Lenovo ThinkPad S serie - Bærbar I tidløst og holdbart design

Oprettet: 06-06-2017

Hvis du leder efter en ny Lenovo bærbar computer, har du brug for at vide, hvilken model der passer bedst til dine behov. Lenovo har tre forskellige bærbare computerkategorier: ThinkPad, IdeaPad og Essential. Hver især har de forskellige serier til rådighed inden for disse områder, så det er uden tvivl et svært valg når man skal finde den computer, som er den rigtige for dig. I denne guide, vil vi gå i dybden med ThinkPad S serien. Gøre det tydeligt, hvad der gør S serien speciel, og hvorfor du burde købe disse computere. Vi anbefaler dig at klikke ind på følgende link, så du kan sammenligne specifikationerne i disse ThinkPads med andre computere

Køb Lenovo Thinkpad S540 serien her

Tidløst og holdbart design

De progressivt designede Thinkpads har en meget karakteristisk stil, som man ikke ser ofte. Selvom disse computere er meget lette og tynde, kan man ikke være i tvivl om, at de er så holdbare som bærbare computere kan være. Dette er en af grundende til, at S serien egner sig utroligt godt til arbejdscomputere. Det elegante slanke design ved de nyeste computere fra s serien har første klasses funktioner, som gør det mere sikkert og behageligt for dig at benytte computeren. Ved S440 kombineres aluminium og magnesium i kabinettet, for at få en bedre holdbarhed og stadig beholde en meget let vægt. uanset om du kigger på de ældre ThinkPads fra S serien, eller på de nye, som S440, vil der være en unik opmærksomhed for detaljerne som for eksempel fordybninger i siderne på ThinkPadden, der både optimere bærekomforten og stilen.

Samarbejde med Windows 8

Lenovo er kendt for, at de hele tiden prøver på at optimere deres computere. De er derfor en computerproducent, som ofte kommer med mange overraskelser og fornyelser. De benytter det legendariske ergonomiske tastatur i deres ThinkPads fra S serien, og da man oftest benytter Windows 8 på ens ThinkPad, har de forbedret tastaturet, så det samarbejder utrolig godt med Windows 8. De praktiske multimedieknapper, LED-statusindikatorer, mulighed for funktionslås og hurtig adgang til apps gør det meget mere behageligt at arbejde på disse smarte computere.

Fantastisk batteritidsdrift

For at være en god arbejdscomputer, er det essentielt at batteriet kan holde i lang tid af gangen, hvilket du altid kan være sikker på at ThinkPad S seriens batterier. Flere af deres bærbare computere fra S serien holder i helt op til 9 timer, og det vil ikke tage dig spor lang tid at lade dit batteri op igen, da de kan benytte den banebrydende Lenovo RapidCharge-teknologi, som kan lade batterier op til 80 % på blot 45 minutter. Dette giver dig en masse ekstra frihed når du er på farten med arbejdet, eller sidder og tager noter til en forelæsning uden mulighed for at oplade.

Køb Lenovo Thinkpad S540 serien her

Imponerende performancefunktioner

Det kan ikke komme som nogen overraskelse at Thinkpads fra S serien, også er i stand til at køre de fleste computerspil, videoredigering og så videre. De imponerende performancefunktioner i Lenovos ThinkPads, skuffer aldrig og det er derfor ikke kun arbejdspladser som kan komme til at nyde meget godt af disse smarte computere. Hvis du gerne vil have en god computer til skolebrug og hjemmebrug, er det også et utroligt sikkert valg at kigge på computerne fra S serien. Med 4th Generation Intel® Core™ i7 processorserien og kraftige grafikmuligheder, vil du ikke have nogen problemer med computeren, når du spiller computerspil eller sidder og redigerer i videoer eller Photoshop.

En anbefalet bærbar

Der er meget, der peger imod S serien, hvis man gerne vil have en allround god bærbar, med et fedt og unikt design, som ikke vil går af mode. Som nævnt tidligere, sørger Lenovo altid for at udvikle deres produkter konstant, hvilket er en af grundende til at deres ThinkPads har nået den popularitet som de har. Du kan trygt købe en ThinkPad fra S serien, hvis du gerne vil have en let bærbar, der opfylder alle krav til specifikationer i prisklassen. ThinkPads er blandt de mest populære bærbare computere i verden, og det er ikke af tilfældigheder. Oplev Lenovo OneLink-teknologi, Enestående webkonferencefunktioner, TrackPoint®-pegeenhed i tastaturet og andre første klasses funktioner i de smarte computere fra Lenovo ThinkPad S serien.