Ny hjemmeside - stadig den samme gode service

Sidst opdateret: 03-07-2017 09:15:21
Oprettet: 06-06-2017

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vi er stolte af at kunne præsentere et nyt look, der tilpasser sig alle dine enheder. Så nu kan du kigge vores +250.000 varenumre igennem, uanset hvor du er, og på hvilken enhed du har lyst.
Så hiv iPad'en frem, slå dig løs på din smartphone, eller brug din computer - hjemmesiden tilpasser oplevelsen til din enhed, så du får den bedst mulige oplevelse. 

Hjemmesiden er stadig spritny, og da det er en stor, kompleks sag, kan det jo ske der er et enkelt sted vi har overset en detalje.
Skulle du støde på et problem, en mangel, er du i tvivl om hvordan noget fungerer, eller finder du en fejl, så sætter vi stor pris på at høre fra dig. Vi har altid elsket feedback fra vores kunder - både på mail, telefon, Trustpilot, Facebook, eller hvorend du måtte have lyst til at kontakte os. Og dette tilfælde er ingen undtagelse - så har du ris eller ros til vores nye webshop, så tag endelig fat i os! Vi ønsker kun den bedste oplevelse for vores kunder, så vi glæder os til at høre din mening :)

Du kan kontakte vores kundeservice - se mere her - eller skriv direkte til vores kundeserviceansvarlige, Stefan, på stefan@fcomputer.dk

Vi håber du nyder det nye look og den danske sommer :)

Mvh. Stefan Leth Elbæk
Kundeserviceansvarlig

Føniks Computer A/S

Føniks Computer A/S - Telefon: 70606064 / Mail: stefan@fcomputer.dk
Falkoner Alle 47, 2000 Frederiksberg - Anelystparken 11A, 8381 Tilst
https://www.fcomputer.dk/