Glemt adgangskode?
Opret konto

Canon objektivadapter

Producent: Canon
Produkt nr.: 6098B005
EAN: 5053959359885
Varenummer: 403687
Den lille og lette EF-M-monteringsadapter, der passer til EOS M, er nem at have med overalt. Du kan bruge EF-M-fatningen på dit EOS M til at montere et hvilket som helst af Canons omfattende udvalg af EOS-systemets objektiver - så får du adgang til en verden af kreative muligheder.
Udvid dit EOS M-system, og udforsk din kreativitet EF-M-monteringsadapteren giver dig fuld adgang til hele spektret af Canon EF- og EF-S-objektiver, så du kan benytte dine eksisterende objektiver og afprøve nye for at få de billeder, du ønsker. Det omfattende udvalg omfatter objektiver med fast brændevidde og zoomobjektiver, der dækker et brændviddeområde fra 8mm til 800mm, så du kan indfange alt fra fantastiske, brede landskaber til smukke, ekstreme telefotooptagelser af dyreliv. Du kan også eksperimentere med specialobjektiver, som f.eks. et makroobjektiv, som lader dig optage enestående nærbilleder af de skjulte detaljer i hverdagen, eller et fiskeøjeobjektiv for at skabe unikke fotografiske effekter.
For at sikre smukke billeder med mindre sløring og perfekt kamerabalance, mens du tager billedet, omfatter EF-EOS M-monteringsadapteren et aftageligt stativbeslag, som gør det muligt at støtte tunge objektiver på et stativ.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  1 stk. Fjernlager
Leveringstid: 1-3 dage
Mere info
1.093,- DKK
Produktbeskrivelse Canon objektivadapter
Objektivsystem Objektivadapter Canon EF - Canon EF-M
Længde 2.8 cm
Vægt 110 g
Designet for EOS M
Længde 2.8 cm
Diameter 6.66 cm
Vægt 110 g
Type Objektivadapter Canon EF - Canon EF-M
Udstyr inkluderet Støttebeslag til stativ
Designet for Canon EOS M