MadCatz - Kvalitets gaming mus, tastaturer og mus fra MadCatz

Oprettet: 06-06-2017

MadCatz har været her i mange år og har været en af de vigtigste firmaer inden for spilbranchen. De har været med til at skabe branchen, som den ser ud i dag med deres mange hardware og software produkter. Derfor blogger vi her om MadCatz' historie og deres gamer mus og tastaturer.

Vi synes MadCatz er super seje, fordi de hele tiden formår at innovere sig selv og holde sig til der, hvor tingene sker inden for den evigt fornyende spilbranche.

På nedenstående links kan du læse mere om både deres gamer mus og deres gamer tastaturer:

MadCatz gamer mus

En ny spiller på banen

MadCatz opstod i 1989 med base i San Diego i Californien. De opstod fordi de ville ind på det hastigt voksende marked for videospil, som fandt sted i slutfirserne og starthalvfemserne. Markedet var på dette tidspunkt styret af Sega og Nintendos hjemmekonsoller, og de mente, at der burde være flere spillere på banen. De fokuserede dog på at lave hardware til spilkonsoller og kom på markedet med en joystick til Sonys Playstation system.

 

De har siden leveret produkter til alle slags spilkonsoller både PC, Xbox, Nintendo og som sagt Playstation. De har desuden også selv produceret spil med titler som fx Real World Golf og Pump It Up.

 

Gennem 00'erne har MadCatz produceret en lang række hardware udstyr til mange konsoller og købt konkurrende firmaer som fx Joytech. De indgik en stor aftale med Sega i forbindelse med lanceringen af deres Dreamcast konsol, hvor de producerede nogle specielle joystick, og de har leveret udstyr til spillet Rock Band 3, som består af trommer, keyboard og en guitar formet efter en Fender Mustang.

Prisvindende teknologi

Direktøren for MadCatz Darren Richardson har udtalt, at de laver produkter til folk, for hvem spil er en fundamental del af deres liv. Hos MadCatz er de passionerede omkring spil, og de vil skabe produkter til hardcore gamere. At de brænder for spil, kan man godt mærke, når man ser deres produkter. Især deres udstyr til gaming på PC er fyldt med kærlighed til spillene, og til at folk skal få den bedste oplevelse ud af deres computerspil.

 

Blandt andet deres gaming tastatur S.T.R.I.K.E.5 er designet med den konkurrencemindede og professionelle gamer i tankerne. Det er det perfekte keyboard til konstruere det perfekte gaming setup. Hvad end du spiller RPG, MMO, MOBA eller en anden genre, så kan du selv tilpasse tastaturets fysiske opstilling, baglyset og programmere tasterne, til at møde de behov du har, i det spil du spiller. Med dette keyboard er du bevæbnet til tænderne med det stærkeste våben, og du vil opleve, at du sidder med en stor fordel, fordi du endelig kan spille spillet, som du vil.

 

S.T.R.I.K.E.5 tastaturet låner en del af teknologien fra deres gaming mus R.A.T. I 2011 vandt modellen R.A.T.7 prisen som det bedste PC udstyr i hele 2010, en pris som blev uddelt af den anerkendte hjemmeside IGN, som omhandler spil og anden underholdning. Desuden er den også blev kaldt den bedste gaming mus nogensinde. Det er en mus, som hjælper dig til at vinde og til at spille som en professionel, uden at du skal betale en formue for det.

 

Dens største feature er nok dens greb, uanset hvordan du vil holde på musen, kan du justere dens længde efter dine behov. Desuden kan tommelfingerpanelet flyttes på, så det passer perfekt.

 

Deres R.A.T. mus har en høj dpi sensor, som sikrer dig en fantastisk præcision, den har programmerbare knapper, som du kan linke til forskellige muligheder i spillet, og du har mulighed for at indstille musens følsomhed, så den passer til dine bevægelser. Tilsammen er den det ultimative våben til at vinde en helt masse spil.

 

Det nyeste fremstød fra MadCatz er deres GamerSmart initiativ, som består af trødløse produkter, som bruger Bluetooth teknologi til at forbinde musen med computeren. Herindblandt deres R.A.T.9, som medfører, at du kan overvinde alle dine fjender, men slippe for at være bundet af en ledning.

 

MadCatz har igennem deres lange levetid hele tiden udviklet sig med tiden og skabt produkter, der har gjort spiloplevelsen bedre for rigtig mange mennesker verden over. Hvad end du har spillet Playstation, Xbox, Nintendo eller PC-spil, så har du sandsynligvis oplevet, hvordan MadCatz har haft en stor del af æren for en fantatisk styring.

MadCatz gamer tastatur