Lenovo ThinkPad X serie - Holdbar bærbar i let og tyndt design

Oprettet: 06-06-2017

ThinkPad X serien er en fantastisk linje af bærbare computere produceret af computergiganten Lenovo. De er alle sammen lette og tynde pc’er med slanke designs, som opfylder alle krav som de fleste folk stiller til deres bærbare computere. Lenovo er kendt for deres formidable ThinkPad serier, men for nogle mennesker kan det godt være en anelse svært at adskille dem fra hinanden. Derfor vil vi gøre det tydeligt hvad der adskiller X serien af ThinkPads fra de andre serier som Lenovo har udgivet, og hvorfor vi tror, at du vil blive meget glad for din ThinkPad X computer. Vi anbefaler dig at klikke ind på følgende link, hvis du gerne vi se specifikationerne af de forskellige ThinkPad X computere:

Find Lenovo ThinkPad X1 Carbon bærbar her

Allround gode computere

ThinkPad computere er Lenovos kvalitetsmodeller. De er kendt for deres business-lignende flotte udseende, stærke kvalitet og pålidelighed. De er designet til at appellere til arbejdende brugere, der ønsker en sikker bærbar computer, der kan bruges til regne med tal, tekstbehandling, oprette præsentationer, vise multimediefiler og meget mere. Det er ikke alle serier af ThinkPads, der har ændret sig meget, men deres X serie er en af de serier, som har udviklet sig mest når det kommer til design og look, for at gøre det til en computer som kan bruges til meget mere end blot arbejde og tekstbehandling.

Et skønt let design

Det første man selvfølgelig bemærker ved ThinkPad computere fra X serien er deres flotte tynde designs og deres meget lette vægt. Nogle gange kan det være svært at forestille sig, at der gemmer sig så mange stærke kræfter bag det pæne ydre, men det gør der altså. Dette er en af grundende til at X serien egner sig til utroligt mange mennesker. Lige meget om du er arbejdende, studerende eller vil have en smuk computer at spille på, så er x serien noget for dig. Med en vægt på kun 1,36 kg er den nye ThinkPad X240 både den letteste og den tyndeste ThinkPad computer der er blevet lavet af Lenovo indtil videre. De har formået at lave denne ultrabærbær helt uden at ofre med hensyn til porte, opkoblingsmuligheder og driftssikkerhed.

Bærbar i forbedret udgave

Lige meget hvilken computer fra X serien man kigger på, kan man være sikker på at det er en god arbejdscomputer. Lenovo sørger konstant for at udvikle og integrere nye forbedringer i deres computere. Der bliver for eksempel lagt meget stor fokus på, at tastaturet i ThinkPad computerne er meget gode og holdbare. De Ergonomiske ThinkPad tastaturer kan tåle betydeligt meget mere end det gennemsnitslige tastatur, hvilket giver dig mere sikkerhed når du sidder og arbejder ved din computer, med en drik ved din hånd. X seriens computere samarbejder derudover meget godt med Windows 8, og du vil kunne se på deres nyeste computere, at deres tastaturer er blevet optimeret med praktiske multimedieknapper, som gør det lettere og behageligere at benytte de mange smarte funktioner med Windows 8. Den direkte adgang til de forskellige Apps gør, at du vil kommet il at nyde funktionerne fra Windows 8 meget mere.

Find Lenovo ThinkPad X240 bærbar her

Smuk computer, der klarer opgaverne

Med en tynd ramme, en let vægt og lang batterilevetid, er Lenovo ThinkPad X serien designet til dem, der ønsker en meget mobil notebook, der har meget gode specifikationer. De nyeste computere fra X serien har ikke nogen problemer med at køre de fleste computerspil som er moderne og populære, men det skal dog gøres tydeligt, at disse computere selvfølgelig ikke er gamer cumputere, hvilket også let kan ses ved det lette og tynde design. X-serien leveres med en 12 tommers skærm, og man kan få dem med både Intel Core i5 eller en Core i7 CPU. Computerne fra X serien er holdbare, men det stopper ikke Lenovo fra at blive ved med at forbedre holdbarheden og kvaliteten af computerne. Den førnævnte ThinkPad X240 har innovativ roll-cage-teknologi, som har bestået militærteste, hvor computerne er blevet testet i forhold til otte parameter: høj temperatur, temperaturchok, lav temperatur, højt tryk, lavt tryk, vibrationer og støv.