SSD diske - Samsung producerer nogle af verdens bedste SSD diske

Oprettet: 06-06-2017

Samsung har eksisteret i mere end 70 år og leveret produkter, som har gjort livet nemmere for mennesker over hele kloden. Derfor blogger Føniks Computer her om deres historie og om deres Solid State Drev diske, som bare er en af de produkter, Samsung har beriget verden med.

Samsung producerer alverdens produkter, men elektronikken er deres flagskib, og vi synes her hos Føniks Computer, at den gamle Sydkoreanske virksomhed er cool, fordi de i mere end 70 år er blevet ved med at udvikle sig og vokse sig større, og stadig har en vision om at være en af verdens 5 største brands i 2020.

Via nedenstående link kan du læse mere om Samsungs SSD diske og se nærmere på deres specifikationer:

Billige Samsung SSD harddiske

Nudler og smartphones

Samsung blev grundlagt allerede tilbage i 1938 af Lee Byung-chul som et lille handelsfirma. De videresolgte frugt og grønt fra lokale farme og producerede deres egen nudler. Senere udviklede firmaet sig, til at beskæftige sig med mange flere områder, såsom tekstiler, forsikring og detail. De kom først ind på markedet for elektronik i slutningen af 1960'erne, men denne del af deres firma er i dag blevet deres største flagskib.

Samsungs vision med firmaet er at inspirere verden og være med til forme fremtiden. De vil levere innovative produkter til alverdens samfund, som skal være med til at kreere et bedre globalt samfund. Det er store ord, men Samsung har noget at have det i, når man ser på deres fantastiske produkter.

Med deres indtog på det elektroniske marked begyndte Samsung, også at udvide sig globalt, og de har nu afdelinger mange steder rundt omkring i verden. Specielt deres afdeling i Austin, Texas er vigtig og den største udenlandske investering i hele Texas. Både på det globale marked, og også herhjemme i Danmark har vi taget særlig godt imod deres mobiltelefoner og smartphones, som er en af de bedst sælgende smartphones.

Et kæmpe apparat

Ordet samsung siges at være et koreansk ord, der betyder tre stjerner. Tre betyder noget stort, talrigt og magtfuldt og stjerne betyder evighed.

Selvom elektronik er flagskibet i Samsung konglomeratet, så bevæger de sig også inden for alskens andre områder. Alt fra bygningskonstruktion og forsikring til reklamebranchen og endda driften af Sydkoreas ældste forlystelsespark. De har også haft et bilmærke under Samsung Motor, men solgte det til franske Renault.

Samsung har en kæmpe stor betydning for Sydkoreas samlede økonomi. Faktisk udgør de 20% af landets samlede eksport og deres indtægt svarer til 17% af Sydkoreas bruttonationalprodukt. Samsung er altså et kæmpe apparat, som ikke bare har stor indflydelse på den Sydkoreanske økonomi, men også den globale økonomi. De har en vision om at blive en af de 5 største brands i verden i 2020 og vil dermed have en kæmpe betydning for, hvordan vores økonomi kommer til at se ud.

Solid State Drev diske

En Solid State Drev disk er et dataopbevarings apparat. Det benytter sig af integrerede kredsløb af hukommelseskomponenter til at tilbyde en vedvarende lagring af data. Det er en god og sikker måde at opbevare sine filer på. At en Solid State Drev disk ikke indeholder nogen faktisk disk, gør at den er mere robust over for slag, den kører mere støjfrit, da der ikke er nogle mekaniske komponenter, der flytter sig, og den har kortere opstartstid. Mange SSD diske benytter sig af RAM-hukommelse eller af flashhukommelse. Alt i alt gør dette, at en SSD disk er en mere sikker og hurtigere måde at opbevare sin data på end en normal mekanisk harddisk.

Samsung fører en række gode Solid State Drev diske med forskellig kapacitet, som rangerer fra 120 gigabyte og helt op til 1 terrabyte. De fleste SSD diske fra Samsung kører på flash, hvilket både gør din computer hurtigere og mere pålidelig og samtidig reducerer strømforbruget. Når du skal lede efter den rigtige Solid State drev disk, er det en god idé at kigge på det der hedder IOPS. Det står for Input/Output Operations Per Second, og som måler indlæsningshastigheden, altså hvor hurtigt data bliver skrevet til disken, og hvor hurtigt data kan læses på disken igen. På denne front er Samsung rigtig godt med, da de leverer SSD diske med en indlæsningshastighed på helt op til 100000 IOPS.