Studiebærbar! Hvad skal jeg købe?

Oprettet: 06-06-2017

Studiestarten nærmer sig, men har du alt det nødvendige til at gribe det an?

Næsten alle studier kræver, at du har en bærbar klar på hånden, men hvordan ved du, at bærbaren er hurtig nok eller har det rigtige hardware til f.eks. at køre Adobe programmerne eller et batteri som kan holde sig hele timen uden en opladning?

Bare rolig! Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige bærbar.

Hvad er mit behov?

Det helt essentielle når man skal finde en ny bærbar er at kunne forstå sit eget behov, og hvad man ønsker af bærbaren.
Det er f.eks. ikke nødvendigt, at købe en bærbar med et dyrt grafikkort, hvis du ikke skal bruge det til noget grafisk intensivt eller spil. Hvis du forstår dit behov, så er det meget lettere at finde den helt perfekte bærbar!

- Hvad er mit budget? Det er vigtig at være realistisk. For f.eks. 4.000,- vil du ikke ende med en bærbar med det nyeste grafikkort og den seneste 6. generations i7 processor fra Intel. Det skal selvfølgelig siges, at for 4.000,- kan du finde helt formidable bærbare til det rigtige behov, men så må der prioriteres.


- Hvad skal computeren bruges til? Hvis din computer kun skal bruges til Netflix og skolearbejde er det f.eks. unødvendigt, at købe en bærbar med et kraftigt grafikkort og en "high-end" processor. Derimod hvis du skal til at bruge tunge redigeringsprogrammer og spille spil, er det en god idé at investere i et grafikkort, stærk processor og en hurtig SSD.


- Er batteriet en vigtig købsfaktor? Har du planer om, at bruge bærbaren i toget eller på farten? Så er batteriet nemlig en vigtig del af beslutningen. Vi sælger bærbare som har batterier som kan klare op til 7-8 timer på en fuld opladning, men batteriets levetid er selvfølgelig baseret på hvad du bruger computeren til. Simpelt skolearbejde kræver f.eks. ikke så meget af batteriet, som hvis du har Netflix, musik, spil og en skypesamtale igang på samme tid - så løber computeren hurtigere tør for strøm.


- Skal skærmen være en specifik størrelse? Er vægten eller størrelsen vigtig? Er dit skrivebord eller skoletaske lille, så er du måske mest på udkig efter en større taske eller en bærbar med en mere passende skærm. Og hvis du tit går rundt med bærbaren i hånden, ville det måske være bedst med en "letvægter".


HUSK: Vi tilbyder en studiepakke, når du køber en bærbar hos os, som indeholder:
- Microsoft Office Home and Student 2016 (Dansk)
- BullGuard Internet Security.
Du finder tilbuddet i bunden af alle lagerførte bærbares produktsider.


Føniks har udvalgt et håndfuld modeller, som passer til forskellige scenarier:

Nedenfor finder du udvalgte modeller vi anbefaler - du kan selvfølgelig se hele udvalget her

Bærbarene er sorteret fra billigst til dyrest.


Lenovo E50-70

En hurtig og solid bærbar i budgetklassen. Du får en stor 256 GB SSD, som mindsker ventetiderne ved f.eks. opstart af Windows og generelle opgaver. Bærbaren har en 15.6" skærm, 8 GB ram og et batteri der kan holde sig i op til 6 timer.
Denne bærbar er helt ideel, hvis du ønsker en middelstor skærm, langt batteri og en hurtig SSD.

 

Acer Aspire E 15

Med en Intel Core i5 processor, 8 GB DRR3L og 256 GB SSD, er denne Acer rigtig god til de tungere opgaver f.eks. Adobe Photoshop og andre behandling/redigeringsprogrammer. Den 15,6" store skærm har Full HD, så du kan nyde skarpe billeder.Lenovo 500S-14ISK

Denne 14" bærbar er pakket med en masse lækkerier som bl.a. Dolby Home Theater lyd, 720p webcam, og den smalle vægt af 1,52 kg.
Derudover har Lenovo 500S-14ISK en 128 GB SSD, som er fint til dokumenter og billeder, og kombineret med en 6. generations i5 processor er denne bærbar rigtig hurtig. Batteriet varer 4 timer, og computeren kan også bruges til let gaming.Dell Inspiron 13 7359

Den innovative bærbar fra Dell kommer med et smart flipdesign, som giver dig det bedste fra både bærbar- og tabletverdenen.
Bærbaren kommer med den lynhurtige 6. generations i7 processor fra Intel, som har det integrerede grafikkort HD Graphics 520 hvilket giver dig muligheder for let gaming som f.eks. CS:GO. Bærbaren har et 6 timers langt batteri, og kommer også med en 256 GB SSD. Dette er en hurtig bærbar.Lenovo Y700-15ISK

Du ønsker mere end bare en bærbar til studiet. Du spiller spil og ønsker en bærbar med et solidt grafikkort i.
Det får du lige præcis med Y700-15ISK fra Lenovo!
Med en 512 GB stor SSD, 16 GB RAM, en stærk i7 processor fra Intel og et Nvidia GTX 960M grafikkort.
Du kan derfor have en stærk gaming maskine i rygsækken, til lan, i skolen og hjemmet.Alienware 17 R3

Den lækre og enormt kraftfulde bærbar fra Alienware! Med en 512 GB M.2 SSD og 1 TB HDD får du ikke bare plads, du får en hamrende hurtig computer, som sammen med den ekstremt stærke i7 6820HK processor fra Intel gør ventetid til fortid.
Og med GTX 980M får du top grafik i alle nyere spil, og du får lov at nyde alt dette på den store 17,3" skærm.
Denne computer kan bruges fra alt til skolearbejde til high-end gaming.