Lenovo Yoga 2 - Få en tablet og bærbar i et med Lenovo Yoga 2

Oprettet: 06-06-2017

Lenovo har været i fronten når det kommer til produceringen af hybride computere, med deres Yoga serie. Det fantastiske ved disse maskiner er, at de kan være pc’er når du har brug for det og tablets når du ønsker det, men der er selvfølgelig lang mere i disse computere. Derfor vil vi beskrive hvad du kan forvente af en Lenovo Yoga 2 Pro og hvorfor du sikkert vil blive glad for denne hybridcomputer, som vi sælger her hos Føniks Computer.

Computeren med mange muligheder

Den første ting, du lægger mærke til ved en Lenovo Yoga 2 Pro er dens 360 graders hængsel, som giver dig en masse ekstra muligheder som du ikke ville få ved en ganske normal computer. Hængslet giver den smarte computer fire forskellige "stillinger", hvor Yoga 2 Pro er beregnet til at blive brugt. Først og fremmest er der selvfølgelig stillingen som den normale bærbar, ved 90 grader. Dette er hvordan de fleste mennesker bruger computeren størstedelen af tiden, hvilket er ganske selvforklarende, da det er en bærbar computer, og en meget god en af slagsen. Basismodellen har en 1.7GHz Core i3, men man har mulighed for at gå helt op til 1,8 GHz Core i7. den har derudover 4 GB eller 8 GB RAM, og mellem 128 GB og 512 GB solid state-lagring. Med en computer som denne vil man ikke have problemer med dagligdagsarbejde, se videoer og film, redigere billider med Photoshop el.lign.

Yoga 2 har fået en ny storebror i Yoga 3 - samme fede funktioner og ydelse, bare endnu bedre.

Køb Lenovo Yoga 3 her

Bærbar med tilpasset indstilling

”stå stillingen” og ”telt stillingen” giver dig et væld af muligheder, og er grunden til at mange mennesker vælger disse smarte computere! Du kan nyde det, der foregår på computerskærmen langt mere afslappende og behageligt, end du ville være i stand til med en ganske normal bærbar computer. Da computeren er udstyret med en meget god skærm, med en høj opløsning, vil du komme til at nyde disse stillinger meget mere end du aner – du vil eksempelvis komme til at bruge den i disse to stillinger når den står på kaffebordet imens du ser fjernsyn, når den står på køkkenbordet imens du tager opvasken eller når du ligger i sengen og gerne vil se en film på en af de online streaming tjenester.

Når du benytter ”stå stillingen” er den på dette tidspunkt en stor, tablet i en dock, anvendelige med en ekstern mus og tastatur, men designet til at blive rørt, da den selvfølgelig har en touch-skærm. Den er meget behagelig at kigge på, da den er udstyret med en fantastisk 13,3 tommer, 3200 x 1800 skærm. Det er meget ligesom skærmen på Samsung Ativ Book Plus 9, som mildest talt er smuk: skarpe og levende billeder, med gode betragtningsvinkler og nok pixeltæthed til at gøre enhver tekst sprød og alle film smukke. Sammen med det gode højtalersystem, vil det blive en fornøjelse at se film og videoer på den.

Tablet og computer i et

Den sidste stilling, som virkeligt karakteriserer computeren, er ”tablet stillingen”. Du vil bruge den som en tablet når du gerne vil have en let og hurtig måde på at skifte mellem de mange forskellige apps du kan få på computeren. Da Lenovo Yoga 2 Pro er designet meget tynd og let, vil det blive en behagelig oplevelse at bruge computeren på denne måde. Den er selvfølgelig ikke lige så let som en normal tablet, men det vil stadigt være meget behageligt at anvende den således når du eksempelvis ikke har meget plads i et tog. Touch skærmen har vist sig at fungere formidabelt, så det vil mildest talt blive en fornøjelse for dig at benytte computeren på denne måde.

Smukt og praktisk design

Selvom Yoga Pro 2 ikke er meget tyndere end sidste års model, ser den en del slankere ud på grund af de nye forsænkede kanter. Da den kun vejer 1,39 kg vil det føles ganske naturligt at bruge den som en tablet i længere tid af gangen, hvilket du vil komme til at sætte pris på. Lenovo har indført et baggrundsbelyst tastatur i Yoga 2 Pro, hvilket er en god ny funktion, der gør Windows 8.1 hybrid mere beslægtet med andre populære computerdesigns såsom MacBook Pro og MacBook Air.

Den bærer den samme boginspirerede form som de tidligere Lenovo Ultrabooks. Hængslet er naturligvis meget robust og ligesom ved forgængeren foldes skærmen over i en blød, flydende bevægelse, men med nok modstand, så du aldrig i tvivl om dens holdbarhed. Når den står som en almindelig bærbar computer, vil skærmen forblive stående når du rører ved den, hvilket desværre ikke er situationen for nogen notebooks med touch skærm.

Lenovo har tilføjet en gummikant til kanten af skærmen, så når du har den stående i ”telt stilling”, vil den have lidt ekstra polstring. Alt i alt er dette en utroligt pæn computer, som giver dig mange muligheder som du ikke får med andre computere.