Targus tasker - Køb tasker og sleeves til din bærbare computer her

Sidst opdateret: 03-11-2017 14:52:08
Oprettet: 03-11-2017

Targus - moderne tider, moderne tasker

Vi lever i en tid, hvor det ganske enkelt er nødvendigt at eje en computer. Mange mennesker befinder sig i dag i situationer hvor de skal bruge en computer hver eneste dag, hvad enten det er på arbejdet, på studiet, eller blot i hjemmet. For de fleste er det ikke er det ikke hensigtsmæssigt kun at bruge en stationær, og de anskaffer sig derfor en bærbar, og det er det essentielle her: Bærbar. Når du er på farten kan du naturligvis ikke konstant have din bærbar under armen, du skal bruge en taske og alle kan nok nikke genkendende til følelsen af at skulle transportere sin bærbare computer, igennem hverdagens forskellige strabadser, hvor det bare aldrig føles helt sikkert. På din bærbar findes alle dine vigtige dokumenter og filer til studie eller arbejde, og der vil altid være en følelse af usikkerhed under transporten. Kan tasken holde til regn? Får bærbaren slemme stød under cykelturen? Fik man sat tasken lige lovligt hårdt ned?

Hos Føniks Computer ved vi hvor meget det betyder at passe ordentligt på sin bærbar, og vi vil i denne blog hjælpe vores kunder med at få for øje hvilket udstyr der kan hjælpe til dette. Kvalitet er et nøgleord for os, og derfor har vi valgt at fremhæve vores linje af bærbare tasker og sleeves fra den prominente fabrikant Targus.

Du kan finde alle vores produkter fra Targus her

Targus

Targus har i årtier leveret bærbartasker og andet udstyr i topkvalitet til de mennesker der fører en mobil livsstil. Fra deres base i Canada og med deres 45 verdensomspændende kontorer leverer de bærbartasker, bærbarsleeves og et virvar af andet udstyr med højt fokus på kvalitet, stil og sikkerhed til 100 lande.

Hos Føniks Computer kender vi følelsen af behovet for at sikre sin bærbar. Når man lever på farten og ofte skal pendle mellem hjem, studie, arbejde, møder osv. er det ekstremt vigtigt at det udstyr du opbevarer din bærbar i, er sikret til at klare vind og vejr, og hvad end andre udfordringer der opstår i en travl hverdag. Samtidig er det forståeligt for alle, at man ikke kan rende rundt med en bærbartaske der er fuldstændig uden stil. Targus har sat sig et mål om at gøre din bærbartaske og andet udstyr til det bedste indenfor beskyttelse og sikkerhed, samtidig med konstant at holde deres produkter moderne og stilede for at opretholde et professionelt look.

Du kan se hele vores linje af flotte Targus tasker her

Sleeves og Tasker

For at give et indblik i Targus omspændende serie af produkter, har vi hos Føniks Computer udvalgt nogle specifikke produkter som vi personligt holder meget af, og som vi er overbevist om også kunne være noget for dig.

360 Perimeter

360 Perimeter er en linje af bærbarsleeves fra Targus. Bærbarsleevet kommer i et bredt udvalg af farver og størrelser, men fælles for dem alle er det minimalistiske stilrene design. Det essentielle ved at have et sleeve til sin bærbar, er følelsen af sikkerhed når du transporterer din bærbar. I et sleeve er bærbaren naturligt beskyttet imod ridser forsaget af en omtumlet tur hvor eventuelle andre genstande i tasken såsom nøgler eller kuglepenne risikerer at få kontakt med bærbaren. Det specielle ved en Targus 360 Perimeter sleeve, er arkitekturen bag. 360 Perimeter kommer nemlig med en tredobbelt polstring, og blød indre foring der giver din bærbar beskyttelse i topklasse. Med et Targus 360 Perimeter bærbarsleeve kan du både give din bærbar fremragende beskyttelse, sammen med et sofistikeret og professionelt look.

Du kan finde vores udvalg af Targus 360 Perimeter sleeves her

Tip fra Føniks: Husk at kigge på produktbeskrivelsen for at finde den størrelse der passer til din bærbar.

Hvis du vil se hele vores udvalg af sleeves til bærbare computere fra Targus kan du kigge her

Urban Explorer

Targus Urban Explorer er både en rygsæk og bærbartaske. Targus har designet deres Urban Explorer taske specielt til cyklister og udendørsfolk, med et urbant outdoor inspireret look. Alle med en cykel kender den nagende følelse, når man cykler igennem regnen, om ens taske nu holder til det. Targus Urban Explorer er produceret med vandafvisende elementer der sikrer at vandet løber udover og ned af din bærbartaske, i stedet for at suge vandet til sig og gennembløde tasken. I selve tasken finder du et smart dedikeret rum til din bærbar, polstret for at give optimal beskyttelse imod stød, så din computer er beskyttet mod alle slags strabadser. Urban Explorer fra Targus er designet, med ikke blot din bærbars sikkerhed for øje, men også din egen. Bærbartaskens frontpanel er belagt med refleksive elementer der gør dig nem at bemærke på de mørke veje, samt muligheder for montering af cykellygter. Desuden er der monteret en diskret fløjte så du kan tiltrække dig opmærksomhed skulle du få brug for det. Targus Urban Explorer tilbyder både sikkerhed til din bærbare computer, og sikkerhed til dig så du kan være tryg i trafikken.

Du kan finde Urban Explorer bærbartasken her

Tip fra Føniks: Kommer også i flot blå! Se den her

CitySmart

Hos Føniks Computer kan vi ikke understrege, vigtigheden i at have en ordentlig rygsæk, nok. Det er ikke kun din bærbars sikkerhed der står på spil, men også din egen. En ordentlig ergonomisk rygsæk kan spare dig for mange belastninger i ryggen og forebygge fremtidige mén.

CitySmart bærbartasken fra Targus, er både en ergonomisk og komfortabel rygsæk, samt bærbartaske. Bærbarrygsækken er designet til storbyens pendlere, i et professionelt minimalistisk look. Targus CitySmart indeholder et polstret bærbarrum designet til at være multi-fit så den passer til de fleste størrelser af bærbare. Fleksibilitet er nøgleordet hos CitySmart, og bærbartasken er derfor skabt for at kunne tilpasse sig til at rumme både din bærbar og dit liv på farten. Med polstrede skulderstropper, og ventileret rygstykke sikrer Targus CitySmart at beskytte både din bærbar og din ryg.

Du kan finde vores udvalg af CitySmart bærbarrygsække her

Tip fra Føniks: Targus CitySmart kommer også som en stilren, professionel skuldertaske

Konklusion

Uanset om du cykler, pendler, arbejder, studerer eller alt imellem er en bærbar et essentielt stykke værktøj at have med sig og derfor er det vigtigt at passe godt på den. På samme note er det heller ikke muligt at leve uden en taske i en eller anden form, så hvorfor ikke få en taske der beskytter din bærbar. Vi her hos Føniks Computer håber at vores kunder ved denne blog er blevet klogere på hvilke typer udstyr der kan hjælpe med at passe på både sig selv og deres bærbar.