Zowie by BenQ gaming udstyr - bliv klædt på til kamp

Sidst opdateret: 30-10-2017 11:02:44
Oprettet: 30-10-2017

Zowie – en serie af gaming udstyr fra BenQ

Der er mange der genkender navnet BenQ, og forbinder dem især med deres linje af Gaming skærme. Her i Føniks Computer går vi stærkt ind for kvalitet, og producenterne bag det bedste udstyr. Efter BenQ erhvervede Zowie i 2015 har de lanceret mange stærke Gaming produkter under Zowie banneret, med et specielt fokus på E-sport.

E-Sport

Vi lever i en speciel tid, hvor sport på konkurrence niveau ikke længere kun er for de atletisk stærke, men også for de mennesker der har brugt deres fritid foran computerskærmen og erhvervet sig en helt anden form for evner. Elektronisk Sport, eller E-Sport er kort forklaret når mennesker deltager i turneringer og konkurrencer i computerspil der er tilpasset herefter. Af store titler kan bl.a. nævnes Counter-Strike, Dota og League of Legends. Hvis du har set konkurrencerne livestreamet, vil du højst sandsynligt have lagt mærke til at BenQ har leveret udstyr til en lang række høj-profils turneringer både skærme, mus og tastaturer fra Zowie serien.

Ligesom at det er vigtigt for den professionelle fodboldspiller, at have fodboldstøvler i topkvalitet, er det også vigtigt for den professionelle E-sport atlet at have Gaming udstyr af absolut top kvalitet. Zowie af BenQ, er en linje af produkter markedsført til præcis de behov en professionel gamer står med. Samtidig leverer de produkter til de spirende konkurrence-Gamere der ikke nødvendigvis er klar til at sprænge pungen på top-udstyr lige fra starten.

Så hvad skal man bruge for at kunne kalde sig en konkurrencedygtig gamer? Ja egentlig ikke mere end en normal Gamer skal bruge- en PC og treenigheden- mus, skærm og tastatur. Det vigtige er design og kvalitet og det er her Zowie kommer på banen.

Du kan se hele vores udvalg af Zowie Gamer udstyr her

Gamer mus

Zowie af BenQ går højt op i af skabe produkter der leverer på kvalitet, uden unødvendige ekstra funktioner og tilbehør der fjerner fokus fra målet – det bedste udstyr til at dominere konkurrencen. Det vigtigste ved en solid Gamer mus, vil for de fleste være dens DPI, eller ”Dots Per Inch”. Det er kort forklaret en betegnelse for hvor hurtigt musen bevæger sig henover skærmen. De bedre Gamer mus kommer oftest med en høj DPI, men med evnen til med et enkelt tryk på musens genvejstast at skrue DPI’en ned - hvilket betyder at spilleren hurtigt kan skifte musens hastighed midt i spillet hvis der skulle opstå et behov. Zowie har tre primære serier af Gaming mus- EC, FK og ZA.

EC-serien er Zowies ergonomiske højrehåndsmus der giver dig masser af plads til store håndledsbevægelser som ofte er et krav i skydespil. Musen er designet til at passe til de fleste typer af greb, som fx klo eller håndflade.

FK-serien er Zowies ambidekstrale lav-profils mus. Altså en mus beregnet til brug af både højre og venstrehåndede, med et lavt ryg-design. Musen er at betragte som en all-rounder da den fungerer godt og behageligt til de fleste typer greb.

ZA-serien er Zowies ambidekstrale høj-profils mus. Igen en mus til både højre og venstrehåndede, men med en høj ryg. Musen er designet til at fungere bedst til brugere med et håndfladegreb da den høje ryg giver optimal støtte hertil.

Alle Zowie mus er bygget med en høj DPI rækkevidde samt hurtig opløsningsfrekvens.

Du kan se alle vores gamer mus fra Zowie her

Gamer tastatur

For alle gamere er et solidt og godt tastatur alfa og omega for den personlige ydeevne. Tastaturet skal ligge godt til din hånds position og knapperne skal have hurtig respons og være præcise.

Zowie Celeritas II er et tastatur der leverer på alle parametre. Tastaturet er bygget med højkvalitets fjedre bag hver en knap, der giver øget holdbarhed og præcision ved længere og hektisk brug under konkurrencen. Distancen mellem selve tasten og input-knappen bag ved, er blevet præciseret og optimeret så der opnås minimal responstid imellem inputs. De optiske taster sikrer spilleren imod dobbelt inputs og giver den nødvendige præcision. Alt i alt et stærkt stykke værktøj fra Zowie.

Du kan finde vores udvalg af Gamer tastaturer fra Zowie af BenQ her

Gamer skærm

Når det kommer til skærme har BenQ længe været på banen med produkter markedsført til brug i E-Sport. Med linjen af Zowie produkter er de gået stærkt til værks med at forbedre deres kundskaber.

En god skærm er vigtig for alle gamere, både dem der spiller på konkurrence plan og dem der spiller på hobby plan. En god skærm skal have lav respons tid, og høj opløsningsfrekvens. Det er også skærmen der bestemmer hvilken opløsning du kan spille dine spil i. De fleste moderne skærme understøtter Full HD, men man skal ofte investere ekstra for at spille spil i 4K. De fleste professionelle gamere bruger en skærm med Full HD-opløsning, en responstid på 1ms og en opløsningsfrekvens på 144hz – præcis som Zowie bygger dem.

Skærme fra Zowie af BenQ kommer i 2 primære serier, RL og XL.

RL-serien er designet til professionel og konkurrencedygtig Gaming på konsol. Når præcision, reaktionshastighed og hurtige reflekser er vigtige, så er det altid værd at kigge på en RL-skærm fra Zowie. Som sagt er disse monitors beregnet til konsol Gaming, og derfor markedsført efter E-Sports spil såsom Tekken og Street Fighter. Zowie-skærmen er optimeret efter konsollens output og derfor giver minimale input-lag og forsinkelser fra du trykker på tasterne til der opstår handling på billedet.

XL-serien er Zowie linjens hjertebarn. Professionelle gamer-skærme i top kvalitet. Alle skærme er designet til PC-gaming og byder som minimum på Full HD, 1ms responstid og 144Hz opløsningsfrekvens – perfekt til skydespil og MOBA.

Du kan se hele vores udvalg af Zowie skærme fra BenQ her

Hos Føniks Computer elsker vi Gaming og E-sport. For os er det vigtigt, at vores kunder altid kan få præcis det udstyr de har behov for, og vi håber at i med denne blog har fået et godt indblik i BenQ og deres linje Zowie Gamer udstyr.