Tesoro gamer tastatur - Det perfekte valg til den dedikerede gamer

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:27:35
Oprettet: 06-06-2017

Tesoro gamer tastaturer bliver lavet af Tesoro, som er et forholdsvis nyt firma. Tesoro er et amerikansk firma der blev grundlagt i 2011, hvor det har haft succes nok til at kunne udvide til resten af verden og dermed også os her i Europa. Derfor kan det være første gang du læser om Tesoro gamer tastaturer, men det bliver højst sandsynligt ikke sidste gang.

Tesoro gamer tastaturer sigter efter at måle sig med den nuværende elite inden for gaming tilbehør og efter alt at bedømme, så lader det til deres plads for så vidt er berettiget. Firmaet er blevet grundlagt af gaming entusiaster og dermed er Tesoro tastaturer et produkt fra gamere til gamere. Dette er ikke mindst med til at sikre, at du med et Tesoro gamer tastatur får glæde af alle den funktioner og features som et rigtigt gamertastatur bør have.

Gamer tastatur med lækkert design

Tesoro gamer tastaturer kommer i et bredt udvalg med hvor der igen findes adskillige variationer der lægger vægt på dets helt eget touch i form af farveudvalg. Men alle de tastaturer der findes på markedet i dag, så skulle man snart ikke tro at der var flere muligheder for at komme med noget nyt. Men Tesoro gamer tastaturer præsterer alligevel at komme med deres helt eget bud på lækre design. Foruden de næsten obligatoriske baggrundsbelyste taster, så er f.eks. Colada og Lobera modellerne indkapslet i aluminium. Dette giver det ikke kun en unik overflade, men i særdeles får man bare et tastatur som ikke rigtigt er set før. Sidste nævnte Tesoro gamer tastatur, Lobera gør desuden brug af et diamond plate mønster, som gir tastaturet et lidt ekstra råt look. Uanset hvilket Tesoro gamer tastatur du vælger, så kan du næsten være sikker på, at du har noget dine venner ikke har, netop fordi dette mærke er nyt her i Danmark. Men selvom det er et nyt mærke her i landet, så er der ingen grund til at være nervøs for at produktet er dårligt. Tesoro gamer tastaturet har blot været lanceret i USA og andre lande først, hvor man vidst godt kan sige at velkomsten har været varm.

Overordnet findes der fem primære serier inden for Tesoro gamer tastaturer, disse hedder: Tizona, Excalibur, Durandal, Colada og Lobera. Som en lille sjov detalje har man fra producentens side navngivet stort set alle produkter efter kendte artefakter som våben, skjold og rustninger. Nogle har måske allerede bemærket, at alle Tesoro gamer tastaturer er opkaldt efter gamle sværd fra kendte historier. Således kender de fleste nok til sværdet Excalibur, men alle andre Tesoro gamer tastaturer er ligeledes navngivet efter sværd fra forskellige landes og kulturers historie.

Mekaniske tasturer med fede features

Som tidligere nævnt sigter folkene bag Tesoro gamer tastaturer efter at måle sig med de store drenge på keyboard markedet og det kræver alligevel en hel del. Men det må siges, at Tesoro gamer tastaturer leverer varen. Således har de selvfølgelig også mekaniske keyboards, der er utroligt lækre at sidde ved. Uanset om man gamer eller bare skriver, så føles et mekanisk tastatur bare rigtigt rart. Ydermere kan du med et Tesoro gamer tastatur tweake og customize det til at passe perfekt til din spillestil. Du har på mange af Tesoro gamer tastaturerne nemlig mulighed for at skifte diverse taster og knapper så de passer perfekt til dig. Der findes blandt andet knapper med forskellige følsomheder der lader dig justere hvor hårdt der skal trykkes. Ligeledes findes der også knapper der giver et lille ”click” fra sig, hvis det nu skulle være det man foretrækker. Der er ingen tvivl om at der er rigtig mange muligheder med et Tesoro gamer tastatur på bordet.

Som en ekstra bonus ligger Tesoro gamer tastaturer i den gode ende når vi snakker om prisen. Hvis man tænker på kvaliteten og hvad man får for sine penge, så er det faktisk en hel del. Tilsvarende tastaturer fra konkurrenterne kan nemt koste det dobbelte.

Men uanset om du er begynder eller en hærdet gamer, så vil et Tesoro gamer tastatur ikke være noget dårligt valg. Det er lækre designs at vælge imellem, prisen er meget fornuftig og der er en masse af indstillingsmuligheder for at tilpasse tastaturet til netop det du foretrækker. Her på f-computer.dk har vi et kæmpe udvalg af Tesoro tastaturer hvor du kan lede efter den model der passer bedst til dig og dine behov. Og med sådan et stort og lækkert udvalg af Tesoro gamer tastaturer, står vi selvfølgelig altid klar med råd og vejledning hvis du skulle have brug for hjælp til at finde dit nye tastatur.