Lenovo nyheder - Info om Lenovo Yoga 900 og Lenovo Y700

Oprettet: 06-06-2017

Lenovo har i årtier været synonym med innovation og kvalitet, og med lanceringen af deres splinternye og længeventede serie af tablet/bærbar hybrider Yoga 900, samt deres kraftfulde gamer bærbar serie Y700, har Lenovo endnu engang sikret deres position som en af verdens førende computerudviklere. I dette blogindlæg vil vi kigge lidt nærmere på de to serier fra Lenovo, som hver for sig, udmærker sig ved at være bærbare computere i den absolutte top klasse.

Lenovo Yoga 900

At kalde Yoga 900 fra Lenovo en bærbar ville være en mangelfuld definition, på samme måde som blot at kalde den en tablet ville være misvisende. Som navnet antyder, er Lenovos Yoga serie synonym med fleksibilitet, elegance og alsidighed og serien er blevet hyldet som den ultimative bro mellem tablet og bærbar. Yoga 900 fusionerer det bedste fra begge verdener i en smagfuld, tidsløs tablet/bærbar løsning, der gør både arbejds, fritids -og studielivet betydeligt nemmere. Yoga 900 er udstyret med en 360 graders drejbar skærm og kan derfor fungere som en klassisk tablet, en klassisk bærbar, samt en smart kombination af de to. Med integreret Intel HD Graphics, det nyeste Windows 10 styresystem og den nyeste generations Intel Core i7 processor, er den halvanden centimeter tykke, uhyre fleksible Lenovo Yoga 900, intet mindre end et pragteksemplar af en bærbar/tablet. Lenovo Yoga 900 udmærker sig som en fremragende ledsager på farten, med en imponerende batterilevetid på op mod 9 timer og en vægt på under halvandet kilo, og er derfor det ideelle valg til den studerende, der gerne vil lave lektierne på cafeen, i bussen eller i parken. Lægger vi hertil Yoga 900s QHD (Quad High Definition) skærm med dens 10-punkts touchscreen funktion bliver det klart, at Lenovo Yoga 900 ikke blot er en sublim arbejdshest, men også er en brillant multimediecentral, der er skræddersyet til underholdning, uanset hvor du befinder dig.

Dette underholdningsaspekt understøttes yderligere af Yoga 900s førnævnte 360 graders drejbar skærm, der gør det nemt at se dine yndlingsfilm og de nyeste serier i alle sidde -og ligge positioner. Heller ikke i forhold til hardware er der blevet sparet på noget - Lenovo Yoga 900 er udstyret med op til 512 GB SSD og op til 16 GB hukommelse og er derfor en bærbar/tablet, der gemmer på mere end blot et strømlinet, elegant ydre. Lenovo Yoga 900 er den rigtige løsning, hvis du vil have en fleksibel kombination af det bedste fra en bærbar og en tablet.

Lenovo Y700 - en fantastisk gamer bærbar til prisen

Gamere verden over har længe stået med et frustrerende valg: enten investerer du i en stationær PC, der er rig på computerkraft, men fattig på fleksibilitet - eller også anskaffer du dig en gamer bærbar, som måske nok er fleksibel, men i mange tilfælde mangler ydelse i forhold til en stationær gamer computer. Dette dilemma har Lenovo haft fokus på med deres nyeste serie af gamer bærbarer, den hardware tunge bærbare Lenovo Y700. Er du ude efter en multimediecentral, der er bygget til at kunne klare alle de nyeste spil uden lag og problemer, bør du i den grad stifte bekendtskab med den stilede gamer bærbar serie Lenovo Y700.

Lenovo Y700 er mere end blot en serie af standard gamer bærbare - med den nyeste generation af Intel Quad-Core i7 processorer, får du med Lenovo Y700 maksimal ydeevne for pengene, så du får den bedst mulig gaming oplevelse. Alt efter model, leveres Lenovo Y700 med op til 16 GB DDR4 RAM, 3840 x 2160 Ultra HD skærm med IPS skærmpanel samt ikke mindst 512 GB SSD harddisk, der både sikrer dig lynhurtig opstart, men også formidable loadtider. Med disse hardware specifikationer er du sikret en flydende og optimal gaming oplevelse, så det eneste du skal fokusere på, er, at vinde over dine modstandere.

Udover de kraftige hardwarespecifikationer, byder Lenovo Y700 serien også på et væld af lækre detaljer såsom JBL højtalere med dertilhørende Dolby® Home Theater™ certificering, surround sound og sågar subwoofer, der i høj grad bidrager til spiloplevelsen og den generelle spil-, TV- og filmindlevelse. Lenovo Y700 har også et termisk nedkølingssystem, der hjælper til at holde bærbaren afkølet og derved stabil under selv de mest krævende gamer situationer. Selve designet, er lavet i et stilrent og minimalistisk udtryk, hvor de fantastiske højttalere er integreret i både fronten og ved skærmen på den måde, så der ikke efterlades nogen tvivl om, at der her er tale om en high-end gamer bærbar. Men, som vi tidligere har været inde på, gemmer det slanke, elegante ydre på mere end blot en lækker indpakning. På grafikkortdelen er der ikke sparet på noget og med det imponerende NVIDIA GTX 960M grafikkort med hele 4GB RAM, er du Lenovo Y700 sikret en høj ydelse - selv i de nyeste og mest krævende spil.

Ser vi eksempelvis nærmere på Lenovo Y700 80NV0040MX modellen, som med sit 4GB RAM GTX 960M grafikkort, den lynhurtige M.2 SSD harddisk på hele 512 GB, samt 16GB DDR4 RAM, ikke blot er en ualmindelig hurtig og effektiv gamer bærbar, men en utrolig hurtig og effektiv gaming computer i det hele taget. Derudover byder Y700 også på lækre features til den seriøse gamer, som eksempelvis stilfuldt rødt LED tastaturlys med to lysstyrke niveauer, HD webcam, to USB 3.0 porte, samt naturligvis det spritnye Windows 10 Home styresystem. Se nærmere på Lenovo Y700 serie og opdag hvor imponerende en gamer bærbar rent faktisk kan være. Lenovo har ikke sparet på noget og Y700 serien repræsenterer toppen af kransekagen i forhold til pris, ydeevne, hardware, design og detaljesans.