Logitech gaming mus, tastatur og headsets giver spiloplevelser i top

Oprettet: 06-06-2017

Logitech leverer produkter, der udgør den sidste centimeter mellem brugeren og computeren. De lægger vægt på innovation og kvalitet og på at give deres kunder en større og bedre oplevelse i dagens digitale jungle. Netop derfor blogger Føniks Computer her om Logitech, deres historie og tre af deres gaming produktkategorier: Mus, tastaturer og headsets.

Logitech har formået at være med, der hvor det gælder lige fra begyndelsen af, og er stadig den dag i dag en af de førende producenter af computertilbehør på verdensplan. Her nedenfor kan du læse mere om deres gamer mus, tastaturer og headsets og finde et produkt, der passer til dine behov.

Køb Logitech gamer mus her

Schweizisk succes

Logitech International blev stiftet i Apples, Schweiz i 1981 af de fire Stanford studerende Daniel Borel, Pierluigi Zappacosta, Jean-luc Mazzone og Giacomo Marini. Sidstnævnte var tidligere direktør for printerfirmaet Olivetti. De startede med musen, som dengang var en rimelig ny og intuitiv måde at interagere med sin computer på. De blev hurtigt verdens førende producent af netop computermus, og de har siden solgt over en milliard mus på verdensplan. På baggrund af denne succes med musen ekspanderede de deres produktliste til at tælle alskens former for computertilbehør som blandt andet PC tastaturer, højtalere, headsets, udstyr til Playstation og Xbox og meget meget mere.

Logitechs produkter sælges næsten over hele verden, og de har stadig en ledende position inden for udstyr til computeren, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat. I hver produktkategori bliver der undersøgt, hvordan deres kunder bruger deres digitale enheder, og derefter bliver der arbejdet med at forbedre oplevelsen med produktet for hver ny opdatering, der kommer på markedet. Det skal altid blive mere komfortabelt, sjovt, praktisk og underholdende at eje et Logitech produkt.

Logitech har også indgået et partnerskab med Google, som mundede ud i Googles svar på internetfjernsyn kaldet Google TV.

Logitech - Kært barn har mange navne

På det japanske marked føres Logitech under navnet Logicool, fordi der allerede eksisterer et firma ved navn Logitec, som sælger udstyr til computere.

I Storbritanien må de operere under navnet Logi, fordi der også her er et allerede eksisterende firma under navnet Logitech. Også i Canada findes et andet Logitech firma, men her eksisterer begge firmaer side om side med det samme navn.

Intelligent gaming

Siden deres føres mus har de udviklet musen en halv snes gange, så deres mus altid følger med tiden og er relevante på dagens marked. Specielt i udviklen af den personlige og den bærbare computer har firmaet skulle tilpasse sig de nye markedstrends.

Logitech gamer mus

Logitech har et slogan for deres mus: Hvis din gamer mus ikke er nøjagtig, så er det en kontorartikel. Deres gamer mus er seriøse ligesom den gamer, der bruger den er. Det er mus, der leverer nøjagtighed, kontrol og driftssikkerhed. En mus fra Logitech vil effektivt øge din selvtillid i dit spil, gøre dig hurtigere, mere fleksibel og mere nøjagtig, når du spiller. Dette vil give dig et vigtigt forspring i forhold til dine modstandere. Desuden er deres mus ergonomiske for højrehåndede såvel som venstrehåndede.

Kvalitets gamer tastatur fra Logitech

Deres tastaturer hjælper dig til at vinde spillet. Ingen vinder ved et tilfælde, men kun på baggrund af sine evner. Her hjælper det rigtigte tastatur dig til at udfolde dine evner til maksimale og på den måde vinde spillet. Det kan du gøre blandt andet ved hjælp af de programmerbare G-taster, som kan forenkle mere avancerede handlinger i spillet og give dig en genvej til handlingerne, så du dermed kan agere hurtigere i spillets intense gameplay. De har også en høj anti-ghosting, hvilket vil sige, at du kan presse mange taster samtidigt for at udføre en avanceret kommando, uden at tastaturet mister rytmen.

Køb Logitech gamer tastatur her

Ultimativ lydoplevelse med headsets fra Logitech

Lyd og kommunikation er to af de vigtigste faktorer i et spil, og det er helt essentielt for at kunne vinde spillet. Med Logitech headsets kan du få en række stereo- og surroundheadsets, som tillader dig, at høre selv små detaljer meget klart på grund af deres nuancerede lydbillede med dyb bas og krystalklar diskant. Deres headsets tillader dig også, at kommunikere med dine medspillere via den indbyggede mikrofon, som har et meget stort dynamisk område, så ingen lyd går tabt. Desuden er mange af deres headsets også designet til at være vandafvisende, så du undgår at varme og fugt samler sig, så headsettet bliver ubehageligt at have på.

Køb Logitech gamer headsets her