Linksys router - Nem og hurtig forbindelse med routere fra Linksys

Oprettet: 06-06-2017

Linkysys er en af de mest kendte virksomheder, som producerer routers og netværks hardware, så hvis du ved lidt om internetrouters kender du helt sikkert til Linksys. De producenter fra linksys har i mange år gjort livet lettere for folk som gerne ville have hurtigt internet. Vi vil her give dig et indblik i Linksys’ popularitet og hvordan de har etableret sig selv som en af de førende virksomheder inden for oprettelse af internetforbindelse i det private hjem.
Hvis du har interesse for at læse om det enkelte produkt fra Linksys kan du trykke på dette link og kigge på det store udvalg af Linksys routere her hos Føniks Computer:

Linksys router

Et garageprodukt

Linksys blev grundlagt i 1988 i en garage i Irvine, Californien. Grundlæggerne Janie og Victor Tsao, der havde en kandidatgrad i datalogi fra Illinois Institute of Technology fra 1980, var indvandrere fra Taiwan. Virksomhedens første produkter var produkter som gjorde det muligt at tilslutte flere pc'er til printere. Dette havde de succes med, men de begyndte at udvide deres sortiment med ”Ethernet hubs”, netkort og kabler. I 1994 voksede Linksys til en virksomhed med 55 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,5 millioner amerikanske dollars.
Linksys fik et stort løft i 1995, da Microsoft udgav Windows 95 med indbygget netværk funktioner. Dette gav Linksys en masse muligheder, da deres marked blev udvidet gevaldigt. Linksys etablerede sin første amerikanske detailhandel med Fry Electronics og Best Buy i 1996. I 1999 offentliggjorde Linksys det første Fast Ethernet PCMCIA kort til bærbare pc'er. Deres popularitet blev ved med at stige med årene i takt med at internettet blev mere og mere populært, og i 2003 hvor Linksys blev opkøbt af Cisco, havde de 305 ansatte og en omsætning på mere end 500 millioner dollars årligt.

Tre enkelte steps med router fra Linksys

Noget af det, der har givet Linksys den popularitet som de har fået siden deres start er, at de altid har haft meget fokus på at få alle deres produkter til at være så let at gå til som overhovedet muligt. Når man køber et elektronisk produkt, er der ikke meget værre end når det ikke virker med det samme. Linksys sørgede for, at deres routere kan sættes op med tre enkelte step. Du skal først koble to kabler til, derefter lade softwaren gøre sin ting og sæt dig og nyd dit internet. Det er svært at gøre det meget lettere end dette! Dette er en af grundende til at vi er helt vilde med Linksys routere og andre produkter fra Linksys. Vi gider ikke spilde vores tid på at opstille routere og andre eller avancerede produkter, og det tror vi heller ikke at du gider.
Hvis man skulle komme i den situation, hvor man alligevel får nogle problemer med opsætning af sin Linksys router, så kan man altid mange tutorials til rådighed online. Det skulle ikke være nogle problemer overhovedet, men det er rart altid at have muligheden for at kunne kontakte deres kundeservice, hvis man står i nogle problemer.

Trådløs magi med Linksys

Der er selvfølgelig ikke meget ved Linksys’ routere, hvis ikke forbindelsen altid er god. Det er altid super let at komme på internettet med en Linksys router da de klarer det hele selv. Så kravene til dine tekniske færdigheder er minimale, hvilket altid er rart. Linksys router holder også et lækkert og futuristisk look, som gør det mere behageligt for dig at have i dit hjem. Linksys Router udstråler fremtid og kraft, så der er ikke nogen tvivl om, at de hos Linksys prøver at fremstråle hvad deres routere kan præstere, med deres design. Den Router som anses som den mest solgte router i verden er Linksys' WRT54G, som har et pænt og simpelt design. Farverne er sorte og blå, så det er ikke nogle farver, der vil stå for meget ud i hjemmet. Linksys holder ved deres flotte og enkle design i de nye routere som de udvikler. Den nye Linksys WRT1900AC får det samme ikoniske design, dog med nyere indmad selvfølgelig. Ligesom med alt andet elektronik, så udvikler routeres teknologi sig også ekstremt hurtigt. Linksys formår dog altid at være helt med på den nyeste teknologi.