Glemt adgangskode?
Opret konto

Canon EF-M vidvinkel objektiv 22 mm

Producent: Canon
Produkt nr.: 5985B005
EAN: 4960999841120
Varenummer: 403690
Dette ultraslanke og lette, 22mm vidvinkelobjektiv i "pandekage"-design med fast fokus til EOS M tilbyder diskret optagelse, der er ideel til almindelig fotografering. Vidvinklen passer bedre i rammen, så du kan indfange mere af et motiv i hver optagelse, og klarer smukke landskaber og store gruppebilleder.
Objektivet er en ultraslank, letvægtsmodel i elegant aluminium, som er nemt at have med, ligegyldigt hvor du rejser hen, og har en EF-M-fatning, der passer til dit EOS M.
EF-M 22mm f/2 SMS leverer fremragende resultater i situationer med svag belysning, takket være en bred maksimumblænde på f/2.0. Det gør det muligt at indfange den naturlige stemning om aftenen og ved nattetid i stillbilleder og film uden at bruge flash eller stativ. Det giver dig frihed til ubesværet at optage ekstraordinære håndholdte billeder i enhver belysning.
Det er nemt at optage kvalitetsfilm, som altid er skarpe, med Movie Servo AF. Det anvender en indre fokus og steppermotorteknologi for lydløs, kontinuerlig fokusering i filmfunktion, så din film er jævn og med reduceret sløring.
Skarp, kontrastrig, uforvrænget billedkvalitet sikres, selv når du optager i svag belysning takket være asfæriske linser, der korrigerer eventuel sfærisk aberration, der kan ødelægge dine billeder. Linsen har også Super Spectra-coating, der er med til at sikre nøjagtig farvegengivelse og høj kontrast. Samtidig forhindres reflekser og overstråling for at få smukke billeder i enhver belysning.
EF-M 22mm f/2 STM til professionelt udseende og effektfulde billeder giver dig mulighed for at skabe flotte billeder med jævne baggrunde, der er ude af fokus, for at understrege motivet og fjern støj.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  3 stk. Fjernlager
Leveringstid: 1-3 dage
Mere info
1.892,- DKK
Produktbeskrivelse Canon EF-M vidvinkel objektiv - 22 mm
Objektivsystem Vidvinkel objektiv
Beregnet til Spejlløst system
Monteringstype Canon EF-M
Blændeåbning F/2.0
Brændvidde 22 mm
Min. fokusafstand 15 cm
Fokusindstilling Automatisk, manuel
Objektivkonstruktion 6 grupper / 7 elementer
Specielle funktioner Vidvinkel
Filterstørrelse 43 mm
Længde 2.37 cm
Vægt 105 g
Designet for EOS M, M5, M6
Længde 2.37 cm
Diameter 6.09 cm
Vægt 105 g
Type Vidvinkel objektiv
Specielle funktioner Vidvinkel
Beregnet til Spejlløst system
Brændvidde 22 mm
Blændeåbning F/2.0
Minimal blænde F/22
Brændvidde ækvivalent til 35 mm kamera 35mm
Forstørrelse 0.21
Min. fokusafstand 15 cm
Fokusindstilling Automatisk, manuel
Maks. billedvinkel 63.5 grad(er)
Objektivkonstruktion 6 grupper / 7 elementer
Filterstørrelse 43 mm
Blade for blænder 7
Objektivbelægning Super Spectra-belægning
Monteringstype Canon EF-M
Egenskaber Internt skarpstillings system, fuldtids manuel fokusering, flydende system, asfærisk objektiv, Stepping Motor (STM) teknologi
Designet for Canon EOS M, M5, M6