TomTom gps udstyr - Hvilken af TomToms gps'er skal man vælge?

Oprettet: 06-06-2017

Har du brug for hjælp til at finde vej, når du er ude på landevejen? Så er TomTom GPS uden tvivl løsningen for dig. Lad os kigge lidt på, hvilke modeller man finder iblandt vores udvalg af TomTom GPS udstyr.

TomTom Start – en budgetvenlig GPS

Start serien er TomTom GPS’ basispakke, og er et rigtig godt udgangspunkt, hvis man skal have en velfungerende GPS navigator til en overkommelig pris. Til trods for den lave pris, som du finder TomTom Start til hos os, så er der stadigvæk tale om kvalitetsudstyr, som vil bringe dig sikkert og nemt fra A til B. En TomTom Start GPS inkluderer alle de standardfunktioner, som man forventer af et moderne GPS system blandt andet elektronisk stemmevejledning, et detaljeret og brugervenligt farvedisplay, en overskuelig størrelse og en beskeden vægt på 125 g samt meget mere. Kortmæssigt inkluderer en Start TomTom GPS foruden naturligvis Danmark også en række andre lande i Europa blandt andet Frankring, Tyskland og Italien. Alt i alt er Start TomTom GPS et fremragende udgangspunkt, hvis man vil købe en moderne og funktionel navigationsassistent til en overkommelig pris.

TomTom Start gps

TomTom GO – til den krævende bruger

Hvis man er på udkig efter en mere avanceret TomTom GPS, så er GO-serien bestemt værd at overveje. Med kort til så godt som hele Europa (dog kun større veje i visse lande) og et stort Widescreen display er en TomTom GPS GO et godt udgangspunkt, hvis man ofte er på længere køreture rundt i Europa. GO TomTom GPS’er leveres i et lækkert, indbydende og særdeles brugervenligt design. Foruden naturligvis at inkludere elektronisk-stemmevejledning, så får man som en ekstra feature også stemme-kommando-genkendelse, som gør det nemt at indtaste destinationer, imens man kører på landevejen. Inkluderet i en GO TomTom GPS er blandt andet TomTom LIVE service i 1 år, som sikrer dig nøjagtige trafikinformationer opdateret hvert minut. På den måde kan man nemt styre uden om køer og andre forsinkelser. Hvis man kun vil godtage den absolut bedste navigationsassistent på markedet, så er en GO TomTom GPS et rigtig godt bud.

TomTom GO gps

GPS Rider – Navigationsassistent til motorcykler

Hvis man er kørende på to-hjul og ønsker at nå sikkert frem til ens destinationer, så har TomTom GPS naturligvis svaret i form af den praktiske GPS Rider. Den er designet specifikt til anvendelse på motorcykler. GPS Rider er den perfekte opfindelse til dig med MC. Udover dette så inkluderer GPS Rider naturligvis alt, hvad man kender fra normale GPS assistenter blandt andet kort til stort set hele Europa, en brugervenlig touchscreen og meget andet. Eneste forskel er sådan set, at TomTom GPS Rider er designet med henblik på brug, når man kører på motorcykel. Den perfekte løsning til alle med ekstra meget benzin i blodet.

TomTom gps til motorcykler

Lidt om TomToms historie

TomTom blev grundlagt i 1991 og producerede i første omgang software løsninger til mobile devices. TomToms fokus var i første omgang på løsninger til virksomheder og var derfor ikke et specielt kendt navn iblandt den brede offentlighed. Alt dette ændrede sig dog omkring 2001, hvor mere præcise GPS signaler blev tilgængelige. TomTom var hurtige til at opsnappe, at der her var mulighed for at skabe et nyt produkt og gik straks i gang med at designe deres velkendte TomTom GPS. Målet var, og er det stadigvæk den dag i dag, at en TomTom GPS skulle være nem at bruge og fylde ganske lidt. GPS navigationssystemer skulle være allemandseje og skulle kunne fås til realistiske priser.

Dette viste sig at være et stort vendepunkt i firmaets historie. Da den første version af TomTom GO blev lanceret i 2004, blev denne lynhurtigt en succes. Det viste sig ikke så overraskende, at der var et stort marked for de små, kompakte TomTom GPS systemer, og snart så man TomTom GPS’er i biler over først hele Europa og snart hele verden. TomTom havde skabt en ny type elektronisk tilbehør PND’en (Personal Navigation assistant).

Siden da er PND’er blevet allemandseje, og forrest på markedet har man siden da fundet TomTom GPS. Virksomheden har på ingen måde hvilet på deres egen succes, men har derimod konstant forsøgt at videreudvikle og forfine personlige navigationssystemer i forsøg på at gøre dem endnu mere brugervenlige og intuitive samt naturligvis mere præcise. Frugten af disse bestræbelser kan man se på landeveje over hele verden, hvor billister trygt bliver ledt hen til deres destination ved hjælp af TomTom GPS systemer.

Det er blevet til mange succeshistorier for det forholdsvis unge firma, og selvom det snart er ti år siden, at den første TomTom GO GPS blev lanceret, forbliver TomTom GPS systemer stadigvæk et af de mest sikre valg, man kan træffe, når man skal sikkert fra A til B. Nedenfor finder du et link ind til vores store udvalg af TomTom GPS systemer, hvor du blandt andet kan finde nærmere informationer omkring de forskellige TomTom GPS modeller.