Lenovo U330 og U430P - Hvilken Lenovo bærbar skal du vælge?

Oprettet: 06-06-2017

Lenovo har altid været utroligt gode til at komme ud med nye og innovative computere, som har nogle ekstra funktioner som gør dem specielle. Lenovo Ideapad U330 og U430P er formidable eksempler på allround gennemførte computere, som egner sig godt til de fleste menneskers computerforbrug. Vi vil derfor belyse hvad der gør disse to Ideapads helt specielle, og hvorfor du med meget stor sandsynlighed vil blive meget glad for dem.

Allround stærke computere med smukke designs

Lenovo IdeaPad U330 og U430P er to meget brugervenlige notebooks med solide designs, og er alt i alt er meget gennemførte computere. Disse to hurtige bærbare computere fra Lenovo, egner sig perfekt som studiecomputere eller arbejdscomputere, da de begge kun vejer omkring 1,7 kg. Det vil derfor ikke være noget problem for dig, at have dem med dig når du er på farten, på cafe eller på vej til time. Begge computere er i stand til at holde strøm i meget lang tid, hvilket er vigtigt når du sidder og arbejder i lang tid uden nogen muligheder for at tilslutte computeren et strømstik. Som du kan se har Lenovo IdeaPad U330 og U430P flere ting til fælles, men det skal dog ikke glemmes, at det er to vidt forskellige computere, så vi vil derfor prøve gøre det tydeligt for dig, hvad der gør disse computer specielle hver for sig.

U330 for dig, som ønsker en smart og alsidig computer

Det første man vil lægge mærke til ved Lenovo Ideapad U330 er det flotte tynde design, men man skal ikke tvivle på dens hardware. Inde bag det pæne og elegante ydre, gemmer der sig en stærk computer som uden problemer vil være i stand til at klare det meste arbejde den bliver udsat for. Udover at U330 er udstyret med rå hestekræfter fra processoren, så er U330 også udstyret med et ATI Radeon HD 3450 grafik chipset. Faktisk kan der skiftes mellem to GPU'er: ATI chipset, der puster nyt liv 3D-relaterede opgaver, og en Intel integreret chipset, hvilket forlænger batteriets levetid. Dette giver U330 en betydelig fordel i forhold til konkurrenterne, som MacBook, der har kun har integreret et chipset. Du kan skifte mellem de diskrete og integrerede GPU'er gennem Lenovos batteri management software, uden at genstarte, så det er ganske problemfrit.

Køb Lenovo U330p her

Bærbar med touchfunktion

Det som er afgørende for mange folk når de vælger at købe en Lenovo IdeaPad U330, er muligheden for at bruge 10-punkts MultiTouch-skærmen. Da den 13,3 tommer store skærm har 10-punkts MultiTouch, vil det være let og behageligt at benytte touch-skærmen, da du har mulighed for at benytte alle ti fingre på skærmen på samme tid. Det føles meget naturligt og let at benytte touch skærmen, og man vil ikke løbe ind i nogen stridigheder med skærmens følsomhed, hvilket er en fornøjelse.

U430P, en behagelig computer

Som nævnt tidligere er der flere ting ved Lenovo U330 og U430P, som minder om hinanden. Disse computere kombinerer begge to flotte lette designs med intelligente teknologier og hurtige funktioner. Men det første du vil lægge mærke til er, at U430P har en større skærm end U330, da den er udstyret med en 14 tommer skærm. Denne skærm er HD-antirefleksskærm giver dig klare og tydeligt visuelle effekter, som du vil nyde når du sidder og arbejder på computeren. Da den har en bred betragtningsvinkel, vil det være fuldstændig problemfrit at lave små præsentationer eller se film i selskab med flere personer.

Find Lenovo U430p serien her

Opfylder alle krav til en bærbar

Lenovo Ideapad U430P møder alle krav, der bliver stillet og mere til. Med en computer som denne vil du ikke løbe ind i nogen tekniske problemer når du sidder og arbejder på din computer, da den er udstyret med en Intel Core i5 processor, et fantastisk batteri, der kan holde op til 9 timer, og en NVIDIA® GeForce®-grafik med DirectX® 11. Da U430P er udstyret med disse specs, ville du sagtens kunne køre flere populære computerspil uden nogen problemer. Det skal dog siges, at denne computer ikke er en gamer computer, hvilket også let ses på det meget pæne ydre. Begge disse fremragende computere har alt hvad du kan drømme om, hvis du vil have en hurtig, pæn og gennemført arbejdscomputer med fede ekstrafunktioner, såsom stemmegenkendelse, der giver dig mulighed for at få computerne til at udføre opgaver ved blot at fortælle den hvad den skal gøre.