Sandberg kabler - Med kabler fra Sandberg er du sikker på kvalitet

Oprettet: 06-06-2017

”IT is for everybody”, det er ideologien som de har hos Sandbeg A/S. De har i rigtig mange år tilbudt et stort sortiment af forskelligt IT udstyr til både private og arbejdspladser. Du kan her få et overblik over Sandberg kabler og hvad det er, der gør dem specielle som firma og producent. Hvis du gerne vil se på nogle af de enkelte produkter kan du klikke på det følgende link, hvor du finder vores store udvalg af Sandbergs kabler:

Sandberg kabler

Sandberg - IT produkter til alle

Sandbergs catchy slogan er meget sigende om hvad Sandberg står for som firma. Hos Sanberg A/S har de nemlig ikke blot fokuseret på at levere produkter til private eller institutioner, men valgt et langt større kundesegment. De leverer kabler, headphones, muse, tastaturer og andre produkter til IT forbrug til både den private forbruger, institutioner og virksomheder. For at være i stand til at kunne levere til et så stort kundesegment er det klart at Sandberg A/S har sørget for at bygge et stort sortiment af kvalitetsprodukter op. Sandbergs evne til at kunne henvende sig til så mange forskellige kundesegmenter med kvalitetsprodukter, er en af grundende til at vi her hos Føniks Computere er helt vilde med Sandberg kabler og deres andre produkter. Sandberg blev etableret i og har leveret kvalitetsprodukter til alle slags personer lige siden. Hvert eneste år kommer der rent faktisk en halv million produkter fra Sandberg ud til forbrugere fordelt i mere end 30 forskellige lande. Noget af det der har gjort Sandberg så succesfuld så mange forskellige steder er deres enkelthed. Enkelte procedurer, stort sortiment og meget lave fejlrate af produkter er altid rart for både institutioner og private.

Sandbergs "Code of Conduct"

For personer som ikke har forstand på IT, kan det godt virke lige gyldigt hvilket kabel man anskaffer sig når man har brug for et. Men det er det ikke for Sandberg. De går meget op i at alle deres kabler er i allerhøjeste kvalitet, og at man ikke vil løbe i nogen problemer når man bruger produkter fra dem. Når Sandberg sælger produkter fra underleverandører, skal de også overholde ”Code of Conduct”. Man kan derfor altid have samvittigheden helt i orden når man køber produkter fra Sandberg. Code of Conduct gør at kablerne og andre produkter altid lever op til de myndighedskrav, der er stillet. Det vil altså sige, at der altid er værdige arbejdskrav for de personer som har lavet produktet og miljøbelastningen af produktet ikke er stort.

Bruger hovedet når der sælges kabler

Når man sidder og skal have ladet sin mobiltelefon eller andet elektronik er det altid irriterende hvis ledningen ikke kan nå fra stikket til bordet. Det har undret Sandberg, hvorfor kabler skal være så korte, og de har derfor undersøgt hvad de kan gøre ved det. Sandberg har fundet ud af at mange kabler går i stykker fordi de simpelthen ikke er lange nok. Du kan nu finde Sandberg ladekabler i mange forskellige længder, så du kan få den længde der passer perfekt til dig. Hvis mobiltelefonen hænger i kablet, kan det gå i stykker, men det problem vil du ikke komme til at løbe ind i med nogle af de Sandberg ladekabler du kan købe dig.

Sandberg kabler hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi for længst opdaget Sandberg og deres kæmpe udvalg af kabler og hardware i top kvalitet. Af den grund, kan du i dag finde et stort udvalg af forskellige Sandberg kabler i vores sortiment herunder audiokabler, USB kabler, internetkabler og kabler til pc m.fl. Udover den høje kvalitet, har Sandberg også lært at tilpasse deres sortiment efter deres kunders ønsker. Det betyder, at du i dag kan få Sandberg kabler i forskellige farver, med forskellige overførselshastigheder og i længder, som passer til netop dit behov. Hos Føniks Computer kan vi derfor give vores varmeste anbefalinger til Sandberg, når det kommer til køb af nye kabler.