Ny computer skærm - Hvad skal jeg købe

Oprettet: 06-06-2017

Computer skærme – Hvad skal jeg købe ?

Føniks Computer har et meget stort udvalg af computer skærme fra de større producenter så du kan med meget stor sikkerhed finde den skærm du søger hos os. Stor eller lille, gaming eller kontor, stue eller børneværelse så har vi skærmen.

http://www.fcomputer.dk/hardware/monitor/pc

 

Samsung PC skærm - SyncMaster

De fleste kender skærmene fra Samsung. Samsung er en af verdens allerstørste computer skærms producenter. Samsung kalder deres computer skærme for SyncMaster og der er gældende uanset om man vælger en lille 19 tommer skærm eller går helt op til 30 tommer skærmene.

www.fcomputer.dk/producenter/samsung/computerskaerme

 

Dell PC skærm - UltraSharp

Selvom Dell måske ikke er mest kendt for deres computer skærme, så skal man ikke undervurdere den kvalitet der er i deres skærme. Den serie der bliver kaldt UltraSharp indeholder en række meget flotte skærme bygget med IPS panel der sikrer et knivskarp billede med meget flot kontrast. Ud over UltraSharp serien har Dell også en professionel serie som er almindelig kontor skærme i en noget billigere pris klasse.

www.fcomputer.dk/producenter/dell/computerskaerme

 

Asus PC skærm

 

Asus bundkort, Asus grafikkort ja, men laver de også computer skærme? Det gør de faktisk, og oven i købet nogle ganske fremragende skærme der er meget konkurrence dygtige på prisen. Hvis det er 24 tommer eller 27 tommer skærm du er ude efter vil Asus helt sikker være et interessant valg.

www.fcomputer.dk/producenter/asus/computerskaerme

 

BenQ PC skærm

Når vi talen falder på BenQ er det svært at komme uden om at tale gamer skærme. BenQ er meget stæke på dette felt med meget populære modeller som XL2420T og XL2411. BenQ er dog ikke kun gamer skærme med kan også være med når det kommer til det brede sortiment, dels til privat brug, men bestemt også til kontor brug. Kig nærmere her og bliv inspireret til dit næste skærm køb.

www.fcomputer.dk/producenter/benq/computerskaerme

 

Ud over de her nævnte skærm producenter, er der stadig en lang række store producenter som spiller en stor rolle på computer skærm markedet. Der kan i flæng nævnes navne som Phillips, LG, HP, Eizo og på denne måde kunne vi forsætter. Kig ind i vores skærm sektion og bliv overvældet af det store udvalg. Hvis du sidder med spørgsmål du gerne vil have opklaret inden dit skærm køb , så kontakt os endelig via chatten, telefonen, på vores mail eller i vores Århus eller København butik.

Velkommen til Føniks Computers PC skærm univers.