Glemt adgangskode?
Opret konto

Canon TS-1200TCG skrivebords-regnemaskine

Producent: Canon
Produkt nr.: 2499B004
EAN: 4960999789385
Varenummer: 191214
Giv din virksomhed et forspring med hensyn til miljøvenlighed med denne effektive og økovenlige bordregner med 12 cifre. Det er den perfekte løsning til offentlige og private organisationer med en grøn indkøbspolitik - samt for alle ansvarlige virksomheder, undervisningsinstitutioner og miljøbevidste enkeltpersoner.
Tallene er lette at læse selv efter længere tids brug takket være det ekstrastore, justerbare vinklede LCD-display. Det ergonomiske design med et stort tastatur og store holdbare taster sikrer let indtastning. Desuden er der rollover-funktionalitet, så tallene kan indtastes hurtigt, uden at tasterne blokeres.
Gør komplekse beregninger enkle, og spar tid. Beregn momsforskelle lynhurtigt med de to praktiske tax-beregningstaster. Valutaomregning foretages lige så let. Omregn din lokale valuta til en anden valuta - eller omvendt - hurtigt og nemt.
Du kan tjekke lommeregnerens status med det samme med regnetegnstasten. Af andre funktioner kan nævnes særlige decimal- og afrundingsvælgere - samt taster til fortegnsvending, skift og procent.
TS-1200TCG-maskinens kabinet er lavet af 100% genbrugsmaterialer fra Canon-kopimaskiner. For yderligere at undgå spild er både indpakning og brugervejledning lavet af genbrugspapir. Slutresultatet er en miljøvenlig regnemaskine, der bidrager til bevarelsen af dyrebare globale ressourcer.
Uanset lysforholdene svigter denne lommeregner, der får strøm fra både solceller og batteri, dig aldrig. En automatisk slukkefunktion slukker for lommeregneren, når den ikke er i brug, for at spare på strømmen. Lommeregnerens batteri kan desuden udskiftes for at forlænge levetiden i modsætning til visse lommeregnere, der skal kasseres efter brug af et enkelt batteri.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
+5 stk. Fjernlager
Leveringstid: 1-3 dage
Mere info
458,- DKK
Produktbeskrivelse Canon TS-1200TCG - skrivebords-regnemaskine
Produkttype Skrivebords-regnemaskine - LCD - 12 cifre
Basale funktioner Procent, skilteskift, dobbelt nul, addition, subtraktion, multiplikation, division, shift
Videnskabelige funktioner Decimalknap, afrundingsknap
Finansielle funktioner Valutaomregning, skatteberedning
3-decimals tegnsætning Ja
Vinklet display Ja (tilt)
Strømkilde Solpanel, batteri
Farve Champagne-guld
Funktioner Auto strøm fra, metalbelægning, Generation Green, anti-glid gummipuder, nøgle-rollover, Calculation Command Sign, 1 hukommelsesregister
Produkttype Skrivebords-regnemaskine
Strømkilde Solpanel, batteri
Funktioner Auto strøm fra, metalbelægning, Generation Green, anti-glid gummipuder, nøgle-rollover, Calculation Command Sign, 1 hukommelsesregister
Basal Procent, skilteskift, dobbelt nul, addition, subtraktion, multiplikation, division, shift
Videnskabelig Decimalknap, afrundingsknap
Finansiel Valutaomregning, skatteberedning
3-decimals tegnsætning Ja
Type LCD - 12 cifre
Tegnstørrelse 6.77 x 18.1 mm
Vinklet display Ja (tilt)
Model CR2032
Farve Champagne-guld
Garanti 3 år
Bredde 133 mm
Dybde 188 mm
Højde 29 mm
Vægt 241 g