Konfirmationsgaveidéer - Gaming stole og simulationsudstyr

Oprettet: 06-06-2017

Med konfirmationssæsonen lige rundt om hjørnet er det endnu engang blevet tid til ønskelister og gaveindkøb. Men hvad giver man egentlig en 13-15-årig konfirmand? Og med så mange muligheder, hvad skal man så egentlig ønske sig? Det kan være svært at vælge, både for gavegiver og gavemodtager. Derfor har vi her hos Føniks Computer valgt at komme med nogle bud på gode idéer til ønskesedlen, i form af lækre gaming stole og spændende simulationsudstyr.

Uanset hvor prangende ens skærm er og lige meget hvor mange penge man har brugt på sin computer, er det vigtigt både for kroppen og for spilleglæden at sidde behageligt. Ikke bare for komfort, men også for præstationen.

Med den rette gamer stol kan man virkelig indleve sig i alverdens spilverdener og er man til fede biler, fart over feltet og går man eventuelt rundt med en lille kamppilot i maven, så vil en af vores gamer stole kombineret med vores simulationsudstyr give den perfekte spiloplevelse. Sidder man først som en rigtig racerkører eller pilot og har man adgang til joystick, rat og pedaler, så kommer man ikke tættere på den autentiske oplevelse. Derfor får du her et par bud på den ultimative konfirmationsgave.

 

Gaming stole:

AKRacing Octane Gaming Chair - White
Det er enormt vigtigt, at sidde behageligt, når man sidder ved computeren. Ikke blot grundet komfort, men også for at undgå fremtidige skader. Med AKRAcing’s Octane Gaming Chair får du to puder - en til nakken og en justerbar til din ryg. Derudover er den bygget ud af en metal ramme, som både er sikker og holdbar. Derudover får du en masse indstillinger, som højde på armlæn og ryglæn, for slet ikke at tale om de fede designvalg.

Se mere om gaming stolen her: www.fcomputer.dk/gamer/udstyr/gamer-stole?q=octane


Arozzi Enzo Gaming Chair
Med sin tykke polstring og ergonomiske design får du dig en enormt behagelig stol, som giver en optimal oplevelse for kroppen. Vipbar sæde med låsefunktion og overtrukket i syntetisk PU læder, som er let at rengøre, samt et imponerende stilsikkert design. Med Enzo Gaming Chair fra Arozzi får du alt hvad du kunne ønske dig af en rigtig gamer stol og mere til.

Køb stolen her: www.fcomputer.dk/gamer/udstyr/gamer-stole?q=enzo

Playseat Evolution - Alcantara
Når raceroplevelsen skal skubbes et niveau op, så er Playseat Evolution Alcantara der. Den passer til alle rat og pedaler på markedet, brugt af professionelle racerkørere, let at folde sammen og bygget af stærkt sort stål. Kombiner dette med rat, pedal og eventuelt gearkasse, og du har den perfekte raceroplevelse i hjemmet.

Find stolen her: www.fcomputer.dk/playseat-evolution-alcantara

 

Simulator gamerudstyr:

Thrustmaster T300 RS EU VERSION PC/PS3/PS4
Thrustmaster, den ukronede konge af bil- og flysimulation, har leveret et solidt stykke arbejde med deres T300RS rat og pedaler til PC/PS3/PS4. Rattet har høj præcision og en overflade lavet af gummi og metal indeni, som giver dig den rigtige ”Racing Experience”. Pedalerne kan justeres i op til 6 forskellige indstillinger, så du sidder bekvemt, når startflaget flages.

Find den her: www.fcomputer.dk/producenter/thrustmaster/rat-og-pedaler


Mad Catz Saitek X52 Pro Flight Control System
Er du en fan af flyspil, så ved du godt, at der er en masse fede titler på vej på markedet - hvilket er den perfekte grund til at anskaffe sig det helt rigtige ”flight gear”. Med Mad Catz Saitek X52 Pro Flight Control System får du et flysystem af høj kvalitet. Kombiner dette med den rigtige gamer stol og det vil nærmest være som selv at sidde i flyet. Få den fuldendte autentiske flyoplevelse direkte ind i dagligstuen med simulationsudstyr i verdensklasse.

Køb den her: www.fcomputer.dk/saitek-pro-flight-x52-pro-flight-system-joystick-og-speeder-kabling