Streaming - Nem og enkel gaming streaming med AVerMedia

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:26:23
Oprettet: 06-06-2017

Streaming må næsten siges at være et af de mest anvendte ord inden for de seneste år. Man ser det stort set overalt på nettet og alle vores mest brugte tjenester gør brug af dette. Fra Facebook til Netflix og hundredevis af andre sider er streaming blevet en del af dagligdagen. Streaming indebærer såmænd blot, at man ikke henter en fil ned på sin harddisk som en anden har lagt ud på nettet, men derimod afspiller filen direkte på nettet. Lidt ligesom når der sendes en direkte udsendelse på tv.

I takt med at streaming er blevet og stadig bliver mere og mere populært blandt nettets brugere, stiger interesseren for at dele sit eget indhold med omverdenen i form at direkte overførsel og afspilning. Igen lidt ligesom direkte tv. Især gaming verdenen har taget streaming teknologien i brug til at vise spil og kampe til folk i hele verden, der gerne vil have et alternativ til f.eks. fodbold eller håndbold. Store spil som Starcraft 2 og League of Legends er med til at trække seere via streaming og præsenteres i stor stil på samme måde som de helt store sportsbegivenheder i fjernsynet.

Streaming og video optagning for alle

Streaming er dog ikke forhold store firmaer eller kæmpe gaming events. Gamere og entusiaster verden over er ligeledes med om bord på streaming bølgen. Folk optager i større og større grad videoer som deles på Youtube eller streames på sider som twitch.tv. Helt almindelige mennesker har således mulighed for at blive kendte via streaming af deres videoer.

De forskellige muligheder inden for streaming

Streaming er dog ikke bare streaming. Der er et par ting man bør tage stilling til når man kaster sig ud i det. Der findes mange programmer til streaming som du kan hente og installere. Disse programmer optager således f.eks. dit spil og kan enten gemme det på harddisken eller streame det direkte på nettet. Disse programmer kræver dog for det meste at din computer er lidt af et monster. Skal computeren både afvikle spillet og udføre streaming, vil det trække en hel de ressourcer hvilket igen kan gå ud over kvaliteten af dit spil. Du kan opleve en faldende fps eller at spillet decideret hakker.

Hvis man alligevel ikke helt føler for at kaste en formue efter en computer der klarer både gaming og streaming samtidigt, så har AVerMedia et par geniale alternativer til dine streaming muligheder. AVerMedia laver mange forskellige produkter til streaming der er både kan optage og eller streame samtidig med at du gamer, helt uden kvalitetstab.

Streaming udstyr fra AVerMedia

Streamingudstyr fra AVerMedia fås i forskellige udgaver med forskellige funktioner. Således er der altid være en box fra AVerMedia der passer til netop de streaming behov du skulle have. Udstyret fra AVerMedia fås både som interne samt eksterne enheder. Især de eksterne enheder er særligt populære da de hurtigt kan flyttes rundt mellem forskellige computere.

Hvis man kigger nærmere på prisen for streaming udstyr fra AVerMedia er man faktisk ret hurtigt og ret billigt i gang. Tager man i betragtning hvad det ville koste at investere i en monster pc der kan trække både gaming og streaming eller merudgiften ved at anskaffe sig en ekstra pc der kan varetage optage og streaming funktionen, så er der hurtigt mange penge at spare.

Selve tilslutningen af streaming udstyr fra AVerMedia er lige så enkel som selve anveldelsen. Især de eksterne bokse der tilsluttes via HDMI. HDMI kablet fra din computer går op i streaming boksen fra AVerMedia og derfra går et andet HDMI kabel videre til din skærm. På denne måde kan boksen let og enkelt fange det billedsignal din computer normalt ville have sendt direkte til din skærm. Streaming udstyret fra AVerMedia lader dig optage og streame i høj kvalitet hvilket dine seere vil elske dig for. Og du kan samtidig nyde, at dit billede du ser mens du selv spiller er helt upåvirket.

Hos Føniks Computer fører vi et stort udvalg af AVerMedia’s mange streaming produkter til både at optage og streame med. Vi står selvfølgelig altid klar med gode råd til hvilket produkt der passer bedst til lige netop dine streaming behov. Skulle du have spørgsmål til AVerMedia’s streaming produkter er du mere end velkommen til at give os et kald eller kigge forbi i en af vores butikker.