Konfirmationsgaveidéer - Headsets og skærme

Oprettet: 06-06-2017

Som konfirmand kan det være svært at skrive ønskesedlen da der jo er så meget at finde på. På samme måde er det heller ikke altid lige nemt for gavegiverne, at sætte sig ind i en 13-15-årigs ønsker. Derfor kunne vi her hos Føniks Computer godt tænke os at hjælpe begge parter med at gøre det hele lidt nemmere. Vi har derfor samlet en række spændende produkter, der kan tjene som inspiration og forslag til den perfekte konfirmationsgave.

Langt de fleste unge spiller computerspil i en eller anden udstrækning og det er ikke bare en hobby man bruger tid på alene - computerspil er i høj grad også en social oplevelse. Derfor er vi glade for at kunne hjælpe med nogle gaveidéer i form af blandt andet gamer headsets. Med et gamer headset kan man ubesværet snakke med kammeraterne mens man spiller og man hverken forstyrrer eller bliver forstyrret af resten af huset.

Vi har også samlet et par eksempler på rigtig fede gamer skærme der gør hele gaming oplevelsen meget federe. Med den rigtige gamer skærm er spiloplevelsen komplet, så tag et kig herunder og få inspiration til den ultimative konfirmationsgave.

 

Headsets:

Corsair VOID USB 7.1 Gaming Headset Carbon RGB
Corsair betyder kvalitet på gamingsprog - og med deres lækre design og deres 50mm drivers bliver lydkvalitet markant forbedret og baggrundsstøjen mindsket. Mikrofonen opfanger din stemme enormt godt og giver en god oplevelse for både dig og dine holdkammerater. Luk omverden ude og spillet helt ind i ørekanalerne med Corsair VOID USB 7.1 Gaming Headset Carbon RGB.

Se headsettet her: www.fcomputer.dk/hardware/headsets?q=corsair%20void


Kingston HyperX Cloud - Sort/hvid Gamer Headset
Kingston har med deres HyperX Cloud headset lagt stor vægt på at det er så fysisk komfortabelt så muligt uden at gå på kompromis med lydkvaliteterne. Mikrofonen gør at du går klart og tydeligt igennem til dine venner og holdkammerater, selv under de mest intense kampe. Dette headset leverer krystalklare toner i både det lave og det høje og giver en følelsen af nærmest selv at stå midt i den digitale verden.

Se headsettet her: www.fcomputer.dk/hardware/headsets?q=KHX-HSCP


Steelseries Siberia Elite Prism
Man går aldrig galt med SteelSeries uanset om det er headset, mus eller tastatur. Og det gør du selvfølgelig heller ikke med deres Siberia Elite Prism. Lydkvaliteten er over-the-top med deres Dolby ProLogic IIx som giver dig 7.1 channel surround sound som forhøjer spilkvaliteten uanset hvilket spil du spiller.

Se headsettet her: www.fcomputer.dk/steelseries-siberia-elite-prism-hvid


Skærme:

ASUS VN247Ha
Her får du en solid og lækker skærm til en rigtig skarp pris. VN247Ha skærmen fra det verdenskendte mærke, ASUS, har Widescreen 16:9, Full HD (1920 x 1080) og et lækkert simpelt design. Skærmen kan tiltes fra -5 til 20 grader og har indgange til mikrofon, hovedtelefoner, 2x HDMI og VGA. Denne skærm giver dig høj kvalitet til en lav pris.

Se mere om skærmen her: www.fcomputer.dk/asus-vn247ha-led-sk-rm-23-6--1


BenQ XL2411Z
Intet er mere behageligt for øjnene end en 144Hz skærm, som tilmed er 24” og blot har 1ms responstid. Med XL2411Z fra BenQ får du kvalitet for alle pengene og spilverdenerne vil komme til live som aldrig før. Nyd den krystalklare billedkvalitet fra BenQ og opdag din fjende før han opdager dig.

Køb skærmen her: www.fcomputer.dk/benq-zowie-xl-series-xl2411-144hz-full-hd-24-1ms

ASUS ROG SWIFT PG279Q
Er dette den ultimative skærm? Med 165Hz opdateringshastighed og integreret Nvidia G-Sync teknologi synkroniserer den med GPU for en smuk visuel og lag-fri spiloplevelse. Derudover er skærmen 27” stor og har et lækkert sort/rødt design med både USB-, hovedtelefon-, DisplayPort- og HDMI-indgange. Denne skærm er den ultimative skærm til den bedste spiloplevelse.

Find skærmen her: www.fcomputer.dk/asus-rog-swift-pg279q-led-sk-rm-27-