Lenovo IdeaPad 700 serien - perfekt til arbejde på farten

Sidst opdateret: 26-02-2018 16:27:13
Oprettet: 17-01-2018

Lenovo og Ideapad serien

Lenovo er et mærke de fleste vil kunne genkende. Med hovedsæder i både Kina og USA står Lenovo stærkt på markedet blandt de førende producenter og sælgere af Computer enheder. Lenovo introducerede i 2008 en serie af forbruger orienterede bærbare computere som de navngav IdeaPad. Idéen bag IdeaPad er at levere et produkt til deres kunder der føles og håndteres som deres eget personlige redskab, og med sit design giver en følelse af at den passer i hjemmet. Generelt vil IdeaPad bærbare fremkomme som elegante modeller i stilrene designs.

Du kan se alle vores Lenovo IdeaPad modeller her

IdeaPad 700

Hos Føniks Computer vil vi gerne fremhæve en særlig serie i IdeaPad linjen, navnlig IdeaPad 700 serien. IdeaPad 700 fra Lenovo er bærbare computere der er designet med samme grundprincipper om stilrenhed med fokus på den almene forbruger som resten af IdeaPad linjen, men med lidt ekstra. Særligt ved IdeaPad 700 serien er nemlig, Lenovos skarpe blik på fremtiden. De bærbare computere er bygget til at være ekstra tynde og lette, således at de er nemme at have med på farten, men samtidig er de fyldt op med utrolig tung hardware der giver Lenovo 700 bærbare en fantastisk ydeevne, når man kigger på den lille størrelse. De er et sandt vidunder af teknologisk arkitektur.

Du kan se vores modeller af Lenovo IdeaPad 700 serien her

Livet på farten

Hvis du ofte arbejder både på kontoret og i hjemmet kan du med en Lenovo 700 bærbar computer nemt få dit arbejde med dig over alt. Designet med let vægt, diskrete former og lang batterilevetid gør Lenovo 700 bærbare perfekte til livet på farten. Samtidig leverer Lenovo 700 bærbare også på ydeevnen således at du kan være sikker på at din bærbare computer ikke svigtet dig i arbejdet, men vil tjene dig trofast og klare alle dine hverdagsopgaver.

Tip fra Føniks: Psst! Denne model vejer kun 1.27 kg og kommer endda med dedikeret grafikkort!

Til slut

I en verden hvor teknologi udvikler sig hurtigere end vi kan følge med, er det ingen nem sag at holde sig opdateret på de mange muligheder man har som forbruger. Hos Føniks Computer håber vi at du med denne blog føler dig klogere på én af disse valgmuligheder, nemlig den stærke Lenovo 700 serie.