Lenovo Legion - Læs om de nye Lenovo Legion gamer bærbare her

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:24:56
Oprettet: 06-06-2017

Lenovo er en af verdens største leverandører af bærbare og de fleste gamere har for længst stiftet bekendtskab med Lenovos fantastiske gamer modeller. Derfor opdaterer vi selvfølgelig også vores udvalg, når Lenovo løfter sløret for nye modeller og i den forbindelse kan vi nu tilbyde Lenovos spritnye Legion gamer bærbar serie. Med Lenovos længe ventede Legion gamer bærbar serie får du en gamer bærbar i absolut topklasse og her på siden kan du læse lidt mere om hvad du kan forvente af den nye serie. Rigtig god fornøjelse!

Legion Y520 – billig og alsidig

Kunne du tænke dig en billig, men stadig kraftfuld gamer bærbar så er Legion y520 serien et oplagt valg. Lenovo Legion Y520 serien er et rigtig godt eksempel på hvorfor Lenovo hører til blandt toppen af gamer mærker. Med en Legion Y520 har du at gøre med en pålidelig, prisvenlig og gennemført gamer bærbar, der kan klare det meste. Her formår Lenovo at kombinere et stilet og råt look med kraftfuld hardware og innovative features og resultatet er ikke til at tage fejl af.

Ved første øjekast er man ikke i tvivl om at det er en seriøs gamer bærbar, man har med at gøre. De sorte og røde farver er med til at skabe en seriøs gamer stemning og det slanke og lette design gør Legion Y520 til en oplagt rejsepartner. Y520 fra Lenovo kan derudover fås i flere forskellige modeller, hvilket betyder at du uanset behov kan få en fed spiloplevelse med de mest krævende spiltitler.

Det er ikke bare på designdelen at Legion gamer bærbare gør sig bemærket – også på hardwarefronten bliver der spillet på alle tangenter. På trods af at være den billigere serie, kan du blandt andet få 7. generation Intel Core i7 processor, hele 16GB RAM, 512GB M.2 PCIE SSD og 1TB HDD. Alt dette i sammenhæng med et kraftfuldt grafikkort i form af NVIDIAs GTX 1050 eller 1050Ti med 4GB dedikeret RAM, der selvfølgelig bliver fulgt til dørs af en lækker Fuld HD skærm med IPS-panel og LED baglys. Kombinerer vi dette med Harman Kardon højtalere, Bluetooth 4.1, HDMI-indgang og 2x USB 3.0, bliver det hurtigt klart at Legion Y520 gamer bærbar serien er et oplagt valg for den seriøse gamer.

Uanset hvilken model fra Y520 serien du vælger, kan du være sikker på at få en Lenovo gamer bærbar, der giver gamer glæde i mange år frem.

Legion Y720 – højtydende og elegant

Vil du være sikker på at din gamer bærbar kan trække selv de nyeste spil på højeste settings, bør du helt sikkert tage et kig på Lenovos Legion Y720 gamer bærbar serie. Y720 repræsenterer noget af det ypperste inde for gamer bærbare og her befinder vi os i den avancerede ende af Legion serien. Med et gennemført, futuristisk design og hardware med imponerende høj ydeevne, er Legion Y720 den ultimative løsning til den kræsne gamer.

De imponerende gamer bærbare er indhyllet i et hylster af metal, der beskytter dem imod slag og stød, hvilket er yderst praktisk når man skal have sin bærbar med på farten. Med en kraftfuld 7. generations Intel Core processor, kan du håndtere krævende opgaver og NVIDIA GTX 1060 grafikkortet giver dig mulighed for en betagende billedkvalitet. For at sikre optimal performance og for at undgå overophedning, kommer serien også med et forbedret termisk design, der effektivt fjerner varme fra systemet.

Y720'er modellerne er selvfølgelig udstyret med de nødvendige værktøjer til at kunne håndtere Virtual Reality, der er mere populært end nogensinde. Lenovos Legion Y720 gamer bærbar-modeller giver dig også reducerede opstartstider og hurtigere in-game loading tider bl.a. i modeller med en 1TB PCI-Express SSD.

Heller ikke på lydsiden er der sparet på noget. Y720 er verdens første Dolby Atmos bærbar, der giver dig en exceptionel lydkvalitet og dybde, hvilket gør spillene endnu mere levende og autentiske. Blandt de nyere features finder du blandt andet Lenovo Nerve Sense, der giver dig mulighed for at tilpasse dit setup så det passer perfekt til dine præferencer. Med Nerve Sense kan du for eksempel justere lyset i tastaturet, indstille dine hotkeys så de er formet efter din spillestil, og meget mere. Du kan også få et valgfrit, programmerbart tastatur med multifarve baglys, hvor du selv kan vælge præcis hvilken farve kombination og lysstyrke du ønsker.

Legion Y720 modellerne kommer derudover også med THUNDERBOLT™ support, der er det sidste nye inden for USB teknologi. THUNDERBOLT™ giver dig hurtige overførelser på op til 40Gbps og kan benyttes til mange forskellige formål - fra streaming af 4K video, til at køre de nyeste spil på maks. settings med eksterne grafikkort. For at være sikker på at imødekomme alle gameres spillestile, byder Legion Y720 serien også på integreret support for trådløse Xbox One kontrollere.

Så er det en high-end gamer bærbar du er ude efter, kan det ikke gøres meget bedre og billigere end med Legion Y720 gamer bærbar modellerne, der har alt lige fra QHD-skærme og 1TB PCI-Express SSD'er, til 7. generations Intel processorer og Nvidia GTX 10XX grafikkort.

Lenovo Legion gamer bærbar

Gamer glæde i topklasse

Legion gamer bærbar serien fra Lenovo er beviset på at du ikke behøver det vildeste budget, for at få en rigtig gamer bærbar, der kan håndtere selv krævende spil og hardwaretunge programmer. Da Legion er en helt ny gamer bærbar serie, vil vi løbende opdatere vores udvalg med de seneste modeller, der kan konkurrere med selv de mest populære gamer bærbare på markedet.

Vi håber at du med denne korte gennemgang er blevet lidt klogere på hvad du kan forvente af det seneste hit fra Lenovo. Er du i tvivl om hvilken model der passer bedst til dine gamer behov, eller har du spørgsmål i forhold til udvalget, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Oplev hvad de nyeste teknologier og Lenovos sans for innovative designs kan gøre for din spilleoplevelse – find din næste gamer bærbar med Lenovo Legion serien.