Lenovo Y70 - Få de bedste gamingoplevelser med Lenovo Y70

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:25:31
Oprettet: 06-06-2017

Der er godt nyt til alle gamer fans som kan lide at være på farten og gerne vil spille de nyeste spil på en bærbar computer. Der er selvfølgelig tale om den nye Ideapad Y70 gamer serie fra Lenovo som beviser at man sagtens kan have en kraftfuld gamer bærbar med et smukt design og ikke mindst til en meget konkurrencedygtig pris.

Lenovo er en af de største producenter af bærbare computere i verden og har hovedsæde i Kina. Mange kender sikkert deres populære Thinkpad serie, som de har overtaget efter de opkøbte IBM’s pc afdeling tilbage i 2005. Lenovo er desuden kendt for at lave computere af høj kvalitet til reelle priser.

Ideapad Y70 Gamer serien rummer store kræfter i lille indpakning

Med Ideapad Y70 gamer serien har Lenovo endnu engang bragt en fantastisk serie af bærbare computere på markedet, som skal tage kampen op på det mobile gaming område. Rigtige gamer bærbare har altid rummet nogle store kræfter som derfor også har krævet meget plads. Med en bærbar fra Ideapad Y70 gamer serien får du til gengæld en meget stilren bærbar, der taget i betragtning af dens massive kræfter ikke fylder mere end cirka 2.5 cm i højden.

Lenovo Y70 leverer lækker grafik med NVIDIA GeForce

Ideapad Y70 gamer serien ville ikke være en rigtig gamer serie uden et rigtigt grafikkort. Derfor får man et lækkert NVIDIA GeForce GTX 860M kort med i sin nye Ideapad Y70 gamer model. Således skal man ikke være nervøs for om man nu kan trække de nyeste spil, for det kan man uden problemer. Mange bærbare der findes på markedet er tit og ofte udstyret med et lavt- eller mellem godt grafikkort for at holde produktionsomkostningerne nede. Hvis man så ønsker et rigtig godt grafikkort i en bærbar computer, så skal man tit gribe dybt i lommen. Ofte ender man på en pris langt over 10.000kr mærket. Dette slipper man heldigvis for med Ideapad Y70 gamer serien, ikke mindst takket være Lenovos store produktions kapacitet. Således finder der modeller både under og omkring 10.000kr mærket.

Lenovo Y70

17,3 tommer skærm på hele Ideapad Y70 gamer serien

10-, 11- og 13 tommer skærme er bare for små at spille på. Hvis man er en ægte gamer, så er grænsen for hvor lille skærmen må være gerne 15,6 tommer. Ideapad Y70 gamer serien har derfor en stor og flot 17,3 tommer skærm, så du ikke går glip af noget. Med en så stor skærmstørrelse bliver det også mere behageligt at lave f.eks. lektier eller kontor arbejde. Og hvis man har fri og ikke lige har lyst til at game, så kan man altid sætte god film på. Men det sjove stopper ikke her. Ideapad Y70 gamer serien fås desuden med touch skærm som sætter en helt ny dimension på din gaming oplevelsen. Og da det er en 10-punkts multi touch skærm betyder det at du kan bruge alle fingre på én gang, da den kan registrere op til 10 forskellige tryk på én gang. Så om du skal bruge din nye Ideapad Y70 bærbar på kontoret til arbejde eller derhjemme til noget seriøs gaming, så vil du med tiden få mere og mere at anvende touch skærmen til.

Lækker lyd med JBL og Dolby Advanced Audio

Efterhånden ejer de fleste af os en bærbar computer og man har sikkert også haft mere end én i sin besiddelse gennem tiden. Mange vil nok kunne nikke genkendende til, at et af de største problemer med en bærbar computer er kvaliteten af lyden der kommer ud af den. Men Ideapad Y70 gamer serien har ikke sparet på noget inden for dette område heller og kan derfor levere en glimrende lyd. Således kommer alle modeller inden for Ideapad Y70 gamer serien med et par dejlige JBL højtalere samt subwoofer. Derudover får man også Dolby Advanced Audio, så er softwaren der skal trylle den lækre lyd ud af de fysiske højtalere. Lyden er tit og ofte en meget vigtig del af de nye spil, ikke mindst for selve oplevelsens skyld. Men god lyd er selvfølgelig også vigtig når man hører musik eller skal se en film. Det kan godt være lidt trist at høre på noget der minder om en tom dåse. Men det er ikke noget man skal tænke på i den nye Ideapad Y70 serie.

En genial bærbar til alle formål

Uanset om man er en seriøs gamer eller bare gerne vil have en solid og kraftig bærbar, så vil man blive meget glad for en af de forskellige modeller fra Ideapad Y70 gamer serien. Ikke mindst prisen er meget behagelig i forhold til hvor meget godt hardware man får, samt den generelt høje kvalitet af en Lenovo bærbar. Samtidig får man også en bærbar der er fremtidssikret, således man sagtens ville kunne anvende disse bærbare gennem flere år uden at man går på kompromis med ydeevnen.

Her hos fcomputer.dk har vi forskellige modeller fra Ideapad Y70 serien og kan kun anbefale dig at tage et nærmere kig på dem. Skulle du have nogle spørgsmål til disse fantastiske bærebare systemer, så står vi selvfølgelig altid klar til at vejlede dig med at finde den rigtige model til dine behov.