Office pakken – Samlet løsning af office pakken til private og firmaer

Oprettet: 06-06-2017

Siden 1989 har Office pakken været en af de mest udbredte pakkeløsninger til private og virksomheder, når det gælder en samlet løsning til kontoret, med en række af de mest udbredte typer skriveprogrammer.

Den første version af Office pakken inkluderede Microsoft Word, PowerPoint og Microsoft Excel, og det er stadigvæk disse tre programmer, som danner grundpillerne i Office Pakken. Lad os kort gennemgå, hvad disse tre programmer bruges til - samt et par ekstra programmer, som er kommet til siden.

Microsoft Word

Word er skriveprogrammet i Office pakken og er med stor sandsynlighed det program, som flest har stiftet bekendtskab med. Siden introduktionen af den første version i 1989 har Microsoft Word været med til at sætte standarden for skriveprogrammer, både på Microsoft Windows og Mac OS X styresystemer verden over. Med moderne features som intelligent stavekontrol, masser af muligheder for at give dit tekstdokument et personligt præg og en brugerinterface, der er simpel og imødekommende (et generelt træk ved moderne udgaver af Office pakken), er det en sand fornøjelse at skrive enhver type dokumenter i Microsoft Word.

Microsoft Word

Microsoft PowerPoint

Hvis man skal lave flotte diashow præsentationer til møder, konferencer eller skoleprojektet, så er det Microsoft PowerPoint fra Office Pakken man skal åbne. Det velkendte og elskede program kan bruges til alt, lige fra at præsentere de kolde facts på de mange forskellige diagrammer, til at lave sjove og underholdende baggrundsbilleder til, at understøtte ens fremlæggelse henne i skolen.

Det er præcist som det gælder med Microsoft Word, den høje brugervenlighed der gør Microsoft PowerPoint til mange brugeres foretrukne program, når der skal laves diashows. Programmet er intuitivt, og let at gå til, men har samtidigt en række mere avancerede egenskaber, som man kan udforske i takt med, at man bliver mere erfaren omkring brugen af programmet.

Microsoft PowerPoint

Microsoft Excel

Microsoft Excel er den tørre bror i Office familien, som bruges til et eneste formål: Regneark. Det klarer Microsoft Excel så til gengæld også til perfektion. Uanset om man skal lave regneark med firmaets årsregnskab eller skal løse matematikopgaver henne i skolen, så er Microsoft Excel, som er en del af Microsoft Office pakken, programmet man skal bruge. Ligesom de andre programmer i Office pakken er brugervenligheden helt i top, og man finder nemt svar på eventuelle spørgsmål, når man anvender Microsoft Excel.

Microsorft Excel

Ekstra programmer

Siden den første version af Office pakken er der kommet en række ekstra programmer til. Da e-mails blev en fast del af hverdagen i takt med, at internettet blev mere udbredt, var det Microsoft Outlook, der var et af de foretrukne programmer. Den dag i dag anvendes Microsoft Outlook da også i stor stil verden over specielt på arbejdspladser, hvor en ekstra pålidelig e-mail klient er ønskelig.

Microsorft Outlook

Et andet program, som siden er blevet en del af Microsoft Office Pakken, er Microsoft OneNote. OneNote er et praktisk lille program, som bruges til at dele noter (håndskrevne såvel som computerskrevne), udklip, billeder og lignende over nettet. Specielt indenfor kreative fag, hvor man har brug for hurtigt at udveksle ideer og koncepter, vil Microsoft OneNote være et praktisk program.

Microsorft OneNote

Når det kommer til brugervenlige og stabile pakkeløsninger til kontoret og hjemmet, så står Microsoft Office den dag i dag stadigvæk ud, som et af de bedste valg på markedet. Det gennemtestede program er intuitivt og nemt at gå til. Samtidig arbejder alle de forskellige programmer i Office pakken rigtig godt sammen, hvilket gør det nemt at overføre data imellem dem.

Microsoft Office pakker

Præcis hvilken version af Microsoft Office pakken man bør vælge, kan du finde mere information omkring i vores ”vælg den rigtige Office pakke” guide, som du finder her.