Lenovo ThinkPad T - Solide bærbarer fra Lenovo ThinkPad T serien

Oprettet: 06-06-2017

Overvejer du at investere i en ny bærbar computer, men er du ikke helt klar over hvilket mærke, og hvilken model? Så har vi stor forståelse for dette, da der lige nu findes rigtig mange forskellige mærker, og fordi at hvert mærke samtidigt har rigtig mange forskellige serier. Derfor kan det godt være lidt af en jungle, at finde frem til en model, der matcher ens behov, og er inden for det budget, som man i første omgang havde forestillet sig. I denne artikel vil du finde en gennemgang af Lenovo Thinkpad T serien, og forhåbentligt nok information til, at du kan tage stilling til hvorvidt denne computer er noget for dig eller ej.

Køb Lenovo Thinkpad T440 serie her

Thinkpad T serien er én af Lenovo's førende serier, og er en af hjørnestenene i deres katalog. Priserne starter på knap 7995 danske kroner, og topper ved 9995. Der er altså ikke tale om de billigste modeller på markedet, især ikke hvis man tager i betragtning, hvor Lenovo som virksomhed sædvanligvis ligger prismæssigt. Hvis man er på udkig efter en mere budgetvenlig model, men stadigvæk gerne vil købe en Lenovo bærbar, så er der heldigvis god mulighed for dette. Her vil især Thinkpad Edge være et stærkt valg. Men mere om det, i en senere artikel.

Bærbar med lang batterilevetid

Lad os kigge lidt nærmere på hvad man får, når man vælger en Lenovo Thinkpad T serie bærbar computer. I denne forbindelse vil vi tage et kig på den billigste model i serien lige nu: T440. Køber man én af de dyrere modeller, så er det sådan set bare at undersøge, hvad de disse tilbyder af ekstra lækkerier, og hvor vidt man har behov for disse eller ej. Model 440 er for det første udstyret med 4th Generation Intel® Core™ processorer. Dette har især betydning for hvor hurtigt computeren arbejder, når man presser den med flere programmer på én gang, eller har ét meget kraftigt program kørende, samt flere små i baggrunden. Bruger man computeren til arbejde, så er dette naturligt nok en kæmpe fordel, da man ganske simpelt øger sin egen produktivitet, ved ikke at skulle vente på at programmer starter op, og lignende forhindringer, som ofte vil sløve arbejdsprocessen, hvis man vælger billigere bærbare computere, der har mindre kapacitet og ydeevne. Lenovo Thinkpad T serien tilbyder som en anden stor fordel ekstra lang batteritid. Dette har selvfølgelig i sær betydning, når man er væk fra arbejdspladsen, for eksempel i forbindelse med konferencer, salgsmøder eller lignende. Her er det i den grad lækkert, at have en bærbar computer med sig, hvor man kan stole på at batteriet ikke stikker én i ryggen halvvej igennem strategimødet med ens key-account.

Bærbar med fokus på design og kvalitet

De gode nyheder vedrørende Lenovo Thinkpad T serien, blandt andet model 440, stopper ikke her. Lenovo har nemlig valgt at udstyre modellerne, med deres efter eget udsagn legendariske tastaturer - en status der senere er blevet bekræftet af flere uafhængige kilder. Foruden at være utrolig lækkert at skrive på, så kan tastaturet desuden tåle spildte væsker. Igen et lækkert fokus på holdbarhed og pålidelighed, som er gennemgående på tværs af alle aspekter, når det gælder Lenovo Thinkpad T serien. Man har ønsket at skabe en serie af bærbare computere, der leverer den nødvendige, kraftfulde kapacitet som den moderne person har brug for, pakket ind i en utrolig holdbar og pålidelig indpakning. Her skal det i øvrigt nævnes, at Thinkpad T serien med en vægt på beskedne 1,8 kg, og et både tyndt og lækkert design, går ind under kategorien Ultrabooks. Den er derfor ganske nem at have med på landevejen.

Køb Lenovo Thinkpad T540p serie her

Alt i alt, så er Lenovo Thinkpad T seriens forskellige modeller stærke valg, hvis man har brug for en bærbar computer, som kan det hele. Den høje pålidelighed betyder, at man altid kan stole på at systemet er klart til brug når man har brug for det. Dette er selvfølgelig ikke mindst en faktor i situationer hvor tabt tid også betyder et dårligere resultat i sidste ende, eksempelvis i forbindelse med arbejde eller i forbindelse med studiet.

Er en Lenovo Thinkpad T serie bærbar noget for dig, og din arbejdsplads, så tag et kig på vores store udvalg og find den model, der passer til dit behov.