MSI bærbar computer - Stærke bærbare computere fra MSI

Oprettet: 06-06-2017

Insister på det bedste. Dette er MSIs motto og dette er netop hvad firmaet gør. Da de i 2004 producerede deres første bærbare computer, var målet, at være en af de 10 stærkeste bærbar-computer brands i verden og det lykkedes.

Her hos Føniks Computer er vi vilde med måden MSI har udviklet sig på. Fra at levere komponenter til andre computer firmaer, til at skabe deres egen succesrige Notebooks og gaming bærbare. Her blogger Føniks Computer om MSI og giver et indblik i firmaet og dets udvikling gennem årene.

Via nedenstående link kan du naturligvis læse mere om MSI bærbare computere og om deres specifikationer.

Se vores udvalg af MSI bærbare her

Fra komponenter til computer

Micro-Star International, som MSI står for, blev oprettet i 1986 i Taiwan af Joseph Hsu Han fik hurtigt sine fire venner, Jeans Huang, Frank Lin, Kenny Yu og Henry Lu, med på ideen. I starten fokuserede de på, at udvikle og producere bundkort og grafik kort, og de opnåede stor anerkendelse da de i 1987 udviklede verdens første overclocking bundkort. Et kort der får et system til at yde mere end det er specificeret til.

På baggrund af deres succes med bundkort og grafikkort udvidede MSI sig fra Taiwan til Europa, Australien og USA, så vi også her i Danmark kan nyde godt af MSI og deres produkter.

MSI havde altså opnået stor indflydelse og respekt med deres bundkort og grafikkort. Så i 2004 valgte de, at betræde helt nye græsmarker da de lancerede den første MSI bærbare, med målet om, at være en af de 10 bedste bærbar-computer brands i verden. Dette er lykkedes på baggrund af nogle stærke og innovative bærbare både til privatbrug og erhvervsbrug.

Innovation med stil

MSIs slogan har ændret sig gennem tiden, men omkring lanceringen af den første MSI bærbare computer i 2004 var det: ”innovation med stil”. Siden deres start har MSI fokuseret på, at lave innovative produkter, og med indtoget af deres bærbare computere, har design og den stilistiske udførsel af produktet også vejet højt. En innovation som MSI har fokuseret meget på, er at lave bæredygtige og økovenlige produkter. Dette gjorde de blandt andet da de lancerede verdens første computer drevet af solceller, som sad bag på skærmen. Dette var dog mest et koncept produkt for at vise omverdenen, at de tænker på miljøet når de skaber deres computere.

Innovation har de også med sig da de skabte verdens første overclocking bærbar i 2007, dette gav en bærbar der var kraftigere en tidligere.

Insister på det bedste

I dag er sloganet: ”insister på det bedste”. Dette slogan har medført, at MSI ikke er tilfredse før de har opnået et stadie nær perfektion. MSI har også høstet et hav af priser, blandt andet har deres MSI Notebook (X360) vundet Buyer's Choice i Taiwan i 2010. Deres computere er populære af en årsag, fordi de er kraftige i funktionalitet og lækre i design. I deres stræben efter det perfekte har MSI også kreeret en række mere eksklusive produkter, som fx en alt-i-en PC som er i fuld HD og fuld 3D og deres bærbar hvor du kan twiste computerens base, hvor du har et keyboard på den ene side og en tablet på den anden.

Computer til den seriøse gamer

Føniks computer fører en række gaming bærbare fra MSI, som har sat helt nye standarder for hvad en god gaming bærbar skal kunne. Med kraftige bundkort og grafikkort, der gør dem perfekte til dig der gerne vil spille spil på din MSI bærbare.

Udover en CPU og GPU kraft der kan trække spil hurtigere end de fleste andre bærbare, så er MSI bærbare også designet i flotte røde og sorte farver i mat stål og med smarte selvlysende keyboards.
Det er computere for den seriøse gamer, der ikke vil gå ned på udstyr og som kræver hurtig ydelse og fremragende grafik.

Specielt deres Dragon-serie af bærbare har vundet indpas på scenen af gamer bærbare, da de har sat en helt ny standard for hvad man kan forvente af en gamer computer. Med fuld HD-skærm, et nyt kølersystem, der gør at computer ikke overopheder og et keyboard med tre forskellige farver LED lys, er MSI-bærbar Dragon-serien en sand vinder.