TP-LINK router - Stabilt og hurtigt netværk med TP-LINK router

Oprettet: 06-06-2017

Baseret på tilliden af flere millioner af kunder, har TP-LINK nu vokset sig til at blive en af de mest konkurrencedygtige udbydere af netværksprodukter med forhåbninger om at blive en af de top 3 netværksbrands i verden, og stræber efter en større global markedsandel. Deres konstante pres for at opnå bedre og hurtigere produkter har været med til at gøre os her hos Føniks Computer en stor tillid til alle deres produkter. Du vil her kunne læse om nogle af de gode netværksprodukter lavet af TP-LINK.
Hvis du ønsker at se produkternes yderligere specifikationer, kan du finde dem inde på vores webshop. Tryk på følgende link og bliv ført videre til vores udvalg af routers fra TP-LINK:

Køb TP-LINK router her

Stabilt og hurtigt internet

At have muligheden for at logge på noget hurtigt og stabilt internet, er blevet meget vigtigt i vores samfund. Både i hjemmet og på arbejdspladsen bruger vi normalvist trådløst internet, og det kan derfor virke en anelse tosset, at der er en del mennesker som ikke prioriterer deres internetrouters højt nok. Overraskende mange mennesker tror, at man får lige meget ud af sin udbyders internet lige meget hvad for en router man har sig. Men sådan er det dog ikke. Når det gælder trådløst internet, som man normalt bruger i hjemmet og på mange arbejdspladser, er der meget forskel på den internethastighed man får fra router til router. Det er derfor vigtigt at vælge en router som passer perfekt til ens behov, og TP-LINK har lavet mange lynhurtige routers, der egner sig til både de private hjem og større arbejdspladser.

En garvet virksomhed

TP-LINK blev grundlagt i 1996, ikke lang tid efter internettets udbredelse på arbejdspladser og i de private hjem. Deres primære fokus var et netværkskort som grundlæggerne af TP-LINK havde fundet på. Så hvis du før i tiden ikke har hørt meget til TP-LINK’s succes inden for netværksprodukter, kan det være fordi de startede ud med at lave enheder til andre.

I dag ser du netværksprodukter i stort set alle butikker, der sælger netværksprodukter. TP-LINK formåede nemlig at bygge sig et fantastisk ry op om deres routers, som de konstant prøver at udvikle til at blive de hurtigste på markedet. Man kan trygt sige, at TP-LINK er en vigtig aktør inden for markedet med SOHO routers, som er de routers der bruges til mindre virksomheder og private hjem. TP-LINK producerer naturligvis en masse forskellige routers, der er egnet til forskellige størrelser, men de er mest kendte for deres SOHO routers, som fungerer formidabelt.

Konstant udvikling

En af de ting som gør TP-LINK unik, er deres evne til at udvikle routers og andre netværksprodukter, som skiller sig en anelse ud fra de almindelige. Som sagt prøver de konstant at få dem en større global markedsandel, hvilket får dem til at prøve nye ting af. Eksempelvis ser du flere routers fra TP-LINK, der sikrer for ”katastrofer”. I Danmark har vi ikke det store problem med naturkatastrofer, men det har de ofte i mange andre lande. Tornadoer, jordskælv, storme og andre ulykker kan være skyld i at elektriciteten forsvinder, hvilket kan gøre kommunikation til andre steder knapt så tilgængeligt. flere trådløse routere fremstillet af TP-LINK kan give en livline, når kablede kommunikationer er utilgængeligt, beskadiget eller ødelagt. Grunden til at nogle af TP-LINK’s routere kan blive ved med at fungere er, at de også er batteridrevet, så de kan fungere selvom strømmen er gået i dit hjem. Små innovationer som denne, er noget af det som gør TP-LINK til et spændende og nytænkende firma.

Brugervenlige og drønstærke

Der bliver også gjort en stor indsats for, at SOHO routers fra TP-LINK er så let opsættelige og anvendelige som overhovedet muligt. Det er ikke rart at bøvle med at skulle sætte en ny router op, så TP-LINK har altid gjort deres ypperste for, at selv personer med meget begrænset viden om routere, har ganske let ved opsætningen.
Sidst og ikke mindst er styrken af TP-LINK’s routere meget god. Det er vigtigt at routere er i stand til at komme igennem diverse forhindringer såsom vægge, døre og store møbler. Routerne har ikke nogle problemer med at komme igennem forhindringer for at give dig den hurtige internethastighed, hvilket er utroligt behageligt. Man kan sågar booste ens router med større antenner, hvis man gerne vil have et endnu bedre signal.