MSI gamer bærbar - Få de bedste spiloplevelser med MSI gamer bærbar

Oprettet: 06-06-2017

MSI eller Micro-Star International, har været et populært firma siden deres grundlæggelse i 1986. De producerer både bundkort, grafikkort, bærbare computere og stationære computere. I dette blogindlæg vil vi fokusere på deres bærbare computere og firmaet som en helhed. Da MSI har størst fokus på deres salg af bærbare computere, er der rigeligt med info som vi på dette blogindlæg kan give dig et overblik af. Når du er færdig med at læse dette blogindlæg, kunne du eventuelt klikke ind på vores sortiment og se de enkelte specifikationer på MSI bærbare computere, og sammenligne dem med andre computere i samme prisklasse:

Køb MSI gamer bærbar her

Innovation med stil

MSI har altid været dedikeret til udviklingen af avanceret teknologi. Gennem denne teknologi, frembringer MSI smarte programmer, som gør livet nemmere og mere bekvemt. I hjertet af MSI er dens ansvar, ikke kun til sine kunder, medarbejdere og aktionærer, men også til samfundet og miljøet som helhed. En af grundende til, at vi her hos Føniks Computere er helt vilde med MSI’s produkter er deres fokus på at gøre alt perfekt, hvilket kan ses på både deres firmaprofil og på deres innovative bærbare gaming computere og andre produkter.

En virksomhed med hjerte samvittighed og kampgejst

I produktudvikling, har MSI været førende i branchen med uovertruffen ydelse og fremragende design, med deres visuelle æstetik og personlige stil. Når det kommer til ledelse, har MSI været proaktiv og realistisk, og altid sørget for at have en organisatorisk omstrukturering når firmaet er blevet udsat for større udfordringer. MSI er også en virksomhed med et hjerte og samvittighed, der er følsom og lydhør over for samfundets behov, miljøbeskyttelse og social velfærd. Stræben hen imod et venligt arbejdsmiljø, medarbejdernes trivsel og bæredygtige partnerskaber med kunder, MSI tager menneskeheden og engagement alvorligt. Og når konkurrencen og markedet er hårdt, kæmper MSI videre, og viser sin vedholdenhed og sans for ære. MSI vil hele tiden skubbe grænserne for teknologi med deres banebrydende fremgangsmåde og mentalitet. De vil også blive ved med at overraske nuværende brugere med intelligent teknologi, som er karakteriseret ved alsidige stilarter.

Hurtige og stærke bærbare computere

MSI har et ry for at levere gode produkter lige meget om man køber deres bundkort, grafikkort, stationære computere eller bærbare computere. Men det er specielt deres bærbare computere, som har fået utroligt meget ros af både brugere og anmeldere. De bærbare computere, som egner sig perfekt til gaming, kan holde i meget lang tid uden nogen af deres komponenter begynder at halte. Maskinerne er veludviklede og gennemførte, hvilket vi her hos Føniks Computere sætter meget stor pris på.

Computere uden svagheder

Når man kigger på anmeldelser af forskellige computerproducenter, vil man næsten altid finde en del kritik om mærket, da der kan være et eller andet som halter bagud. Det er dog utroligt svært at finde andet end ros til MSI, hvilket man også hurtigt vil finde ud af hvorfor, når man har afprøvet deres bærbare computere. Deres bærbare gaming computere holder et æstetisk design samtidig med, at de udstråler den kraft og styrke, som ligger inde i computerne. Da computerne ikke viser svagheder på nogle fronter, vil der ganske naturligt ikke komme meget dårligt kritik.

Bedste Gaming bærbar på CES 2014

Ved CES Awards 2014 fik MSI prisen for den bedste gaming bærbare computer 2014, hvor de stod op imod nogle af de andre største producenter på markedet. Her var det den nye MSI GS70 stealth, som kom hjem med prisen. MSI GS70 Stealth er en af de tyndeste og letteste 17,3 tommer gaming bærbare computere, som findes på markedet. På CES 2014 viste MSI deres nye generation af serien, som lover at være endnu mere hard-core end før, hvilket gamer entusiaster ser frem til.

Udover en "Haswell" Core i7 -chip, op til 16 GB RAM, og en fuld HD-skærm, kan brugerne se frem til op til tre mSATA SSD'er i RAID 0 plus en harddisk, som vil have næsten 1,4 TB plads. Et nyt Dynaudio lydsystem, som vil bringe fire højttalere, plus en subwoofer, mens tastaturet, der stammer fra gaming specialisten SteelSeries, som er i flere nyere MSI maskiner, får en ny "SteelSeries Engine" software frontend og meget mere.

Det er computere som disse der udvikler markedet og sætter pres på de andre computerproducenter til at lave det bedste af det bedste. Den stigende popularitet til MSI’s bærebare computere er fuldtud velfortjent, da de konstant er på jagt efter at producere noget nyt og innovativt. I deres nye computer, MSI GS70 Stealth, bruger de som sagt også Dynaudio, som er et dansk firma, der producerer lydsystemer i allerhøjeste klasse.