Lenovo IdeaPad Flex - Innovative Lenovo IdeaPad Flex bærbarer

Oprettet: 06-06-2017

Lenovo har i mange år været en af de mest markante computerproducenter i verden, og er kommet frem med mage forskellige spændende serier af som har revolutioneret computerindustrien. Ideapads, hvis primære formål er at dække privatkundernes behov, er kommet ud med den nye serie Flex, som egner sig perfekt til skolearbejde, arbejde og til at sidde med der hjemme. Vi vil her gå i dybden med Lenovo IdeaPad Flex serien, så du kan få et overblik af hvad, der skiller denne serie fra de andre.

Fleksible computere

Lenovo har allerede mange forskellige bærbare computere, der tilbyder et meget fleksibelt design, for eksempel IdeaPad Yoga modeller. Lenovo, som er blandt de største computerproducenter i verdenen, har udvidet deres sortiment med Flex serien, som udkom med en yderst overkommelig pris. Målgruppen for denne smarte serie af computere er de private kunder, som gerne vil have en hurtigt arbejde computer, der stadigvæk er yderst let og har et flot design. Udover den traditionelle laptop-mode, hvor computeren står som den normalvis gør når den er klappet op, har Flex serien også en såkaldt ”stand mode”, der gør det muligt for brugeren at benytte computeren som en tablet, ganske let.

Minder om klassikeren

Det er nemt at forveksle Lenovo Flex serien, som fås i flere forskellige størrelser, med den tidligere og meget populære Yoga serie. Men der er en afgørende forskel; Displayet på Flex serien gør det muligt for dig at dreje skærmen 300 grader, og ikke hele vejen rundt som man kan ved Yoga serien. Med 300 graders fleksibilitet, kan du placere computeren så det er mere behageligt at se en film eller gøre det lettere at bruge den berøringsfølsomme skærm, men det er ikke muligt at bruge den præcist som man bruger en tablet, hvilket heller ikke er meningen med denne serie.

Kraftig hardwarespecifikation

Tager man eksempelvis et kig på Flex 15’s display ser man, at den leverer fuld 1920 af 1080 opløsning , mens den mindre model, Flex 14, er begrænset til 1366 x 768 pixels, hvilket er nok, da computeren ikke er større, og ikke er har som formål at have en meget høj opløsning. Begge modeller er tilgængelige med op til Intel Core i7 CPU'er og op til 8 GB hukommelse, så man vil ikke få nogen problemer overhovedet hvis man gerne vil opgradere computeren senere hen. Opbevaring kommer i form af mekaniske harddiske (op til 500 GB til Flex 14 og op til 1 TB til Flex 15), med 16GB SSD cache drev til rådighed som ekstraudstyr. Hvis man skal sammenligne Flex serien med den dyrere Yoga serie, vil man kunne se at Flez serien er en anelse tykkere og tungere end Yoga serien, men er stadigvæk en utroligt let og praktisk computer som man ikke vil have nogen problemer med at transportere.

Behagelige computere

Både Flex 14 og Flex 15 har kræfter, som absolut er tilstrækkeligt til dagligdagens arbejde. Lige gyldig hvilken computer man vælger fra Lenovo IdeaPad Flex serien vil det være behageligt at udføre skrivearbejde, Skype sammentaler og browse rundt på internettet i mange timer. Derudover, er disse bærbare computere yderst stille når de arbejder og har ikke nogle problemer med overophedning. Hvis man gerne vil se en film et sted hvor man ikke har mulighed for at sætte computeren på en flad og hård overflade, kan man altid klappe computeren op til ”stand mode”, hvor den aldrig vil komme til at overophede. Computerne er energibesparende, og kan holde i mange timer uden strøm, så det er muligt at sidde i mange timer og arbejde uden at frygte, at computeren løber tør for strøm inden for den nærmeste fremtid. Det slanke kabinet viser sig at være meget praktisk, og ”stand mode” giver en langt større tilfredsstillelse af berøringsskærmen, som på mange måder minder om tablets med Windows 8. Skærmene har en høj kontrast, men er ikke for lys på samme tid, hvilket gør det behageligt at arbejde ved computeren i længere tid af gangen.

Et godt køb

Her hos Føniks Computer er vi vilde med Lenovo IdeaPad Flex serien, da den både er praktisk og let at arbejde med. Et af målene med denne serie var at lave en serie af smarte computere, som er rar at arbejde med, men ikke kom til at koste det hvide ud af øjnene. Dette mål har Lenovo levet op til.