Tesoro gamer mus - En gamer mus med masser af features

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:26:46
Oprettet: 06-06-2017

Vi vil i denne artikel kigge nærmere på Tesoro gamer mus og se lidt på hvad det er der gør dem til værdige kandidater for at blive din næste gamer mus. Til at begynde med kan vi fortælle at Tesoro er et forholdsvis nyt firma fra USA der producerer gamer udstyr. Firmaet blev grundlagt i 2011 og er for nyligt begyndt at udvide til resten af verdens efter en forholdsvis stor succes i hjemlandet.

Gamermus af gamere til gamere

Tesoro laver dog ikke hvilket som helst gamer udstyr. Folkene bag firmaet er nemlig selv dedikerede gamere og grundlagde netop Tesoro for at lave noget ordenligt udstyr med fede features og til en fornuftig pris. Heriblandt finder vi Tesoro gamer mus. Enhver producent der fremstiller udstyr til gamere, skal næsten have en mus eller to med i deres sortiment. Med Tesoro gamer mus, får vi flere, hvoraf den ene dog er en lettere ændret version af en tilsvarende model. Tesoro gamer mus er som en sjovt lille gimmick opkaldt efter store krigeres og guders våben. F.eks. Tesoro gamer musen ”Gungnir” - der hører hjemme i vores nordiske mytologi og er Odins spyd. Dette giver i sig selv ikke så meget til selve spille oplevelsen, men det kunne indikere at folkene bag Tesoro gamer mus har tænkt over alle detaljerne.

Men Tesoro gamer mus skal ikke købes på grund at kreative navne, men derimod deres mange funktioner, ergonomiske design og lækre kvalitet. Der findes forskellige modeller der dækker behovet for både casual gamere og de mere entusiastiske. Således vil en Tesoro gamer mus til hverdagsbrug være med optisk sensor og en dpi på 3500, som er mere end fin til langt de fleste. Er man dog ude efter noget der er lidt vildere, så kan du også få en laser mus med en dpi på helt op til 8200.

Tesoro gamer musen ”Shrike” er for dem der virkelig gerne vil finjustere deres mus. Her har man mulighed for at justere vægten på sin mus ved at tilføje eller fjerne små vægte i musen. Således får man mulighed for at fin tune sin mus til det yderste og dermed sikre sig at den føles helt perfekt når man kører den hen over mussemåtten.

Features og personlige indstillinger

Fælles for alle Tesoro gamer mus er de følgende features og funktioner. Alle Tesoro gamer mus kommer nemlig med mulighed for at indstille et antal profiler til forskellige spil. Det kan være meget handy hvis man spiller mange forskellige spil og har forskellige setups. På den måde slipper man med en Tesoro gamer mus for at skulle ændre indstillinger manuelt hver gang man skifter spil. Ligeledes har du også et antal justerbare knapper til rådighed, så du frit kan bestemme hvilken knap der skal gøre hvad på din Tesoro gamer mus. På den måde kan du indstille musen så den passer perfekt til din spillestil. Dette er i mange tilfælde med til at give dig en fordel i mange forskellige spil der findes på markedet.

Tesoro gamer mus er selvfølgelig også udformet ergonomiske, således at de ligger godt i hånden. Dette betyder rigtigt meget, ikke mindst for gamere. Du kan hurtigt blive træt af en mus der ligger dårligt i hånden og hvis man så samtidig skal bruge den kontinuerligt i længere tid af gangen, så kan det blive ekstra ubehageligt. Dette er dog ikke noget der ser ud til at være et problem for Tesoro gamer mus.

En sidst men ikke mindst meget fed detalje på Tesoro gamer mus, er deres interne hukommelse. Dette muliggør at gemme indstillinger og macroer direkte i musen selv. Dette kan være ekstremt smart hvis man er til lan eller hvis man skifter mellem en stationær og en bærbar når man gamer.

Designet til gamere

Designet af Tesoro gamer mus vil som med alt andet design være en smagssag. Dette gælder ikke kun for Tesoro gamer mus, men generelt for alt gamer udstyr. Vi mener dog, at Tesoro gamer mus er sluppet godt afsted med deres udseende og med deres forskellige modeller, er der noget til en hver smag.

Tesoro gamer mus kommer hele vejen rundt om de nyeste og smarteste features og er derfor et af vores bud på en rigtig god gamer mus. Desuden præsterer Tesoro gamer mus at ligge på et meget konkurrencedygtigt prisleje for alle grupper af brugere. Vær blandt de første til at eje en af disse fede gamer mus - se vores udvalg her.