Lenovo ThinkPad W serie - Bærbar med gennemført design og høj ydeevne

Oprettet: 06-06-2017

Lenovo er én af verdens førende producenter af bærbare computere, og holder altid en enormt høj standard. Med massevis af lækre serier at vælge imellem er der helt sikkert også en model, der matcher dine behov. I denne artikel vil vi beskæftige os med den kraftfulde og hædrede Thinkpad W serie, som allerede nu er en integreret del af husholdningen i rigtig mange danske hjem. Lad os kigge lidt nærmere på de specifikationer, som man kan forvente af systemerne. Vi vil anvende W540 modellen som udgangspunkt, da den er én af hjørnestenene i serien.

Find Lenovo Thinkpad W serie her

Lenovo Thinkpad W - kvalitet og ydeevne

Prismæssigt ligger Lenovo Thinkpad W serien i den højere ende af skalaen. W540 modeller har en pris på knapt 10.000 kroner, hvilket i første omgang kan synes dyrt. Her skal man dog med det samme tage med i sine overvejelser, at her er tale om alt andet end en gennemsnitlig computer. Er dette langt over ens budget, så findes der helt sikkert billigere alternativer, der for mange kunder vil yde en hæderlig performance. Her kan eksempelvis tage et kig på småbrødrene fra Lenovo's Thinkpad Edge serie, eller andre mærker som Acer og ASUS. Man skal dog ikke lade sig snyde! Det høje prismærke som pryder W serien er ikke bare en opblæst pris, der ikke matcher virkeligheden. Man betaler for en kombination af et lækkert og brugervenligt design samt førsteklasses hardware, lige fra fra den mindste mikrochip, til indpakning, tastatur og skærm. Lenovo Thinkpad W serien leverer en ydeevne, hvor billigere modeller slet ikke kan følge med - samtidigt med, at man hele vejen igennem design og produktionsfasen har sørget haft et skarpt øje på pålidelighed og holdbarhed. Lenovo Thinkpad W serien egner sig derfor exceptionelt godt til den kræsne bruger, der har fået nok af ustabile bærbare computere, som man ikke kan regne med når det virkelig tæller. For denne type brugere er Lenovo Thinkpad W serien det perfekte valg, da den formår at give brugeren oplevelsen af at arbejde med en stationær computer, men med alle den bærbare computers fordele.

Lang batteritid

Batteritiden er noget, som rigtig mange kunder med rette går op i, når der skal købes ny computer. På denne front er der rigtig gode nyheder, når det gælder Lenovo Thinkpad W serien. Her opnår man med det inkluderede standard batteri op til seks timers arbejdstid, inden batteriet skal lades op. Dette tal afhænger selvfølgelig i høj grad af hvilken type arbejde, som man bruger computeren til. Eksempelvis kræves der som regel mere strøm når man streamer film på nettet eller spiller computerspil, end der kræves for at tjekke sin e-mail og læse e-books. Men seks timer er et rigtig godt udgangspunkt. I Denne forbindelse skal det i øvrigt nævnes, at Lenovo Thinkpad W serie har en lang-lang levetid. Forstået på den måde, at det ikke kun er de første tre uger, at batteriet holder en hæderlig performance. En faktor, hvor mange computere desværre har svært ved at leve op til deres påståede performance.

Lenovo bærbar med den nyeste teknologi

Foruden lang batteritid, så leverer Lenovo Thinkpad W serien en superstærk 4th Generation Intel® Core™ i7 processor, Intel® Quadro®-grafik med Optimus, mulighed for imponerende 32 GB DIMM-hukommelse, og en harddisk med op til 1 TB kapacitet; alle specifikationer der er i den nuværende Cadillac-klasse inden for bærbare computersystemer, og som selv de største opgaver man kan kaste efter en computer ikke kan slå ud. Vægten er som standard 2,5 kg, og højden 27,9 mm. Der er altså ikke tale om nogen ultrabook, men dette ville også være urealistisk at forvente, når de kraftfulde specifikationer tages i betragtning. Lenovo Thinkpad W serien er alt andet end en gennemsnitlig bærbar computer. Den henvender sig i høj grad til gruppen af kunder, for hvem det i mindre grad er prismærket der afgør ens valg af computer, men i stedet pålidelighed og de nyeste, cutting-edge teknologier. Og inden for denne klasse af computere, er en Lenovo Thinkpad W serie bærbar et fornuftigt valg både økonomisk og rent performancemæssigt.