Lenovo Thinkpad L Serie - Bærbar til den kræsne bruger

Oprettet: 06-06-2017

ThinkPads er gode computere, som egner sig fantastisk til travle mennesker, der vil have en smart computer, som kan håndtere det meste uden nogen former for problemer. Det er nu stadigt vigtigt at man sørger sig for at sætte sig ind i de forskellige ThinkPads før man går ud og køber en ny computer, da serierne af ThinkPad computere har en del forskellige funktioner, specifikationer og designs at tilbyde dig. Vi vil her gøre det klart, hvad der får L serien til at skille sig ud, og hvorfor vi tror at du vil blive glad for disse smarte computere. Hvis du gerne vil have et overblik af de forskellige specifikationer i computerne fra L serien, kan du klikke på dette link, hvor du vil finde flere ThinkPads fra L serien:

Køb Lenovo Thinkpad L540 serie her

En grøn computer

Det er utroligt vigtigt for mange virksomheder at blive ”grønne” i disse dage, uanset om det er for energibesparelser eller blot markedsføring. Uanset årsagen, er der dog ingen tvivl om, at miljøvenligt udstyr og miljøvenligt teknologi er meget godt. Noget af det mest karakteristiske ved ThinkPad L serien er, at der er et stort fokus på miljøvenlighed ved disse computere, men uden det på nogen måder kommer til at have nogle negative konsekvenser for computerne. Der er flere ting som Lenovo har gjort for at gøre L serien så grøn og miljøvenlig som muligt. Deres ThinkPads fra L serien bliver afsendt i 100 procent genanvendeligt bokse. De grønne maskiner opfylder Energy Star 5,0 standarder og er blevet vurderet af EPEAT i USA for deres miljøvenlige egenskaber, hvor de klarede det hele fremragende. Skærmene er helt fri for arsen og kviksølv, og en grøn Power Manager vil hjælpe med strømforbruget. For hver ny L serie ThinkPad der bliver lavet sparer man hvad der svarer til ti plastikflasker.

Ofrer stadig ThinkPad-styrke

Da Serien først kom ud blev den primært markedsført over for store virksomheder, offentlige institutioner og uddannelsesinstitutioner, samt kunder, der er interesserede i at gøre deres elektronik så grøn som muligt. Som nævnt tidligere, har Lenovo ikke ofret noget af deres drønstærke ThinkPad teknologi i selve computeren, så personer som også vil være i stand til at spille de fleste computerspil, kan sagtens få en masse glæde af ThinkPads fra L-serien. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at disse computere ikke er gamer pc’er, og vil naturligvis komme til at halte en smule efter ved de nyeste og mest krævende computerspil. De vil stadigt ikke have nogen problemer med at køre de fleste populære spil, redigere i photoshop, videoredigering eller andre krævende ting De tekniske specs i L seriens ThinkPads er faktisk nær toppen af den bærbare fødekæde. Under kølerhjelmen af L serien, får du et valg af Intel Core i3 og i5 processorer med Turbo Boost og Hyper-Threading teknologi. På den visuelle front, kan man få Intel integreret grafik, eller gå med AMDs Mobility Radeon GPU. For at se mere om de forskellige specs anbefales det at du klikker ind på linket ovenover og klikker ind på en af vores ThinkPads fra L serien, så du kan danne dig et bedre overblik af specifikationerne.

Køb Lenovo Thinkpad L540 serie her

Den grønne og vigtige faktor

Udover de meget stærke specs, lever ThinkPad L serien højt på deres grønne faktor. Man ser sjældent serier af computere med lige så stor fokus på miljøvenlighed som disse. At computerne samtidigt er allround stærke er helt formidabelt. Computerne møder endda også kravene for otte forskellige militær teste, hvor der blev testet for høj temperatur, lav temperatur, vibrationer, højde, støv og mere. Endnu mere interessant er, at disse bærbare computere til dels er fremstillet af genbrugsmaterialer. Ifølge Lenovo er, op til 30 procent af det ydre dæksel og håndledsstøtter lavet af vandkander, brugt it-udstyr andre materialer som er blevet genbrugt. Samlet set, er hele 18 % lavet af genbrugsmaterialer, hvilket man ikke ser ofte.

En god computer til alle mennesker

Her hos Føniks computer er vi meget begejstret af de smarte, grønne computere fra Lenovo. Det er nogle computere som skiller sig en del ud fra normen, da det ikke er hverdag, at man hører om ThinkPads, som er lavet af genbrugsmaterialer, og samtidig tilbyder alt hvad man kan ønske fra en smart, let og pæn bærbar computer.