Lenovo Ideapad y510P - Kraftfulde Lenovo Ideapad y510P bærbarer

Oprettet: 06-06-2017

Med den relativt nye Lenovo Ideapad y510P, kan man forvente ydeevne i topklasse og et smukt design. Den lynhurtige computer lever i stor grad op til Lenovos gode ry om altid at lave computere i verdensklasse. Hvis man gerne vil have en stærk computer til en meget god pris er Lenovo Ideapad y510P, den perfekte bærbare PC. Vi vil her i dette blogindlæg prøve på at give dig et bedre billede af hvad du kan forvente af en ny Lenovo Ideapad y510P hos Føniks Computer. For at kunne se på de enkelte specifikationer, så du eventuelt kan sammenligne computeren med andre computere, kan du klikke på linket herunder, hvor du kan se vores udvalg af Lenovo Ideapad y510P:

En PC med et flot og praktisk design

Lenovo Ideapad y510P benytter det samme klassiske design fra forgængeren Y500. Med det samme du får computeren i hånden, kan du mærke det lækre og stabile design, som blandt andet passer meget godt til gaming. Det sorte børstede aluminium på kabinettet giver en behagelig robust følelse, og et meget smart look. Den nederste halvdel af chassiset består af tykt og holdbart plast og en skinnende, beskyttende lag af plast, som omgiver kanterne.
Med en størrelse på 38,7 cm x 25,9 cm x 3,58 cm og en vægt på 2,7 kg, er Lenovo Ideapad y510P betydeligt lettere end de fleste andre gaming notebooks på markedet. Med en vægt på 2,7 kg, kan man næppe kalde computeren en letvægtscomputer, men sammenlignet med andre 15 tommers gaming computere, er det en utroligt pæn vægt. Især taget i betragtning at Lenovo Ideapad y510P også indeholder en GPU med ultrabay. Man vil ikke opleve nogen problemer med at fragte computeren fra sted til sted, hvilket godt kan være besværligt med flere gaming notebooks.
Y510P Udnytter det samme chassisdesign som dens forgænger Y500. Ultrabay, som er placeret på højre side af chassiset, giver brugerne mulighed for let at tilpasse computeren ved at tilføje en række forskellige Lenovo komponenter til enheden.
Det er vigtigt at forstå, at alsidigheden ved Ultrabay er en anelse begrænset. Det er ikke alle GPU’er og komponenter, som passer sammen med det og derfor kan de ikke arbejde sammen. Dette opvejes dog af hvor let det er at tilføje komponenter som passer til enheden. Det er utroligt let proces at ændre og tilføje nye komponenter, hvilket altid er en fryd.

En ydeevne der sparker tænder ud

Det er bestemt ikke alle steder hvor man kan finde bærbare computere med samme indmad som Lenovo Ideapad y510P, med den samme gode pris. En af årsagerne til at Lenovo er den største computerproducent i verden er den enormt høje ydeevne til en god pris. Lenovo Ideapad y510P bekræfter dette! Lenovo Ideapad y510P tilbyder en konkurrencedygtig ydeevne med sin 2,2 GHz Intel fjerde generation i7-4702MQ processor, Dual NVidia GT750M GPU'er og DDR3 RAM. Med sine kraftfulde specifikationer gør Lenovo Ideapad y510P et hurtigt arbejde af grundlæggende word og internet funktioner. Her ville du med garanti ikke kunne mærke nogen problemer overhovedet. Office beskattefunktioner såsom komplicerede Excel-regneark viser sig også at være barnemad for enheden, og da computeren har rigelig hukommelse er den i stand til at jonglere flere opgaver uden nogen mærkbar nedgang i ydeevne.
Udstyret med to NVIDIA GeForce GT 750M GPU'er, er Lenovo Y510P i stand til at håndtere nogle af de mest intensive grafiske funktioner såsom 1080p video redigering eller spille nye spil. Du vil uden problemer kunne spille mange af de nyeste og mest krævende spil du kan finde på markedet. Med et en så lille størrelse og let vægt som Lenovo Ideapad y510P har, er dette meget imponerende. Specielt taget i betragtning af prisen på computeren.

En god computer fra Føniks Computer

Lenovo Ideapad y510P er en af årsagerne til at vi her hos Føniks Computer er glade for produkter fra Lenovo. En stærk computer til prisen, som ikke har nogle svagheder. Allround god computer, som kan konkurrere med stort set alle gaming notebooks på markedet. Systemet med Ultrabay er enormt smart, og man vil helt sikkert elske den lette og behagelig måde man kan skifte nye komponenter ud. Så søger du en PC der kan sparke tænder ud, men samtidig ser diskret ud og kan bruges på arbejdet? Så er Lenovo Ideapad y510P, det perfekte match for dig.