Lenovo Legion Y530 - bærbare gamer computer med vilde specs til prisen!

Sidst opdateret: 11-02-2019 11:08:51
Oprettet: 06-06-2017

Lenovo Legion Y530 gamer bærbar

Hvis du er på jagt efter en bærbar computer der kan køre spillene på alle læber, men helst ikke vil ringes op af en sur bankrådgiver, så læs lige med her! Vi har nemlig den nye Lenovo Legion Y530 gamer bærbar i vores sortiment - og her tør vi godt love dig at du får så meget computer for pengene at din bankrådgiver nok nærmere ringer og spørger hvor du har gjort så god en handel henne ;)

Billig gamer bærbar - god ydelse

De to sætninger hænger sjældent sammen, men ikke desto mindre er det tilfældet her! Legion Y530 er en gamer bærbar der virkelig giver dig meget ydelse for dine penge - og så fås den i mange forskellige konfigurationer, så der er garanteret også en der matcher dit budget! Fælles for dem alle er at de er baseret på Intel's kraftige men samtidigt strømbesparende 8. generation af Core i processorer. Kombineret med hurtige DDR4 RAM, NVMe SSD og et NVIDIA GTX grafikkort er bunden lagt for solid ydelse.

Et nyt udseende

Lenovo Legion modellerne har længe været kendt for deres gode ydelse til prisen og med Y530 serien har det ikke ændret sig. Hvad der dog har ændret sig, er designet! 
Nu får du en langt mere stilren maskine med moderne, lækre detaljer, der kan begå sig i stort set alle sammenhænge - alt fra kontoret til LAN party. Og nu tænker du måske "gaming bærbar - er det ikke sådan en tyk, tung sag?" - og her kan vi straks sige nej, det er det ikke! I hvert fald ikke med Legion Y530 serien - her er alt den lækre ydelse klemt ned i et kabinet der kun måler 2,4cm i tykkelsen og som blot vejer 2,3kg!

Smarte detaljer

Kender du du det når kablet til strømforsyningen eller din eksterne harddisk sidder i vejen for din mus fordi alle dine stik sidder i siden af computeren? Legion Y530 ejere gør ikke... De fleste stik er nemlig smart placeret på bagsiden af computeren - og her er et hav af muligheder! Du finder både USB-C, HDMI, Mini-DisplaPort, Gigabit Ethernet og meget mere! Samtidig er det smarte kølesystem med to støjsvage blæsere designet således at den varme luft blæses bagud, i stedet for ud på din hånd. Der er dog bevaret en USB port på hver side af computeren, så du har nem adgang til at tilslutte en flash-stick eller lignende i en fart! Intet mindre end genialt!

Vælg selv din ydelse og dine features

Lenovo Legion Y530 serien starter under 7000 kroner, så alle kan være med på gaming bølgen! Selv her får du Intel i5 processor, 8GB DDR4 RAM, 256GB NVMe SSD og Nvidia GTX 1050 grafikkort!
Du kan også gå efter topmodellen der byder på en 6-kernet Intel i7 processor, 16GB DDR4 RAM, 512GB NVMe SSD, Nvidia GTX 1060 med hele 6GB VRAM og ikke mindst en 144Hz IPS skærm i Full HD opløsning.
Sagt med andre ord - uanset om du er til den billigste gamer computer der kan trække de populære eSport titler, eller om du vil op i højere grafik og eller flere FPS, så er der en model i Y530 serien til dig!

FIND DIN NYE LENOVO LEGION Y530 GAMER BÆRBAR HER