Glemt adgangskode?
Opret konto

Canon X MARK 1 PRINT printe-regnemaskine

Producent Canon
Produkt nr. 4413B001AA
EAN 4960999664866
Varenummer F792275
Denne strømlinede, bærbare strimmelregner med 12 cifre udgør den smarteste måde at foretage effektive beregninger på, samtidig med at der spares kostbare ressourcer. Genbrugt materiale fra kopimaskiner fra Canon anvendes til strimmelregnerens nederste kabinetdel og batteridækslet. Dette reducerer spild og gør X MARK I PRINT til den foretrukne strimmelregner for ansvarlige ledere og fagfolk og miljøbevidste privatforbrugere.
X MARK I PRINT har dobbelt strømforsyning. Produktet anvender udskiftelige batterier (AA x 4) med indikator for lav batteristand, således at batterierne kan bruges helt op før opladning. Alternativt kan en EuP-kompatibel adapter tilkøbes, således at strimmelregneren kan køre på almindelig vekselstrøm. En funktion til automatisk slukning slukker desuden for det bagbelyste display efter 30 sekunder. Den slukker også for maskinen efter syv minutter, hvis strimmelregneren ikke har været i brug eller er blevet trykket på, hvilket sparer yderligere energi.
Moms-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner gør denne bærbare strimmelregner uundværlig på kontoret, på hjemmearbejdspladsen eller på farten. Bestem momsen med et tryk på en knap, konverter hurtigt valutaer, og find automatisk ud af dine profitmarginer ved brug af de separate omkostnings-/salgsmargintaster. Det er den nemmeste måde at forenkle komplekse beregninger på og dermed spare tid.
Denne strimmelregner med blækvalseudskrivning har en hurtig udskrivningstid på kun 2,3 linjer pr. sekund. 2-farvet udskrivning sikrer nøjagtige og fejlfri resultater med positive tal, der vises i sort, og negative tal, der markeres klart i rødt.
Det vinklede, store bagbelyste LCD-display leverer høj kontrast til nem aflæsning af tal, selv efter længere tids konstant brug. Yderligere gør de store, behagelige pc-lignende taster det muligt at foretage hurtige og problemfrie talindtastninger.
Vælg selv farven til din X MARK I PRINT. Den smarte, polerede overflade leveres i enten klar hvid eller skinnende sort. Uanset hvilken farve du vælger, får du det ultimative inden for stil og beregningsløsninger, samtidig med at du er miljømæssigt ansvarlig.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  0 stk. Fjernlager
Forventet levering ved bestilling: 14-09-2017
Mere info
607,- DKK
Produktbeskrivelse Canon X MARK 1 PRINT - printe-regnemaskine
Produkttype Printe-regnemaskine - LCD - 12 cifre
Basale funktioner Procent, skilteskift, konstant kalkulation, addition, subtraktion, multiplikation, division
Videnskabelige funktioner Decimalknap, afrundingsknap
Finansielle funktioner Valutaomregning, skatteberedning, køb/sælg/margen, Non-add
3-decimals tegnsætning Ja
Strømkilde Batteri
Farve Glimtende hvid
Funktioner Auto strøm fra, anti-glid gummipuder, nøgle-rollover, dobbeltinjektions støbningsnøglehætter, lavt batteri-indikator, 1 hukommelsesregister
Produkttype Printe-regnemaskine
Strømkilde Batteri
Funktioner Auto strøm fra, anti-glid gummipuder, nøgle-rollover, dobbeltinjektions støbningsnøglehætter, lavt batteri-indikator, 1 hukommelsesregister
Basal Procent, skilteskift, konstant kalkulation, addition, subtraktion, multiplikation, division
Videnskabelig Decimalknap, afrundingsknap
Finansiel Valutaomregning, skatteberedning, køb/sælg/margen, Non-add
3-decimals tegnsætning Ja
Type LCD - 12 cifre
Funktioner Bagbelysning
Type Tofarvet (monokrom)
Maks. udskrivningshastighed 2.3 linier/sek.
Funktioner Rød farve til negative tal
Model AA type
Nødvendigt antal 4
Farve Glimtende hvid
Inkluderet tilbehør 4 x AA batterier
Med forbrugsartikler Blækrulle (lilla/rød) - Canon CP-13
Bredde 104.8 mm
Dybde 220 mm
Højde 47 mm
Vægt 396 g