Lenovo Ideapad Yoga - Tablet og bærbar i et med Lenovo Ideapad Yoga

Oprettet: 06-06-2017

Lenovo har i mange år været en af de mest eftertragtede computer- og tabletproducenter. Noget af det som karakteriserer Lenovos produkter er at de er meget gode all around. Denne sikkerhed om, at der ikke er noget som lige pludseligt går i stykker er en af årsagerne til, at vi her hos Føniks Computer er meget glade for at sælge mange af deres produkter. Du vil her på dette blogindlæg få et overblik over de smarte Ideapads Yoga, som har fået enormt meget popularitet inden for de seneste par år.
Hvis du gerne vil se det store udvalg af Lenovo Ideapad Yoga, kan du se dem alle sammen her

Køb Lenovo Ideapad Yoga her

Hvad der skal vides om Lenovo

Som nævnt tidligere har Lenovo i mange år været en af de største computerproducenter i verden. De har konkurreret hårdt med HP om at sidde på tronen over markedsandelen. Det var først her i 2014 de overhalede HP med en markedsandel på hele 18 %. Lenovos stabile og altid gode kvalitet har gjort, at deres computere er blevet populære både på arbejdspladser, for studerende og for gamere. Ja, det er sådan set altid muligt at få fat i en computer fra Lenovo, der kan opfylde dine behov for en computer. Deres nye serie af Ideapad Yoga er ligesom firmaet utroligt alsidig og kan bruges til mange forskellige formål. Det har selvfølgelig gjort bærbaren til en kæmpe succes, og vi vil her gå mere i dybden om hvad du kan forvente af en Lenovo Ideapad Yoga.

Den alsidige computer

Der er ikke nogen tvivl om, at man vil kunne både se og mærke forskel på en Lenovo Ideapad Yoga og en ganske normal bærbar computer. Det, der adskiller den fra den normale computer er, at den kan bruges som både en tablet og en ganske normal bærbar computer. Det faktum, at disse computere kan benyttes på så mange forskellige måder, gør at computeren er utroligt alsidig og har et meget bredt kompetencefelt. Hvis man ikke er stor fan af at have mange forskellige teknologiske produkter, og hellere vil have alt i en, er der ikke nogen tvivl om man vil elske de smarte Lenovo Ideapad Yoga.

Slank, handy og stærk

Med det samme du står med en Lenovo Ideapad Yoga i hånden, vil du først bemærke den lette vægt. Man kan tage den med over alt, da den ikke vejer mere end en stor bog. Størrelsen på skærmen er selvfølgelig forskellig fra bærbar til bærbar, men man ser altid at computeren er utroligt slank. Man vil aldrig få nogen problemer med at have den nede i en skoletaske eller en arbejdstaske. Dette er en af grundende til at vi hos Føniks Computer er helt vilde med denne serie af bærbare computere. Hvis du ikke kan danne dig et ordentligt billede af hvordan Lenovo Ideapad Yoga computerne ser ud, kan du trykke på dette link, hvor du vil blive ført videre til vores udvalg af Lenovo bærbare computere

Brug din fantasi med en praktisk computer

Da en Lenovo Ideapad Yoga hurtigt kan klappes om og forvandles til en tablet, kan du bruge din fantasi og slå dig løs med alle mulige sjove projekter. En normal bærbar kan godt værke en anelse upraktisk til tider, da den fylder betydeligt meget mere end en tablet. Eksempelvis er det ikke behageligt at sidde med en bærbar fremme, når man sidder i en bus, men med Lenovo Ideapad Yoga kan du uden problemer sidde og surfe rundt på internnettet som var det en ganske normal tablet. Lige så snart du kommer hjem eller er et sted hvor der er mere plads, kan du gå i gang med at programmere, game, arbejde eller hvad du nu kunne tænke dig.

Lenovo Ideapad Yoga sætter ikke mange grænser, da mange fra pc’er fra denne serie har noget af det nyeste inden for processor, grafik, skærme og lydteknologi. Flere af computerne benytter windows 8, som kan give følelsen af tablets samtidig med man kan slå det over til en ganske normal bærbar computer. Hvis du godt kunne tænke dig en stærk, praktisk computer, du kan tage med over alt, er Lenovo Ideapad Yoga det helt rette køb for dig.