Logitech mus, tastaturer og headsets - Kvalitet for alle pengene

Oprettet: 06-06-2017

Hvis du har en interesse for computere og computerudstyr er der ingen tvivl om, at du kender til Logitechs produkter. Vi vil her på dette blogindlæg give dig et overblik over det kvalitetscomputerudstyr, som Logitech producerer og hvad der gør deres produkter specielle. Vi er her hos Føniks Computer stolte af, at kunne præsentere et stort sortiment af Logitech produkter, da man altid kan regne med at Logitech udstyr er i verdensklasse. Med flere tusinde mennesker ansatte og en årlig omsætning på flere milliarder kroner, kan Logitech dække dig ind med stort set alt computerudstyr man kan have brug for. Mus, headsets, tastaturer og højtalere. Ja, man kunne sådan set blive ved med at remse en Logitech udstyr op i lang tid.

Musen, der startede det hele

Fokuseret på innovation og kvalitet, har Logitech designs personlige mål været at hjælpe folk med at nyde en bedre oplevelse af den digitale verden. Logitech startede i 1981 med en computermus, som der lavede en mere intuitiv måde at interagere med computer. Dette var meget nyt og banebrydende for tiden, og Logitech musen blev derfor verdens førende computermus. Computermusen, som startede Logitechs succes blev udviklet af professoren Jean-Daniel Nicoud og ingeniøren André Guignard. For at matche det skriftende behov som PC og Mac brugere har, har de lavet mange forskellige computermus siden, som hver især er unikke. I dag er det lige meget hvad for hvad man bruger sin computermus til, så kan du finde en mus fra Logitech, som er egnet til dette.
Lige siden disse tidlige dage af Logitechs udbredelse, har de udvidet deres ekspertise i produktdesign ud over computermusen, med et bredt udvalg af interface udstyr. Dette interface udstyr er den "prikken over i’et mellem dig og din computer eller dit konsolspil, digital musik eller hjemmeunderholdningssystem. Logitech er nu et så stort firma at de har produkter, der sælges i næsten alle lande i verden og Logitechs lederskab i innovation omfatter nu en bred vifte af personligt udstyr, både trådløst og med kabler, med særlig vægt på produkter til pc navigation, spil, internetkommunikation, digitalt musik og hjemmeunderholdningssystemer.

For hver af Logitechs produktkategorier undersøger de hvordan deres kunder bruger deres digitale udstyr. Logitech får derefter deres designere og ingeniører sat i gang med at finde ud af, hvordan de kan skabe en bedre oplevelse med disse produkter.

Køb Logitech mus og tastatur her

Logitech headsets, som passer til alle slags computerbrugere

Om du har brug for et headset, der passer til gaming, kontorarbejde eller skypesamtaler få gange om måneden, så kan Logitech altid dække dig ind. Logitech har gjort meget for at udvikle et stort sortiment af smarte headsets, som passer til mange forskellige slags brugere af deres produkter. Hos Logitech er de udmærket godt klar over, at når man er inde i denne branche, bliver man nødt til at være i stand til at producere produkter til alle behov, hvis man vil forblive blandt de mest populære mærker af computerudstyr. Hvis man gerne vil have et billigt headset i god kvalitet, som ikke skal bruges særlig ofte, så har logitech lavet rigtig mange af dem, men de har samtidig også et stort udvalg af gaming headsets, som er ideelle til timevis foran computeren. Der er selvfølgelig enormt stor forskel på disse to ekempler af Logitech headsets, og der er ingen tvivl om, at man får bedre lyd og optagelse med det headset, der er beregnet til gaming.

Generelt har logitech headsets et godt ry for deres kvalitet. Du finder mange Logitech headsets på kontorer og arbejdspladser, da lyden altid er som den skal være og prisen altid er overskuelig.

Find Logitech headsets her

Tastaturet, der gør dit liv mere simpelt

Logitech er muligvis mest kendt for deres udvalg af kvalitetsmus og tastaturer, specielt inden for gaming verdenen. At have det rigtige tastatur kan måske ikke virke som en meget vigtig ting for nogle, men du ville blive overrasket over den forskel et vellavet Logitech tastatur kan gøre i form af komfort, effektivitet og generel tilfredshed. Når alt kommer til alt, så er det jo dit tastatur dine hænder er på når du arbejder med din computer. Lige som med Logitechs andre produkter, så kommer Logitech tastaturer i en lang række kategorier, fra tastaturer, der er bygget til at skrive effektivitet, til tastaturer med skulpturelle ergonomiske designs, som er meget behagelige for dine hænder og lindrer stress på leddene. Når du skal købe dit Logitech tastatur er det vigtigt, at du kigger på dit behov og hvordan du bruger din computer i hverdagen. Hvis du gamer flere timer om dagen på en stationær PC er det selvfølgelig et Logitech gamer tastatur du skal have fingrene i.
Mange af Logitechs tastaturer er blandt de bedste i verden for tiden. Eksempelvis Logitech Wireless Solar K750, som kan trække energi fra kunstigt og naturligt lys. Når dette Logitech tastatur er fuldt ud opladet kan det bruges i tre måneder.

Kendte i hele verden

Surroundsound, stereohøjtalere og smarte små højtalere, der kan tages med over alt. Det er svært at finde steder hvor Logitech ikke har dækket dig ind når det kommet til højtalere. Dette er også en af grundende til at vi hos Føniks Computer er helt vilde med produkter fra Logitech. Ikke nok med at man kan finde Logitech højtaler, der passer til stort set alle menneskers behov, så er kvaliteten af lyden og selve produktet altid helt i top. Hvordan kan man ikke være fan af Logitechs produkter?
Når man kigger på Logitechs produkter som en helhed, ses det at de altid sørger for at dække alle kunders behov. Kvaliteten er i topklasse ligegyldigt om du vælger et af deres billige produkter, og det har været en af hovedårsagerne til at Logitech er blevet til en multinational virksomhed med flere tusinder mennesker.