din Mac på nye måder. Ved at dybdeklikke kan du få nye funktioner frem og f.eks. hurtigt finde definitionen på et ord eller se et preview af en fil. Du skal bare klikke på pegefeltet og blive ved med at trykke ned på det. Du får også haptisk feedback - en lille mærkbar vibration fra pegefeltet, som giver dig føling med det, du ser på skærmen. Disse avancerede funktioner fungerer sammen med de andre intuitive Multi-Touch-bevægelser, som Mac-brugere elsker. Du får bedre føling med din Mac. Uden at skulle løfte en finger.
MacBook er designet, så den passer perfekt ind i Apples mere og mere trådløse verden. Stort set alt, hvad du bruger en bærbar til, kan nu klares trådløst takket være Apples software, der udnytter den nyeste trådløse Wi-Fi- og Bluetooth-teknologi fuldt ud. Så uanset hvor du befinder dig, kan du komme på nettet, overføre filer, organisere dine billeder, lytte til musik og meget mere - uden at være bundet af kabler.
Når nu din MacBook alligevel er udstyret med en port til opladning, ville Apple sikre os, at den var så avanceret og fleksibel som overhovedet muligt. USB-C-porten samler stort set alt, hvad du har brug for, i én port. I denne helt særlige port får du både opladning, hurtig USB 3-dataoverførsel og videoudgang - i et design, der er en tredjedel så stort som en USB 3-port. Derfor er det nemt at tilslutte alle dine foretrukne enheder.
Apple har tænkt meget over, hvordan MacBook sluttes til ydre enheder og strøm. Apple har valgt USB-C-porten, fordi den er kompakt og alsidig. Denne ene port giver dig mulighed for at tilslutte oplader, skærme med HDMI-, DisplayPort- og VGA-udgange, USB-enheder som f.eks. eksterne diske og din iPhone eller iPad. Alt sammen bevis på, at nogle gange, så er mindre rent faktisk mere.
MacBook er udviklet med henblik på lydløs og effektiv ydeevne. Den kommer med sjettegenerations Intel Core M-processorer med et strømforbrug på kun 5 watt, som er gjort endnu mere effektive ved at optimere hele OS X. Tilsammen forbruger processoren og OS X så lidt energi, at systemet kun genererer en lille smule varme, og derfor er det ikke nødvendigt med en ventilator til at nedkøle computeren. Så når din MacBook arbejder, er den stille som en mus. Og bundkortet, hvor processoren sidder, er blevet redesignet, så al den funktionalitet, du forventer af en Mac, er samlet på så lidt plads som muligt.
Fordi MacBook-kabinettet er så utroligt slankt, kunne det ikke lade sig gøre at opnå den lange batteritid med almindelige rektangulære batterier. Derfor udviklede Apple deres egen batteriteknologi, som er fremstillet specielt til at udnytte hver eneste ledige millimeter. Resultatet er et niveaudelt, perfekt tilpasset batteridesign, der ikke alene passer inden i den slanke MacBook, men også er helt anderledes end noget, der før er set i en bærbar. Og takket være mere effektive processorer og forbedret batterikemi er batteritiden nu blevet forlænget med en time.
Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet OS X. Med OS X El Capitan er det endnu nemmere at lave helt fantastiske ting - og sjovere at lave alt det almindelige. Og det fungerer perfekt sammen med dine programmer og iOS-enheder.
Når du køber en Mac, følger der forskellige programmer med, som kan hjælpe dig til at være kreativ og produktiv. Der følger også en masse fantastiske programmer med, du kan bruge til alt det, du gør til hverdag - surfer på nettet, sender mails og beskeder og laver aftaler i kalenderen. Der følger endda et program med, som kan finde nye programmer. Din Mac er fuldstændig klar - og fuld af gode funktioner.

Tilføj til kurv

DKK 15.197,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 9/6 2017


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-

Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseApple MacBook - 12" - Core m7 - 8 GB RAM - 256 GB flashhukommelse
ProdukttypeNotebook
OperativsystemOS X 10.12 Sierra
ProcessorIntel Core m7 1.3 GHz (3.1 GHz) / 4 MB Cache
Hukommelse8 GB LPDDR3
Lagring256 GB flashhukommelse
Optisk drevIntet optisk drev
Billedskærm12" LED baglys 2304 x 1440
GrafikIntel HD Graphics 515
Input-enhedForce Touch-trackpad - backlit
Integreret webcamJa
NetværkBluetooth 4.0, 802.11a/b/g/n/ac
BatteriOp til 11 timer
FarveSølv
Dimensioner (B x D x H)28.05 cm x 19.65 cm x 1.31 cm
Vægt920 g
Miljømæssige standarderENERGY STAR kvalificeret
Producentgaranti1-års garanti
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeNotebook
OperativsystemApple OS X 10.12 Sierra
CPUIntel Core m7 1.3 GHz
Max Turbo Speed3.1 GHz
Antal kernerDual-Core
CacheL3 - 4 MB
64-bit ComputingJa
FunktionerIntegreret hukommelsescontroller, Intel Turbo Boost Technology 2.0
RAM8 GB (medfulgt hukommelse er loddet)
TeknologiLitium-polymer
Hastighed1866 MHz
Hovedlager256 GB flashhukommelse
TypeTastatur, Force Touch-trackpad
LCD Backlight TeknologiLED baglys
Opløsning2304 x 1440
WidescreenJa
Billedformatforhold16:10
EgenskaberMulti-touch touchpad, stemningslyssensor
Grafik-processorIntel HD Graphics 515
KameraJa - 480p
LydStereohøjttalere, to mikrofoner
BagbelysningYes
TrådløsBluetooth 4.0, 802.11a/b/g/n/ac
Kapacitet41.4 Wh
Run-timeOp til 11 timer
Batteri run-timeWeb browsing over Wi-Fi: op til 10 timer
Video playback: op til 11 timer
Standby-tid: op til 30 dage
InputAC 120/230 V (50/60 Hz)
Output29 Watt
InterfacerUSB-C
Hovedtelefon-output
Med softwareiTunes, Apple QuickTime, Apple Mac OS X Chess, Apple iMovie, Apple DVD Player, Apple Safari, Apple GarageBand, Apple Dashboard, Photo Booth, Apple Time Machine, Apple FaceTime, Apple Automator, Apple Launchpad, Apple Mission Control, Apple Preview, Apple Calculator, Apple Dictionary, Apple Image Capture, Apple Stickies, Apple TextEdit, Apple System Preferences, Mail, Kort, Fotos, Påmindelser, App Store, Kontakter, Noter, Kalender, Messages, Game Center, Apple Font Book, Apple iBooks, Apple Keynote, Apple Pages, Apple Numbers
FarveSølv
Materiale af etuiAluminium
Udstyr inkluderetStrømadapter
Medfølgende ledningerUSB-C opladningskabel
Dimensioner (B x D x H)28.05 cm x 19.65 cm x 1.31 cm
Vægt920 g
ENERGY STAR kvalificeretJa
Service & SupportBegrænset garanti - 1 år
Teknisk understøttelse - telefonrådgivning - 90 dage
Min. driftstemperatur10 °C
Maks. driftstemperatur35 °C
Fugtighedsgrad ved brug0 - 90% (ikke-kondenserende)
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x