Lenovo bærbare computere – Solide og driftsikre bærbare computere, til fornuftige priser

Oprettet: 06-06-2017

Da kinesiske Lenovo i 2005 overtog produktionen af ThinkPad bærbare computere, var det allerede et veletableret navn, der før dette blev udgivet af it-giganten IBM. Lenovo gik dog frygtløst til stålet. I stedet for at hvile på ThinkPad-navnets tidligere succes, videreudviklede Lenovo i stedet den bærbare computer og har siden i høj grad været med til at skubbe grænserne for, hvad man kan forvente af moderne bærbare computere.

Det er da heller ikke noget tilfælde, at Lenovo bærbare computere i 2011 var verdens andet mest solgte mærke kun overgået af Hewlett-Packard. Lenovo bærbare computere har vist deres værd og er blevet mange kunders foretrukne, når der skal købes ny pc.

Hvor kan jeg købe levono bærbar? Lad os kigge nærmere på et par af de bærbare Lenovo modeller, som man finder på Føniks Computer lige nu. Det står nemlig hurtigt klart, når man undersøger Lenovo's katalog, at der er bærbare computere til enhver type brugere.

Lenovo B Series - Den prisvenlige løsning

Hvis man er på udkig efter en bærbar computer, der tilbyder alle de moderne features, som man forventer i dag, og samtidig ikke ønsker at betale mere end højest nødvendigt, så er Lenovo B series bærbare computere et fremragende valg.

For en beskeden pris på 2.853,- i skrivende stund får man blandt andet en kraftig Intel Celeron B820 processor på 1,7 GHZ med en 2 mb Cache, hele 2 GB DDR3 RAM, en 320 GB harddisk, trådløst netværkskort, 3x USB 2.0 indgange og meget mere.

B Series er ikke en velegnet gamer bærbar og er dette, hvad man leder efter, bør man bevæge sig op i de dyrere modeller, hvor der findes mange gode bud på dette. Skal man derimod bruge en driftsikker computer til en god pris, som kan klare alle hverdagens moderne opgaver, så er denne type Lenovo bærbare et fantastisk valg.

Lenovo B series bærbare

Lenovo ThinkPad EDGE - En god, allround bærbar computer

Hvis man har brug for en bundsolid computer, som kan klare selv de tunge opgaver, man kaster efter den, så er en ThinkPad EDGE Lenovo bærbar præcis, hvad man har brug for. For priser på omkring fire tusind får man lige nu blandt andet 4 GB DDR3 RAM, 500 GB plads på harddisken, det nyeste Windows 8 styresystem, et batteri med lang levetid, 2,4 GHZ processor og en beskeden vægt på 1,8 kg.

ThinkPad EDGE Lenovo bærbare er en god målestok for, hvor meget man kan få for ganske lidt nu om dage, når man køber bærbare computere. Lenovo ThinkPad EDGE vil levere varen og er både driftsikker og kraftig til trods for en ganske overkommelig pris. Er dette kvaliteter, som man er på udkig efter, så er denne model et godt udgangspunkt.

Lenovo ThinkPad EDGE bærbar

Lenovo ThinkPad T-series - En kompromisløs bærbar computer

Hvis man er på udkig efter en bærbar computer, hvor der ikke er sparet på noget som helst, så er ThinkPad T-series Lenovo bærbare computere et særdeles godt bud. Med specifikationer der er absolut state-of-the-art, finder man ganske simpelt ikke ret meget bedre bærbare computere på markedet i dag. Prismærket er også derefter, men har man brug for maksimal ydeevne kombineret med en uovertruffen driftsikkerhed selv ved de tungeste opgaver, så vil prisen uden tvivl blive opvejet af de specifikationer, som man får med denne type Lenovo bærbare computere.

Med topmoderne features såsom Intel Core i5 processor og 500 GB hybriddrev harddisk, leverer T-series varen hver gang selv på de allerlængste arbejdsdage.

En vigtig faktor, som adskiller mange af T-seriens modeller fra andre bærbare computere, er det dedikerede grafikkort mange af T-seriens modeller har. Som vi nævner i vores guide til køb af billige bærbare, er dette en stor fordel i forhold til integrerede grafikkort, som kan have svært ved at følge med de nyeste computerspil. Er man derfor på udkig efter en Lenovo bærbar til at spille computerspil på, så vil Lenovo T-series næsten uden tvivl kunne leve op til ens forventninger.

Lenovo T series bærbar

Hvilken Lenovo bærbar skal man vælge?

Som det fremgår herover, findes der Lenovo bærbare i stort set alle prisklasser og til alle opgaver. Lige fra de prisvenlige B-serie modeller over de solide, allround-egnede ThinkPad EDGE modeller til de svimlende hurtige T-serie modeller er der noget for enhver smag, når det gælder Lenovo bærbare.

Et råd herfra skal være, at man skal overveje sine behov grundigt, når man køber en Lenovo bærbar, såvel som alle andre typer bærbare computere. Det er ærgerligt at få købt sig en dyr computer med en ydeevne, der er langt over ens behov, men omvendt skal man også vælge den model, som kan de ting, man har brug for. Uanset om det er til at skrive stil i Microsoft Word og surfe Facebook, eller om det er at spille de absolut nyeste computerspil og / eller anvende avancerede videoredigeringsprogrammer.

Hele vores udvalg af Lenovo bærbar computere