Kvitteringsprinter - Effektivitet, brugervenlighed, funktioner og detaljer

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:24:31
Oprettet: 06-06-2017

Har nutidens teknologiske udvikling haft betydning for kvitteringsprinteren og hvilke konsekvenser kunne en sådan betydning have for din virksomhed? Vi tilbyder her en kort oversigt over kvitteringsprinterens nutid og fremtid, samt hvorfor det ikke bare kan være en praktisk nødvendighed at anskaffe sig en ny kassebon-printer - det kan faktisk også være en investering.

Effektivitet og brugervenlighed

Vi ved hvad du tænker: hvor stor forskel kan der oprigtigt talt være på kvitteringsprintere? Lad os derfor, for en god ordens skyld starte med at slå fast: Ikke den store. På samme måde som hammeren eller glasset, har kvitteringsprinteren gennem tiden undergået den nødvendige udvikling, raffinering og tilpasning, til at man i dag kan sige, at der nu tilsyneladende ikke er så meget mere man kan gøre ved den for at forbedre dens grundlæggende funktion. Når du køber en hammer, betaler du ikke ekstra for mere hammer - du betaler for de ekstra kvaliteter og detaljer der kendetegner den gode hammer. Det er minimalt hvad man skal forvente af en kvitteringsprinter, men netop derfor er det også vigtigt, at dens formål bliver fuldført utvetydigt tilfredsstillende hver gang. En kvitteringsprinter af høj kvalitet er derfor ikke målt på, om hvorvidt den kan printe, men på hvor effektivt den printer samt på hvorvidt dens individuelle detaljer eller eventuelle ekstrafunktioner er noget du og din virksomhed har behov for. Tid er penge for enhver virksomhed og derfor er sådan noget som eksempelvis brugervenlighed relevant. En kvitteringsprinter, eller en kassebon-printer som det også kaldes, skal være praktisk at have med at gøre, så medarbejderne hurtigt og effektivt kan starte maskinen op, udskifte printerpapir og foretage rettelser uden et for stort tids -og ressourcespil. Printetid er i dette øjemed også en væsentlig faktor, da få millisekunders difference i printetid på sigt naturligvis vil akkumulere og blive til timevis af spildt arbejdstid, alene fordi at medarbejderne er nødsaget til at vente et øjeblik på, at bonnen bliver færdigudskrevet. Derfor kan de nyeste, mest højteknologiske kvitteringsprintere også bryste sig af vanvittige printetider, med nogle modeller der når helt op på 60 RPM (af det engelske ”receipts per minute” - altså ’kvitteringer i minuttet. ’

Kvitteringsprinter - Effektivitet, brugervenlighed, funktioner og detaljer

Funktioner og detaljer

En kvitteringsprinters funktion er som nævnt relativ simpel og ligetil - den skal kunne printe. Det man som køber og forbruger derfor skal se sig for øje, er hvor meget man er interesseret i at spendere, samt selvfølgelig hvad man er villig til at spendere dem på. Printetid og brugervenlighed kan i det lange løb begge medvirke til en forøget omsætning og derfor er det ofte rentabelt at investere i en hurtig model, men også nyere detaljer kan have en effekt på bundlinjen. I denne nye, spændende, højteknologiske tidsalder har moderne gennembrud og banebrydende innovationer nemlig også her haft en indflydelse på hvad man kan forvente af sit produkt. Med nye ”clam-shell” mekanismer, ”Error reporting” egenskaber, USB indgange der blandt andet byder på nye ’Plug and Play’ funktioner, og meget mere, byder nutiden på et væld af nye muligheder og det er op til dig at vælge ud fra hvad der er bedst for lige netop din virksomhed. Med de mange nye modeller er der mulighed for at få skræddersyet en oplevelse der imødekommer dine medarbejderes og ansattes behov, foruden at kunne effektivisere og optimere din forretning.

Vi håber at vi har været med til at give dig en lidt bedre forståelse af, hvad man kan inkludere i sine overvejelser når man skal ud og anskaffe sig en ny kvitteringsprinter.