SteelSeries gamer mus, tastatur og headsets i top kvalitet

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:26:12
Oprettet: 06-06-2017

Leder du efter en ergonomisk gamer mus til computeren, et solidt og pålideligt mekanisk gamer keyboard, eller måske et par højteknologiske, trådløse høretelefoner til den ultimative spiloplevelse? Det kan være svært at manøvrere sig igennem de mange forskellige computerprodukter på markedet, men der hersker ingen tvivl - fra controllere i lækkert design til musemåtter af pålideligt kvalitetsmateriale - SteelSeries har altid et es eller fire i ærmet. Men hvad er det egentlig, der får professionelle spillere og E-sportsudøvere til gang på gang at vælge SteelSeries? Her får du et hurtigt overblik over en af industriens største leverandører og udviklere af computer -og gamerudstyr.

Når man som gamer sidder foran sin computer i mange timer ad gangen, ofte flere gange om ugen, er det enorm vigtigt med gamerudstyr af høj kvalitet, både for at optimere spiloplevelsen og for at undgå smerte og stivhed i nakke, ryg, skuldre og led. I den forbindelse findes der mange kvalitetsmærker der er værd at se nærmere på, men er der ét der har vundet forbrugernes gunst i højere grad end langt de fleste, er det SteelSeries. SteelSeries er et dansk mærke af international kaliber og navnet er da også genkendeligt for gamere verden over. Med deres afsindige sans for detalje, tekniske knowhow og innovative, visionære tilgang til design og funktion, har SteelSeries forsynet mennesker i alle aldre med udsøgt kvalitetstilbehør til computeren. Udgangspunktet er som det hele tiden har været: at udstyre spillere i hele verden med det bedst tænkelige gamerudstyr, til de lavest mulige priser, og dette koncept går som en rød tråd igen, gennem hele SteelSeries’ sortiment.

SteelSeries

SteelSeries gamer tastatur

Skulle du eksempelvis være på udkig efter et gamer tastatur, der er skræddersyet til computerspil, kan det ikke gøres meget bedre end med et keyboard fra SteelSeries. Kunne du tænke dig lys i tasterne, trådløse muligheder, strømlinede former eller stilsikkert design? Uanset dine ønsker og behov vil du finde, at SteelSeries har noget for dig og priserne er som altid helt i bund. Deres mekaniske keyboard gør dig endnu hurtigere på tasterne og du vil med det samme kunne mærke forskel på et traditionelt tastatur og så et fintunet, mekanisk gamer keyboard. Gamer tastaturerne kommer selvfølgelig også med alle de nyeste teknologiske tiltag, så som USB indgange, udskiftelige dele, og meget, meget mere. Spillere og professionelle E-sportsfolk verden har givet deres dom; et keyboard fra SteelSeries er et sikkert hit.

SteelSeries gamer mus

En anden og ligeså populær produktkategori er naturligvis gamer musen, for findes der et stykke gamerudstyr, der virkelig skal være designet til at bruge i lang tid uden problemer, er det gamer musen. De fleste ved efterhånden, hvor galt man faktisk kan komme afsted og hvor alvorlige, langvarige skader man kan få, hvis man ikke bruger en ordentlig gamer mus, når man gamer i mange timer i træk. Hertil har SteelSeries naturligvis udviklet en lang række af forskellige gamer mus, med særligt fokus på computerspil og gamere. Ergonomien skal være i højsædet og det må man sandelig sige den også er her. Computermus fra SteelSeries er stilsikre og funktionelle i deres design og hånden ligger behageligt til rette under brug. Dette gør dig ikke blot mere reaktionsdygtig og præcis som gamer, det fjerner også noget af byrden fra dit håndled. De forskellige modeller kommer naturligvis også i en bred vifte af diverse farver, former og størrelser, og med et væld af forskellige knapper. Således er du sikret et yderst tilfredsstillende produkt hvad end du ønsker en strømlinet, simpel mus eller en sofistikeret, kompleks gamer mus med masser af ekstra knapper og funktioner.

SteelSeries gamer headset

For maksimal indlevelse under spiloplevelsen, byder SteelSeries også på et bredt udvalg af lækre gamer headset i et væld af forskellige modeller. Alle gamere er klar over, at lyd er et meget vigtigt og afgørende element af den komplette spiloplevelse. For en gamer, er der få ting, der er værre her i livet, end at være midt i et intenst spil og så ikke at kunne høre fjenderne eller hvad der bliver sagt af ens teammates.

Med et solidt, robust og finjusteret sæt gamer headset fra SteelSeries bliver barnegråd, gadelarm og naboer så godt som lydløse og du kan nyde din selvforkælelse i ro og mag. Men som du ved, kan et gamer headset og deres formåen ikke blot måles på, hvor gode de er til at holde lyde ude - et gamer headsets værdi måles i højeste grad også på, hvor god den lyd der er tilbage inden i dem er. Også her er SteelSeries på et niveau for sig, med høretelefoner der sidder komfortabelt og sikkert på hovedet samtidig med, at lyden er sprød, fyldig og nuanceret. SteelSeries tilbyder også formidable gamer headsets med mikrofoner der får din stemme til at gå klart og tydeligt igennem som aldrig før. Så står du og mangler et par nye høretelefoner eller leder du bare efter den x-faktor der kan give din spiloplevelse et ekstra spark, vil du utvivlsomt kunne få glæde af SteelSeries’ mange spændende gamer headsets. Men SteelSeries er meget mere end kun gamer keyboards, mus og headsets. I SteelSeries’ sortiment, finder du således også store og små musemåtter, controllere og mikrofoner - alt sammen med gaming for øje.

Der er mange ting at tage i betragtning, når man som gamer skal ud og finde nyt gamerudstyr. Funktion, effektivitet, design, ergonomi, komfort og brugervenlighed, er alle aspekter der er vigtige at overveje foruden selvfølgelig måske det vigtigste; behov. I sidste ende gør det ingen forskel om det er et keyboard eller et head-set du leder efter - SteelSeries har noget til enhver smag og altid i samme kendte kvalitet, til samme attraktive pris.