Hvad er upcycle it?

Sidst opdateret: 12-02-2024 12:08:43
Oprettet: 14-10-2022

upcycle it logo

Refurbished elektronik – et bæredygtigt valg

Det er umuligt at klare sig uden computere i det moderne samfund. Alligevel tager produktionen af uundværlig elektronik en enorm told på verden – bare det at producere én bærbar bruger næsten 190.000 liter vand. Samtidig bliver omkring 160.000 computere I EU smidt ud hver evig eneste dag.

Det er ikke holdbart i længden. Men hvad kan du som forbruger gøre? Affaldet sorteres, der skæres ned på brugen af vand og elektricitet, men alligevel kan du nemt sidde tilbage og føle, at der er mere, som du kan gøre. Alligevel er computeren blevet uundværligt integreret i hverdagen, og den går ikke sin vej.

Det betyder dog ikke, at du skal føle dig hjælpeløs. Der er noget, du kan gøre, og som alle andre også kan gøre. Du kan købe en brugt computer i stedet for en ny.

Upcycle it – bæredygtige og billige computere

Hvis du er interesseret i at gøre computerindustrien grønnere, skal du kigge på de billige og bæredygtige computere fra upcycle it. Spørgsmålet der nu ligger på dine læber må være: hvem er upcycle it? Det er heldigvis nemt at svare på.

Upcycle it er et firma, der sælger refurbished computere. De drømmer om en verden, hvor et grønt produkt ikke tvinger dig til enten at gå på kompromis med kvaliteten, eller betale en formue for produktet. Det er en drøm, vi hos Føniks Computer kan stå bag, og derfor sælger vi produkter fra upcycle it, så ofte som vi får mulighed for det. De ligger alle under vores refurbished sektion.

Produkterne fra upcycle it er upcycled elektronik. Uønskede produkter bliver renset, repareret og får skiftet ubrugelige dele ud, så de endnu en gang fungerer fortrinligt med ganske få brugstegn. Upcycling hjælper gevaldigt med at nedsætte dit klimaaftryk – en spritny computer har gennemsnitligt et klimaaftryk på 380 kg CO2, hvorimod en genbrugt når ned på omkring 50 kg CO2.

IT og elektronik med etik

Firmaer i Europa, og resten af verden for den sags skyld, der istandsætter IT og elektronik varierer ufatteligt meget, når de forsøger at rangerer deres refurbished produkter – kvaliteten er simpelthen ikke til at regne med. Det er der blevet gjort op med ved upcycle it, så du faktisk ved, hvad for en slags produkt du får, når du køber et upcycle it produkt. Hos upcycle it arbejdes der med tre niveauer, tre Grades, der ser således ud:

upcycle it rangering af brugte computere baseret på en ABC skala

Der er ingen grund til at købe suboptimalt maskineri, bare fordi andre firmaer ikke kan finde ud af at rangere deres istandsatte produkter. Med skalaen fra upcycle it er det nemt og ligefremt for dig at vælge den helt rigtige refurbished computer.

Desuden arbejder upcycle it engageret imod deres mål om at skabe billige grønne computere. Firmaet har fokus på deres produkter, og de drevet af deres dedikation til miljø og klima.

Mange andre IT-virksomheder hopper gladelig på den her efterhånden meget populære genbrugsvogn, og sælger refurbished produkter, der kun er sat i verden på grund af firmaet selv. Herefter peger de med store smil på, hvordan de hjælper med at løse problemet, selvom de fra starten af selv er med til at skabe det. Når du køber produkter fra upcycle it, kan du derimod være sikker på, at de kommer fra et team, der faktisk kæmper for kloden.

Derfor skal du købe upcycle it

Hvis du er lige så interesseret som os i, at være bæredygtig hvor du kan, så er det oplagt, hvorfor du skal købe produkter fra upcycle it. Alligevel vil vi gerne gøre opmærksom på, hvad du helt reelt får ud af at købe refurbished upcycle it produkter.

  • Du får et miljøvenligt produkt
  • Der er mange penge at spare, når du køber brugt
  • På grund af Grade systemet ved du, hvad du får
  • Du får et reelt og godt produkt, der passer til dine behov og har garanti
  • Selvom det er genbrug, så får du et produkt med garanti på

Så er du klar på upcycle it? For det er vi.

Derfor sørger vi hos Føniks Computer for at købe produkter hjem fra dem så ofte som muligt. Hvis du er interesseret i vores udvalg af refurbished IT og elektronik, så er det bare at klikke på knappen herunder. Husk at det kan betale sig at tjekke ofte og at være hurtig! Der er altid et begrænset udvalg af refurbished produkter, og der kommer hele tiden nye ind, så du ved aldrig, hvad du kan finde.

link til Føniks Computers refurbished kategori

 

- Skrevet af Rasmus